Slide unlock hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ahize degil ön kameranın oldugu ust bölümde

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
tm biliyorum kamera tarafını dyosun

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sensörün ışıgı falanda yok yanmaz yanı

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
yok program çok gzl herşeyi düşünmüşler karıştırdıkca ckıyor bütün sorunları çözdüm suan tek sıkıntı var o da tuşu tamamen kapattıgında yan taraftan ya da programdan ekran siyah oldugunda işte kilidi acmak için menü tuşuna bastıgımda direk acılıyor hani kilit ac ya da slide unlock cıkmıyor drek acılıyor bununda ayarı vardır heralde

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
senin tel neydi

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 profilde yazıyor

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bazen kafasına göre kapatıyor telefonu kullanırken genelde menü tuşuna falan basınca birden ekran kararıyor cıkıyor sonra bilen varmı çözümünü ?

suatsari

suatsari

Üye
menü tuşuna basınca direk açılmaması için setting-lockbase-2slideinterface'yi ON yap...
kilitlenince ekran tam siyah olsun istiyorsan setting-lockbase-7lockmode'yi scrlock YAPMA...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
ya uyuz bi program önceden ekrana dokununca gelmiyodu ekran siyah kalıyordu şimdi geliyor ekrana dokununca sadece menü tuşuna basınca gelsin bi yerini düzeltiyorum bi yerden bişey cıkıyo :)

suatsari

suatsari

Üye
ya uyuz bi program önceden ekrana dokununca gelmiyodu ekran siyah kalıyordu şimdi geliyor ekrana dokununca sadece menü tuşuna basınca gelsin bi yerini düzeltiyorum bi yerden bişey cıkıyo :)
evet geliştirilmesi lazım...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
yapımcılar duysun sesimizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt