SLEditör 1.05 Türkçe SmartLauncher için cepte tema yapma ve düzenleme

Sponsorlu Bağlantılar

manyak_adam

manyak_adam

Üye
eyvallah cilekeş kardesım

EFeNDy17

EFeNDy17

Üye
süperrrr saol:d

omerua44

Üye
sitelerden yapmaktan bıktım oh be cepte yapcam :D saol kardeş snn paylaşımların cok guzel dikkat ediom

ayyıldız18

ayyıldız18

Üye
saol teşekkürler:yuru:yuru

olcay98

olcay98

Üye
sağol güzel paylaşım

mahmutolgun

Üye
tema ya yaptım ama bu temayı nerde bulacam da yukleme yapcam bi bunu bulamadım yardım ederseniz sevinirim dosya yoneticisinden buluyom ama dosya bozuk diyo

suskun_21

suskun_21

Üye
sagol kardes

serseriboy

Üye
slm kardesim paylasımın için çok teşekkürler . bende n72 var , yükledim ama tema programı açılıyor sonra ise 10 yada 15 saniye açık kaldıktan sonra kapanıyor bu programın yardımcı yani çalısmasını sağlayan herhangi bir ek programı varmı saygılar

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Insallah Calışır

--------------- Ekleme ---------------

TŞK

enka

enka

Üye
N70 te çalışmıyor kardeş proya girince kapanıyor bi ilgilensen cok iyi olacak yine de tşkkrlr emege saygı nede olsa

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye

desperado_24

Üye
saol kardeş

mad_max21

mad_max21

Üye
pylşm içn sğl

deniz bey

deniz bey

Üye
elıne saglık kanka saol var ol sen cok yasa

rusmurti

rusmurti

Üye
slm
çilekeş kardes bu guzel program için öncelikle sağ ol
tşk ederim ...ama ne yazıkkı olusturduğum temayı E/system/data/Lsnkins.... kısmına kaydedıyor ama açmıyor neden acaba bunun hakkında bızlere guzel bır açıklama yaparsan sevınırım tekrar ellerıne sağlık kardes

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
slm
çilekeş kardes bu guzel program için öncelikle sağ ol
tşk ederim ...ama ne yazıkkı olusturduğum temayı E/system/data/Lsnkins.... kısmına kaydedıyor ama açmıyor neden acaba bunun hakkında bızlere guzel bır açıklama yaparsan sevınırım tekrar ellerıne sağlık kardes
Bazı bölümlerini bitirmeden kaydetmişsindir en basit yöntem içine gömdüğüm skinlerde oynama yaparak değişik temalar oluşturabilirsin...:oke:

zodiac_limp

zodiac_limp

Üye
saol çiekeş çilesiz bir hayat sürersin inş.

Üst Alt