SLEditör 1.05 Türkçe SmartLauncher için cepte tema yapma ve düzenleme

Sponsorlu Bağlantılar

eragon

Üye
emeğine saygılar kardeşim

kenan0622

Üye
tema yaptıktan sonra temayı kullanamıyorum sistemde bi yerlere atıyo ama bulamadım yardım lütfen....

firari19

firari19

Üye
teşekkür ederim

kenan0622

Üye
tamam orda buldum ama tema olarak kullanamıyorum sLEDİTÖR 1,05 İÇİN Bİ PROGRAM DAHA YÜKLEMEK GEREKİYO MU yardımın için saol...

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
tamam orda buldum ama tema olarak kullanamıyorum sLEDİTÖR 1,05 İÇİN Bİ PROGRAM DAHA YÜKLEMEK GEREKİYO MU yardımın için saol...
Ayarlar bölümünden seç temayı uygula kendin tema yapacaksan sleditör yüklemen gerek...

çitgöl

Üye
eline sağlık

ahmet haşim

Üye
teşekürler

leiche

leiche

Emekli Yönetici
süper :oke:

rusmurti

rusmurti

Üye
yawwwwwwwww kardes sende olmasan halımız ne olurdu bilemem iyiki varsın bu mılletın sana ve senın gıbı insanlara ihtıyacı var allah senden razı olsun sana hayatında basarılar k.i.b allaha emanet ol

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
yawwwwwwwww kardes sende olmasan halımın ne olurdu bilemem iyiki varsın bu mılletın sana ve senın gıbı insanlara ihtıyacı var allah senden razı olsun sana hayatında basarılar k.i.b allaha emanet ol
Yorumların için teşekkürler k.i.b.:bigstar:

sonyhayrettin

sonyhayrettin

Üye
süpersin arkadaşım dewamını bekliyoruz

bu_q_ra

Üye
teşekkürler indirdim denicem:9 daha önce s60 3rd sini bulmuştum şimdi s60 2rd :):)

tıtlerock

Üye
kardes benım tel 6300 java desteklı benım tele olmadı bu ya bıze gore yokmu emege saygı

rapchas

Üye
arkadaşlar artık cepte tema yapma programı var tek yapacağınız verdiğim linkten indirmek.DAHA FAZLASI DA CEPTE ARTIK SİS YAPMA VE AÇMA PROGRAMI DA ÇIK TI (TÜRKÇE).NGAGE OYUNLAR VE PROGRAMLAR.... ' e uğrayın....

fb1907elma

Üye
:agla:agla:aglaarkadaş program için sağol da N72 için olanı yokmu bu N72 de çalışmıyo programa giriyo hemen çıko bişey yapamıon yani anlıycan ilgilenirseniz sevinirim cvp bekliyorum:agla:agla:agla

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
:agla:agla:aglaarkadaş program için sağol da N72 için olanı yokmu bu N72 de çalışmıyo programa giriyo hemen çıko bişey yapamıon yani anlıycan ilgilenirseniz sevinirim cvp bekliyorum:agla:agla:agla
SmartLauncher çalışıyorsa n72 de buda çalışır...

hasisa

hasisa

Üye
eyvallah bi deneyelim bakalım olacakmı
çilekeş senden bir ricam var alttaki proyu benim için türkçeleştirirmisin

Üst Alt