SL İ9003[4.1.2] AOKP milstone-1 final [Alpha 4][AOSP] 20.01.2013

Sponsorlu Bağlantılar

Engin54

Engin54

Üye
Hocam GAPPS flash lamiz gerekiyormu digeriyle ayni boyutda ve ayni isim tereddutde kaldim..

KOKKİVOXHOMA

KOKKİVOXHOMA

Üye
    Konu Sahibi
şimdi düzelttim dostum indirebilirsin

kamil51

Üye
recovery modunda zip dosyasını göremiyorum problem ne olabilir ??? bi ilgilensen benimle yükleyemedim...

KOKKİVOXHOMA

KOKKİVOXHOMA

Üye
    Konu Sahibi
Format factory yaptıysan sd kartı bazen görmez komple mi girilmiyor yoksa sadece zipli dosyayi mi goremiyorsun

KOKKİVOXHOMA

KOKKİVOXHOMA

Üye
    Konu Sahibi
KOKKİVOXHOMA

KOKKİVOXHOMA

Üye
    Konu Sahibi

mole70

Üye
şuan itibariyle 2 gündür kullanıyorum şarj çok iyi ve çok hızlı bi rom şiddetle tavsiyemdir :good:

dostum teşekkür ederim gayet güzel bir rom swap da çok iyi olmuş ama FM radyo yok gibi sanki

KOKKİVOXHOMA

KOKKİVOXHOMA

Üye
    Konu Sahibi
Evet fm radyo ve görüntülü video arama mevcut değil radyoyu playdan indirebilirsiniz

editortr

editortr

Üye
dexer45 gelen kutunuz dolmuş dostum sorumu buraya yazayım en iyisi

merhaba ben şuan 2.3.6 kullanyorum makinemde sırasıyla ne yapmam gerekiyor acaba tam anlamadım detaylı açıklarmısınız elimde
1-AOKP-milestone-1-GalaxySL-JZO54K-Alpha4
2-gapps-jb-20121011-signed
3-JellyBam-Extra-v1

var bunları nasıl uygulucam acaba daha önce 2.2 idi versiyonu ben odin le yüklemiştim 2.3.6 yı
bunuda o şekildemi yapıcam anlamadım bunlar sd karta atılıyo sanıtım ben öle bişey yapmamıstım da

murat2258

Üye
slm dexter kardeş kurulumu detaylı bir şekilde anlatırsanız sevinirim birde rotsuz tlfna kurulum yapılabilirmi bu rom şimdiden tşklr

KOKKİVOXHOMA

KOKKİVOXHOMA

Üye
    Konu Sahibi
slm dexter kardeş kurulumu detaylı bir şekilde anlatırsanız sevinirim birde rotsuz tlfna kurulum yapılabilirmi bu rom şimdiden tşklr

tlf rootlu olmalı recovery mod dan yükleme yapacaksın çünki..

KURULUM
- ROM indirin -
- SD / İç kartına zip dosyasını kopyalayın -
- recovery moduna gir -
- Veri / önbellek fabrika sıfırlama
Wipe -
- Zip Flaş -

murat2258

Üye
kamil kardeş telefonun rootlu olması lazım yoksa zip dosyasını göremesin :D

- - - Eklendi - - -

kamil kardeş telefonun rootlu olması lazım yoksa zip dosyasını göremez :D

- - - Eklendi - - -

tşklr dexter kardeş emeğine sağlık yükledim çok güzel rom ama şarj çok yiyor başka ayar yapmak lazımmı şarj konusunda

My3566

Üye
Arkadaslar romun benim icin
en buyuk artilarini soyliyeyim benim telefonun menu ve geri tusu bozukdu. bu romda nexus butonlari gibi ekliyoruz dusunenin eline koluna saglik ve net cok hizli. gorsellik zaten on numara ...

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar Son oalrak bir sorun var Telefonu pc ye bağlayamadım cogu kişi bu problemden bahsetmiş ama kimse de cevabı bilmiyor kimsden tık yok neden acaba ?

truest

Üye
arkadaşlar teamviewer desteği ile bu rom u bana kurabilecek bi arkadas yok mu acaba ?

truest

Üye
tekrar tekrar tekrar ve tekrar teşekkür ederim muhteşem oldu :)

wwwhmz

wwwhmz

Üye
Telefonumu yeni aldım içinde froyo yüklü.Olumlu yorumlara bakarak ilk bu ROM'u yükliycem inşallah dedikleri gibi çıkar :)
Emeğine sağlık kardeş :)

• Beğen
Tepkiler: KOKKİNOCHOMA

Starboy50

Üye
Bende yükledim gayet güzel rom. Paylaşım için tşkler.

• Beğen
Tepkiler: KOKKİNOCHOMA
KOKKİVOXHOMA

KOKKİVOXHOMA

Üye
    Konu Sahibi
PC görmüyormu yoksa hata mı veriyor driverler yüklü mu PC de

Üst Alt