skynet
Üye
Evetsuan skyp türkçemi wp de
Evetsuan skyp türkçemi wp de
hayırlı olsun size zaten ios ta türkçe olmasada olur skyp pek kullanmıyorum tango ve viber olunca onlar daha iyi skyp den
Ne gereksiz şeylerle uğraşıyorsun be microFOSt. Abi gerekli olanlarla uğraşsa ya bu adamlar (bkz bizim istekler ve eksikler anketi), gram strateji bilmiyorlar ya. Bebelere, çocuklara eğlencelik oyuncak uygulamalar yazıp duruyorlar. Çoluk çocuk yönetse daha başarılı olurlardı :S Gerçi bana ne, işime gelmezse başka yönler de var![]()
Herşeyle aynı kişiler uğraşmıyor farklı farklı departmanlar var
Ne fark ederki tüm departmanlar veya uğraşılan herşey Ms'nin.
tamamda bunların başında kim varsa ekip lideri veya genel müdür yardımcısı artık ne ise bu konuları yapılırken nasıl karar alınıyor bunların hepsini düşünmüyorlar mıskype bölümünde uğraşanlar wp bölümünde çalışanlarla aynı işi yapmıyor. rütbe gibi.
tamamda bunların başında kim varsa ekip lideri veya genel müdür yardımcısı artık ne ise bu konuları yapılırken nasıl karar alınıyor bunların hepsini düşünmüyorlar mı
Bir konuda haber gelmiyor diye o devam etmiyor, geliştirilmiyor denmez. Her şeyin ayrı bir departmanı var ve birbirlerinden tam olmasalar da bağımsızlar. Microsoft bu bir uygulama çıkardı diye diğer taraf yarım kalmaz yani.
renklerde tuhaflık gibi mi??Bende gelen videolar bozuk biraz sizde de öyle mi?
siz beni anlamadınız tamam her ekip 30 ar kişi 30 farklı grup olsun ve hepsi farklı konu bunlar üretim mi arge mi artık genel olarak ne geçiyorsa bunların hepsinden sorumlu tek kişi var her bolumun kendi başkanı dışında, mantık şu ceo olana kadar sizin üstünüzde devamlı sizden fazla dereceli biri vardır ve o kişinin karar vermesi gerekiyor