Haber Skype Qik Uygulaması Mağaza'da!

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Yeni çıkan bir uygulama açıkçası ben bu uygulamanın ms için çok önemli olmadığını düşünüyorum. Piyasayı yoklama amaçlı bir program eğer istenilen talebi görürse diğer dillere de gelecektir.

serinaga

serinaga

Üye
Deneyelim bakalım bi ...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bugün güncelleme aldı program. Güncelleme kontrolü yapın isterseniz.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Gönder butonu olarak yeni bir uygulama yapmasalar bari

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan, emz ve Aybin.Kilic
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ne gereksiz şeylerle uğraşıyorsun be microFOSt. Abi gerekli olanlarla uğraşsa ya bu adamlar (bkz bizim istekler ve eksikler anketi), gram strateji bilmiyorlar ya. Bebelere, çocuklara eğlencelik oyuncak uygulamalar yazıp duruyorlar. Çoluk çocuk yönetse daha başarılı olurlardı :S Gerçi bana ne, işime gelmezse başka yönler de var :)

Herşeyle aynı kişiler uğraşmıyor farklı farklı departmanlar var

4MaGuS

4MaGuS

Üye
skype bölümünde uğraşanlar wp bölümünde çalışanlarla aynı işi yapmıyor. rütbe gibi.
tamamda bunların başında kim varsa ekip lideri veya genel müdür yardımcısı artık ne ise bu konuları yapılırken nasıl karar alınıyor bunların hepsini düşünmüyorlar mı

saynesim

saynesim

Üye
Güncellemesi geldi ama bir fark yok aynı

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
tamamda bunların başında kim varsa ekip lideri veya genel müdür yardımcısı artık ne ise bu konuları yapılırken nasıl karar alınıyor bunların hepsini düşünmüyorlar mı

Bir konuda haber gelmiyor diye o devam etmiyor, geliştirilmiyor denmez. Her şeyin ayrı bir departmanı var ve birbirlerinden tam olmasalar da bağımsızlar. Microsoft bu bir uygulama çıkardı diye diğer taraf yarım kalmaz yani.

dakamon

dakamon

Üye
Bende gelen videolar bozuk biraz sizde de öyle mi?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bir konuda haber gelmiyor diye o devam etmiyor, geliştirilmiyor denmez. Her şeyin ayrı bir departmanı var ve birbirlerinden tam olmasalar da bağımsızlar. Microsoft bu bir uygulama çıkardı diye diğer taraf yarım kalmaz yani.

siz beni anlamadınız tamam her ekip 30 ar kişi 30 farklı grup olsun ve hepsi farklı konu bunlar üretim mi arge mi artık genel olarak ne geçiyorsa bunların hepsinden sorumlu tek kişi var her bolumun kendi başkanı dışında, mantık şu ceo olana kadar sizin üstünüzde devamlı sizden fazla dereceli biri vardır ve o kişinin karar vermesi gerekiyor

saynesim

saynesim

Üye
Ben'ce güzel bir uygulama sırf Google gıcıklık olsun diye 20 kişinin telefonuna kurdum yaşasın Microsoft

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
siz beni anlamadınız tamam her ekip 30 ar kişi 30 farklı grup olsun ve hepsi farklı konu bunlar üretim mi arge mi artık genel olarak ne geçiyorsa bunların hepsinden sorumlu tek kişi var her bolumun kendi başkanı dışında, mantık şu ceo olana kadar sizin üstünüzde devamlı sizden fazla dereceli biri vardır ve o kişinin karar vermesi gerekiyor

Gereken önemi gereken departmana veriyorlardır önceki mesajımdada dedim sırf bir uygulama çıkardı diye guncelleme 2 ay ileriye atılmaz.

afwerker

afwerker

Üye
Hortlattım ama kusura bakmayın Konu açma gereği duymamak için buraya yazdım.
Anladığım kadarı ile bu uygulama da son buluyor :)
Skype Qik is moving

02/22/2016 in by

At Skype, we know and love that technology continues to evolve. Today, people carry smartphones around in their pockets instead of being tethered to a desk, allowing people to stay in touch on the go. Skype has likewise evolved to help people stay connected from anywhere on any device, and we’ve continued to see growth on Skype for mobile devices. In fact, we’re honored that Skype is consistently rated as one of the top mobile apps on iTunes, the Google Play Store and the Windows Phone Store.

We’re always hard at work evolving Skype for mobile, and have continued to add new features, such as . Some of the features we’ve added might look familiar, and for good reason. In 2014, we launched Skype Qik, a mobile video messaging app to help share moments with groups of friends. Since then, we have learned that many of you are already doing these things in Skype, and as a result, we migrated some of Qik’s most used features into the Skype app you already know and love.

We’ve enabled video messaging in Skype and fun features such as filters, to make your messages even more personal. To send a video message in Skype today, simply look for the video message icon in the media bar.

Due to these updates, the last day Skype Qik will be available for use will be March 24th, 2016. Please make sure to save any special messages you may want to keep before March 24th. After this date, you will no longer be able to send or receive messages.

For more information, please check out Skype’s online .

Üst Alt