Haber Skype Qik Uygulaması Mağaza'da!

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Skype Qik Uygulaması Mağaza'da!
Skype'nin yeni video mesajlaşma uygulaması Skype Qik Windows Phone, Android ve iPhone için yayınlandı.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: dark_13, saynesim, emz ve 1 kişi daha

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk: paylaşım ve haber için

Emre

Üye
Konu İçin :tşk:
Dİğer Mobil Linkler
Android :
İOS :

Serhan

Serhan

Üye
Türkçe dil desteği vardır inşallah ?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
tam olarak nedir bu? yani skype'dan farkı? bunu ayrı uygulama yapmak yerine neden skype'a gömmemişler? anlamadım kafam karaştı :)

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat

skynet

Üye
İyide whatsapp ilede aynı işlemi yapabiliyoruz bunun farkı ne :)

braayn

braayn

Üye
yenilik olsun diye çıkartmışlar sanki

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Walla sopayla dalacağım bu adamlara. Abi Skype gibi bir programın içine her türlü dosya alma göndermeyi eklesene ne diye her bir parçasını ayrı uygulama yaparak vakit harcıyorsun. Kadın çantasına döndü işletim sistemi. :P

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: alasulumurat, skynet ve emz
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
uygulama hafıza kartına yüklenmeyi de desteklemiyor, mecbur telefona yükledik. e paso video çek gönder, video al bi süre sonra hafıza diye bişi kalmaz bi 820 kullanıcısı olaraktan :dry:

TurboCall

TurboCall

Üye
Windows Phone işletim sisteminin geliştiricisi Microsoft Windows Phone'a bu uygulamayla... Uygulamanın iOS ve Android sürümünde hazır ifade videoları bulunurken Windows Phone versiyonuna ilerleyen güncellemelerde ekleneceği paylaşılmış.

emz

emz

Üye
Allah belasını versin bu sistemi batıranların:|
Çok içten dedim ama.
Haber için teşekkürler:tşk:
Umarım ms kendi sistemini takmaya başlar

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
merak ettim, dün eşime de yükledim (s4 mini) onda hazır şablon vs göremedim. hatta kasım kasım tel dondu uygulamada, gönderdiği videolar da renkleri bozuk geliyor :) akşam biraz daha kurcalayım bakiim ne farklar varmış görmediğim?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ne gereksiz şeylerle uğraşıyorsun be microFOSt. Abi gerekli olanlarla uğraşsa ya bu adamlar (bkz bizim istekler ve eksikler anketi), gram strateji bilmiyorlar ya. Bebelere, çocuklara eğlencelik oyuncak uygulamalar yazıp duruyorlar. Çoluk çocuk yönetse daha başarılı olurlardı :S Gerçi bana ne, işime gelmezse başka yönler de var :)

• Beğen
Tepkiler: skynet, emz ve Aybin.Kilic
phasan

phasan

Üye
skype cok satma ios türkce yok androidde türkçe var

skynet

Üye
tamam ios türkce degıl onu anlıyorumda wp de neden türkce degil birde kendı uygulaması skyp
Skype uygulamasını bile aylar sonra türkçe yaptılar ms'nin işlerine akıl sır ermiyor maalesef : ?

phasan

phasan

Üye
suan skyp türkçemi wp de

Üst Alt