Skype güncellemeyle kişiler hub'ı entegrasyonuna dahil olucak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Skype güncellemeyle kişiler hub'ı entegrasyonuna dahil olucak

Microsoft'tan Joe Belfiore'un attıgı bu tweet ile skype uygulaması da windows phone kişiler ile entegre olacagı acıklanmış oldu.

Joe Belfiore attıgı bu tweet ile entegrasyonun yapılacagını resmi olarak acıklamış olsa da bu güncellemenin uygulama icin ne zaman yayınlanacagı konusunda herhangi bir bilgi vermedi.

Sisteme tam entegre bir skype uygulaması eminim bir cok kişi tarafindan oldukca kullanişli bulunacaktir.

serinaga

serinaga

Üye
İşte bu süper olur, teşekkürler paylaşım için ...

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
gün geçtikte wp8 için güzel haberler çıkmaya devam ediyor. Sanırım microsoft ve geliştiriciler hızlandı bunlarda bizler için çok iyi gelişmeler :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Guzel Haber

ardacumhur

ardacumhur

Üye
:tşk:

nanotex

nanotex

Üye
Zaten messenger vardı entegre olarak? Messenger = skype değil mi?

tapatalk

tapatalk

Üye
tango viber filan dururken skype kullanılmaz mobilde

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
kullanıyorum ve güncellemeyle daha da çok kullanıcam :)

tapatalk

tapatalk

Üye
herşeyden para istiyo bedava daha iyi bi servis varken niye skype kullanılır ki?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
para istemesi sana özel galiba benden para istemiyor.:hmmm

serinaga

serinaga

Üye
tango viber filan dururken skype kullanılmaz mobilde

SKYPE son derece yaygın ve kaliteli bir VOIP sağlayıcıdır, genele bakılırsa tango, viber bunun kadar yaygın değildir ...

- - - Eklendi - - -

herşeyden para istiyo bedava daha iyi bi servis varken niye skype kullanılır ki?

İstisnasız 7-8 yıldır kullanırım şuana kadar Skype to Skype görüşmelerimde (Cepten PC'ye, PC'den Cebe, Cepten Cebe, PC'den PC'ye) görüntülü görüşmeler dahil daha HİÇ PARA Ödemedim, haaaa sabit yada Gsm numaralarını ararsan bana BEDAVA olan bir uygulama söyle :ah
Ayrıca sabit yada GSM numaralara aradığın kişilerin senin belirleyeceğin bir numarayı görebilecekleri özelliği bedava sunan başka bir uygulama söyle bana :bilmm

tapatalk

tapatalk

Üye
pc de bende skype kullanıyorum ama mobilde diğerlerinin gerisinde yaygın olmayan tangoyu viberi skypedan çok indirmişler ayrıca viber ve tangoda programı kapat işlemlerden durdur yine biri seni aradığı zaman hemen açılıyo skypeda böyle bişey yok yani kısacası pc de skype mobilde tango viber whatsapp vb.

- - - Eklendi - - -

SKYPE son derece yaygın ve kaliteli bir VOIP sağlayıcıdır, genele bakılırsa tango, viber bunun kadar yaygın değildir ...

- - - Eklendi - - -

İstisnasız 7-8 yıldır kullanırım şuana kadar Skype to Skype görüşmelerimde (Cepten PC'ye, PC'den Cebe, Cepten Cebe, PC'den PC'ye) görüntülü görüşmeler dahil daha HİÇ PARA Ödemedim, haaaa sabit yada Gsm numaralarını ararsan bana BEDAVA olan bir uygulama söyle :ah
Ayrıca sabit yada GSM numaralara aradığın kişilerin senin belirleyeceğin bir numarayı görebilecekleri özelliği bedava sunan başka bir uygulama söyle bana :bilmm
androidde gsme bedava mesaj atma uygulaması var internet üzerinden aramak içinde walkie talkie gibi bişey vardı

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

androidde gsme bedava mesaj atma uygulaması var internet üzerinden aramak içinde walkie talkie gibi bişey vardı

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...