Haber Skype Google Play’den Rekor İndirme Sayısına Ulaştı

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Skype Google Play’den Rekor İndirme Sayısına Ulaştı
VoIP uygulamalarda popüler olan Skype rekor indirilme sayısına ulaştı.

Skype her platformda olduğu gibi Android platformunda da en çok sık kullanılan uygulamalar arasında yer alıyor.

Skype zaman içerisindeki yükselişini ve gelişimini desteklediği cihaz ve platformlara borçlu. Özellikle ABD’de yoğun kullanım oranlarına sahip VoIP yazılım, ekonomik görüşme ve mesajlaşmak mümkün. Rakiplerine nazaran arkasındaki şirketin Microsoft olması ile daha da güçlendiği bir gerçek. Skype‘a olan ilgi her platformda lduğu gibi Android cihazlarda da aratarak devam ediyor.

Son görüntülenen verilere göre Skype Android cihazlar için rekor indirilme sayısına ulaşmış durumda. Skype Google Play’de 500 Milyon indirilme sayısını geçtiği görülüyor. Giderek yenilenen ve her geçen gün daha fazla özellikler sunan uygulamanın ilerleyen günlerde İş Dünyası için de yazılım değişikliğine gidileceği konuşuluyor.

PriZm

PriZm

Üye
Bence o kadar popülariteyi kesinlikle haketmiyor. Birkaç arkadaşla beraber toplanıp grup chat yapınca sürekli kesiliyor. Dahası çok ilginçtirki uygulamanın metro versiyonu android versiyonundan daha vasat.

Hangouts ve Viber çok daha iyi bana göre.

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
byAndroid

byAndroid

Üye
Biz arkadaşlarla konuşuyoruz çok iyi üstüne tanımam hakediyor

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Kullanmıyorum 3G Daha Verimli

Invoke

Invoke

Üye
Bir sürü sorunu var. Doğru düzgün bir update gerek ne zamandır...

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
0MG90

0MG90

Üye
Ben Viber kullanıyorum, Skype'a alışamadım

PROEXSERT

PROEXSERT

Üye
skype programi ne ise yariyor

oguzxw

oguzxw

Üye
Şuana Kadar Hiç Bir Sorunla Karşılaşmadım Skypeyle Cidden Çok İyi Hakediyor Bu İndirme Sayısını :D

Invoke

Invoke

Üye
Neden Her Kelimenin Baş Harfini Büyük Yazıyorsunuz? :D

Üst Alt