Skype - free IM & video calls v4.7.508.43736 Apk (Tavsiye)

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Skype - free IM & video calls v4.7.508.43736 Apk (Tavsiye)
Skype üzerinden anlık mesajlaşma, ücretsiz sesli çağrılar ve ücretsiz görüntülü çağrılarla arkadaşlarınıza ve ailenize “merhaba” diyebilirsiniz. Sevdiklerinizle iletişimi sürdürmek için siz de Skype kullanan milyonlarca kişiye katılın. Avucunuzun içinden yapabileceğiniz birçok şey var.
• Arkadaşlarınız ve aile üyelerinizi hemen bulun: Skype kullanan 250 milyonun üzerinde kişi arasında tanıdıklarınız olduğundan eminiz.
• Parmaklarınızla konuşun: Nerede olursanız olun, arkadaşlarınız her zaman ücretsiz anlık mesajlaşma ile parmaklarınızın ucunda olacaktır.
• Dünyanıza Skype'tan çağrı yapın. Arkadaşlarınız ve ailenizle Skype üzerinden ücretsiz sesli sohbet ve görüntülü çağrılarla kalbinizden geçenleri söyleyin.
• Aynı zamanda cep telefonlarına ve sabit hatlara uygun ücretlerle çağrı yapın:

Market Linki:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız



Yenilikler:

İnanılmaz pil tasarrufu
Skype'ı tüm gün açık bıraktığınızda bile pil seviyesinde gözle görülür bir azalma olmaz. Bu harika tassarrufu sağlamak için grup sohbet mesajlarında anında bildirim özelliğini geçici olarak kapattık.
Grup sohbeti özelliğini kullanıyorsanız ve bu bildirimleri almak istiyorsanız Ayarlar > Bildirimler menüsüne giderek "Sync grup mesajları ..." kutusunu işaretleyin.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: Symbianizer
Symbianizer

Symbianizer

Üye
Teşekkürler :)
 


Üst Alt