Skyfire v1.50 S60v3 SymbianOS9.x Unsigned - Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

brkk620

brkk620

Üye
arkadaşlar sadece ilk mesaji okuyup oyle mi biseyler yazıyosunuz buraya anlamiyorum..
Sertifika sorununun cozumu 3500 tane konuda anlatılmış bi aratin forumda bulursunuz.
Ulkenizde calismıyor sorunu icinde 3sayfada cozumu verilmis,acin bakin yapin.

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler :oke:

berdan_95

Üye
sky fire artık çalışmıyor. yeni çözüm ne ?

kaptanlar

kaptanlar

Üye
arkadasım ben 10 gün kullandım simdi sorıuy skyfire 2010 diye hata veriyor baska rakamlarda cıkıyor

lazeskiya

lazeskiya

Üye
e 66 flas player nerde olan varmi acil lazim tsk

Revengeful

Emekli Yönetici
skyfire kendiside açıklama yaptı. 1 temmuzdan itibaren çalışmayacak. Şuanlık için çözüm yok...

alperunal83

alperunal83

Üye
tşk

fight28

Üye
:off:hocam x-plerede datada skyfire programı gorunuyor ama telefomu pcye bağlanıp prefs dosyasını nasıl gediştiricem! yada telefona atıp oraya nasıl kopyalayacagım yardım edermisiniz?

--------------- Ekleme ---------------

prefs dosyasının yükledim o hatayı vermiyor artık ülle hatasını ama connecting acquiring daya connecting diyip duruyo :S bu ne simdi

yine ülke hatası vermeye basladı xD 30dk icinde :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:off:hocam x-plerede datada skyfire programı gorunuyor ama telefomu pcye bağlanıp prefs dosyasını nasıl gediştiricem! yada telefona atıp oraya nasıl kopyalayacagım yardım edermisiniz?

prefs dosyasının yükledim o hatayı vermiyor artık ülle hatasını ama connecting acquiring daya connecting diyip duruyo :S bu ne simdi

yine ülke hatası vermeye basladı xD 30dk icinde :)
1 Temmuz itibariyle ülkemizde tamamen kullanılmamaya başladı. Şu an için çözümü yok.

ahmet.220

Üye
(07/07/2010)arkadaşlar ben ahmet skyfireyi en sonuda çalıştırdım ilgilenenlere duyrulur şimdi öncelikle skyfire v1.50(15495)signed indiriyorsunuz açmadan prefs dosyası indiriyorsunuz ve telefon hafızasına/ data/skffire atıyorsunuz bunu xplore ile yapabilirsiniz sonra attığınız yerdeki prefs dosyasını salt okunur yapıyorsunuz x-ploreden çıkıyorsunuz sonra teleonun DNS ayarını değiştiriyoruz araçlar/ayarlar/baglantı ayarları /internete girdiğiniz erişim noktasına girip seçeneklerden gelişmiş ayarları giriyoruz IPv4 olacak dns adresi(1dns)195 241 77 53 ve(2dns)195 241 77 54 girotuz tmm diyip
çıkıp telefonu açıp kapatıyoruz ve en son skyfire girip erşim noktasını seçiniz(dns adresini girdiğiniz yere seçiniz) ve güle güle kullanın yalnız ilk denemede olmayabilir birkaç defa deneyin doğru yaparsanız mutlaka olacaktır...

KELGER

KELGER

Üye
saol ahmet kardeş n95 8gb vodafone internet sayende bağlandım skyfire ye çok saol 100 de 100 çalışıyor.eyvallah.ne kadar teşekkür etsem azdır.hiç kimse bağlanamıyor yeni konu açıp paylaşırsan faydalı olur ben paylaşacaktım da sen bulmuşsun onun için paylaşmadım.teşekkürler

antikoagulan

antikoagulan

Üye
saol ahmet bende denedim oldu...

tekrar denedim ama yine aynı hatayı verdi...

mabdussamed

mabdussamed

Üye
teşekkürler eline sağlık güzel olmuş

KELGER

KELGER

Üye
ahmet kardeş benim telefon girmemeye başaladı senin skyfire hala çalışıyormu

arkadaşlar bu skyfirenin flash player ini sis editör ile opera mobil e gömebilecek kimse yokmu.ne muhteşem olur demi

mercek123

Üye
skyfıre iptal boykot edyorum turkıye cıkarmıs balatıdan sen sil skyfireyı bosuna koyma

skyfıre iptal boykot edyorum turkıye cıkarmıs ba:off:glatıdan sen sil skyfireyı bosuna koyma
:off::off::off::off:

karakule100

karakule100

Üye
Emeğine sağlık ama Kardeş 1001 çeşit yol demedim sonuç sıfır olmuyor olmuyor 4.3.2.1 3001 hata veriyor pres dosyasını atıyorum telden skyfire açınca değişiyor salt yapıyorum olmuyor dns değiştiriyorum olmuyor forumdaki lerin hepsini uyguladım yine olmuyor VARMI BUNUN BIR ÇIKAR YOLU
CEVAP YAZARSANIZ SEVINIRIM

ertooth

ertooth

Üye
SKYFİRE programı symbian işletim sistemi telefonlarda çalışmıyor,diye sağda solda yazılanlar var.Acaba siz bu konuda ne biliyorsunuz.Bilgilerinizi benim ile paylaşabilirmisin.Bende N95 8gb kullanıyordum bende bu skyfire programı yüklü idi ama şimdi çalışmıyor.İngilizce olarak bir şeyler yazıyor benim tercümeme göre galiba bulunduğunuz şehirde veya ülkenizde bu program hizmet dışıdır hatası alıyor ve sonra program kenidini excit ile kapatıyor.
Bu programı kullanmamın başka yolu varmı veya buna benzer başka bir altarnatif bir program varmıdır,saygılarımla

said_66

Üye
ıngilizce olarak sizin ülkenizde kullanımdan kaldırılmıştır diyo bu ne yaa

Silinen Üye 328566

Silinen Üye 328566

Kapalı Hesap
Yeni telefon aldık su soruna bak bi dizi izleyemioz telefondan keske ayfon alsaydım:off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off:

ismailsun

ismailsun

Üye
ben şöyle çözdüm arkadaşlar, pref dosyasını değiştirmek gerekiyormuş

c:/data/skyfire klasörüne atın, üzerine yazmayı kabul edin
İşe yaramıyor arakadaşlar...:bann:

(07/07/2010)arkadaşlar ben ahmet skyfireyi en sonuda çalıştırdım ilgilenenlere duyrulur şimdi öncelikle skyfire v1.50(15495)signed indiriyorsunuz açmadan prefs dosyası indiriyorsunuz ve telefon hafızasına/ data/skffire atıyorsunuz bunu xplore ile yapabilirsiniz sonra attığınız yerdeki prefs dosyasını salt okunur yapıyorsunuz x-ploreden çıkıyorsunuz sonra teleonun DNS ayarını değiştiriyoruz araçlar/ayarlar/baglantı ayarları /internete girdiğiniz erişim noktasına girip seçeneklerden gelişmiş ayarları giriyoruz IPv4 olacak dns adresi(1dns)195 241 77 53 ve(2dns)195 241 77 54 girotuz tmm diyip
çıkıp telefonu açıp kapatıyoruz ve en son skyfire girip erşim noktasını seçiniz(dns adresini girdiğiniz yere seçiniz) ve güle güle kullanın yalnız ilk denemede olmayabilir birkaç defa deneyin doğru yaparsanız mutlaka olacaktır...

Bu da işe yaramıyor arakadaşlar..:bann:

Üst Alt