Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Skyfire v1.50 S60v3 SymbianOS9.x Unsigned - Türkçe
Sponsorlu Bağlantılar
jejOe
Üye
Ben kurdum ama bu hatayı veriyo.
Sorry,Skyfire cannot provide service in your country at this time(4,3,2,1_3001) N95 8gb
kardes bendede E63 war wideo izleyemiorum bir türlü çözemedim sorunu herkez skyfire yükle deyip qecior ama bizdede skyfire hata werior calısmıyor sen wideo izlemeyi unut ben unuttum
skyfire cannot connect ..... die bir sorun veriyo, tel modeli 5320
alperunal83
Üye
Şu CAB dosyası olayına hala bi cevap gelmedi... gelirse sevinirim sağolun A:R:O:
6600hane
Üye
Arkadaşlar programı kuramayanlar;
ben eski bir sürüm yükledim.kaç olduğunu hatırlamıyorum. 0.80 mi öle bişeydi.Ondan sonra gayet güzel çalıştı.Bir kaç deneme yaptım.ondan sonra ekrana güncellensin mi die mesaj geldi evet dedim ve 1.5 versiyonu yüklendi ve çalıştı.
arkadaşım herşey iyi güzelde türkiye de kullanılmıyor diyor bunun bir yolu yokmu
tazmania35
Üye
sertifika lazim
thecentilmen
Üye
Kardeş yükledim ancak program server hatası veriyor anlayacağın nete bunla giremiyom başka web taraycı kullanınca sorunsuz bağlanıyorum acaba skyfire desteklemiyor mu bende
n73 me kullanıyorum
golgoçeya
Üye
ya arkadaşlar sertfika hatasını nasıl cözülebilir bilen varsa söylesin lütfen.