Skyfire v1.50(15733) S60v5 SymbianOS9.x Signed (1 Temmuz'dan İtibaren Ülkemizde Çalışmamaktadır)

Sponsorlu Bağlantılar

ali55-55

Üye
Teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil.

Sehzade

Üye
nadir abi sagol

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın.

mogunaydin

Üye
ARKADAŞLAR SORUN ÇÖZÜLDÜ BİLMİYORMUSUNUZ

SKYFİRE yi kurun prefs i kopyalayın x-plore ile kopyaladığınız prefs i salt okunur yapın
bağlantı noktanızın gelişmiş ayarlarından dns yi 195.241.77.53 ve 195.241.77.54 yapın ve telefonu açıp kapatın.
skyfire açın bağlantıyı bulmazsa ayarlar bağlantıdeğiştir i tıklayın ve dns değiştirdiğiniz erişim noktasını seçin.
bu kadar ama arasıra aynı hatayı veriyor tekrar açınca düzeliyor

Xplore ile nasıl yapılıyor salt okunur ben bulamadım

umutcan_bora

umutcan_bora

Üye
arkadaşlar 1 aydan uzun süredir skyfire araştırıyorum ve toplamda skyfire indirmem 100 olmustur opera mobile ile rahatlıkla gırerken skyfireyle kesın sorun yasıyorum artık acarken bıle umıtsızım bır turlu olmuyor ewımdekı wlan la balanıyorum ama gıne olmuo mersem opera mobılede bole sorun yok nolur nyardım imdattttt

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
skyfire firması birçok ülkeden desteğini çekti.1 Temmuz'dan itibaren nete bağlanılamıyor.ama şöyle bir çözüm sunulmuş ki çoğu kimse yanaşmaz navifirmden Amerika kodu blup nemesisle kaydetsek sonra bunu nokia software updater ile güncellesek giriyormuş.ama ne kadar doğru bilmiyorum.çoğu kimse de ingilizce kullanmam diyecek.

KELGER

KELGER

Üye
Prefsi salt okunur yapmak için xplorede prefsin üzerine gel 6 ya bas ortada salt okunuru tıkla değiştir e bas

mehmet3207

Üye
hala bağlantı sorunu var ülke ayarları gibi bir uyarı veriyo kapanıyo

lee67

Üye
kelger arkadaşın dediğini uygulayıp çalıştırabilen varmı,ben çok denedim ama olmadı

KELGER

KELGER

Üye
arkadaşlar bu skyfirenin flash player ini sis editör ile opera mobil e gömebilecek kimse yokmu.ne muhteşem olur demi

JohanGielen

JohanGielen

Üye
arkadaşlar bu siteden neredeyse denemediğim olmadı ama malesef aynı hatayı vermeye devam ediyor :(

stillo2010

Üye
arkadaşlar Noki E71 'e indirdim bi heves ancak programı açınca url giriş sayfasında birkaç sanie bekledikten sonra ingilizce üzgünüz sizin ülkenizde artık skyfire hizmet vermiyor diye uyarı çıkıyor boşa indirmeyin yani:(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
biliyoruz öyle dediğini.1 Temmuz'dan beri diyor.

ey1994

Üye
bu sorunu çözebilen yokmu daha skyfire çok iyi bir program herkesin ihtiyacı var

kalender900

Üye
teşekkür

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
şu an için bu sorunu çözen yok arkadaşlar. Nadir abinin de dediği gibi 1Temmuzdan beri program Türkiyede kullanıma kapatılmıştır. çözen varsa paylaşır konuyu sulandırmanın alemi yok. emeği geçen herkese Teşkekkürler...

okvnoe

Üye
arkadaşlar 1 temmuzdan beri hizmet vermedigini bilen kullanıcı sayısı sınırlı sanırım konunun başlıgına henüz program ülkemizde hizmet vermiyor gibi bir ibare düşülürse hoş olur hem konu uzamaz hem de arkadaşlar zaman yitirmezler. nadir e de paylaşımı için teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet haklısın düzeltmeyi yaptım.ama yine burda soran olacak.

Üst Alt