ஐ๑göкнαη๑ஐ
Üye
Teşekkürler.
düzeltme: yazdıklarımı geri alıyorum bu sürüm berbat ötesi olmuş.
Ben sana bir şey demedimki dikkatli okursan göreceksin. Program hakkındaki görüşüm bu senle alakalı bir şey değil. Ve paylaşımcıya hiçbir zaman kötü lafım olmaz. Çünkü bende paylaşımcıyımrica ederim anıl (: ama server sorunu var onu araştırıyorum şimdi. çözüm bulan arkadaşlar olursa lütfen paylaşsınlar
--------------- Ekleme ---------------
mail attım skyfire'a cevap bekliyorum...
olayı kişiselleştirmesek daha iyi olur. yeni versiyon çıktı paylaştım.
Bu programdan görsellik beklemiyoruz zaten Tüm Flashları Oynatması en önemli güzelliğiKeşke diğer tarayıcılarda bu imkanı sunsada seçme olanağımız olsa FlashPlayer Desteği çıkana kadar en iyisi bu
Telefonun Dns ayarlarını degiştirsek işe yararmıki
http://www.maxicep.com/cep-telefonl...in-dns-ayari-wireless-teller-icin-249083.html
sitesinde hala coming in january yazıo anlamadım :S
yükledim fakat bağlanamıyor dediğiniz gibi bakalım bunu nasıl çözeceğiz
Malesef sanirim programla alakali bir sorun dns sorunu degil arkadaslar bosuna ugrasmayin.
Htc diamond win mobile bazli telle skyfire sorunsuz baglaniyor nokia v5 deki programda ya kapamislar yada hata var bundan önceki beta calisiyordu, ama zaten oda yeni sürüm uyarisi veriyordu bu skyfire bunu engellemis simdilik beklemek gerekiyor skyfire serverlerine baglanmasina sirket kendisi izin vermiyor gibi.
Ama anlamadigim olay bundan önceki betada izin verirken neden bu sürümü mecburi tutup sonra engel koyduklari acaba program icinde oynamama yapildi.
sonuçta ücretsiz bir yazılım ve sorun sadece Türkiyede de değil birçok ülkede skyfire ile ilgili aynı sorun yaşanıyor. bunların mantığını anlayamadım gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?