az önce yükledim E65'te sorunsuz çalışıyor.sayfayı önce server yorumluyor, bize sadece görüntü dönderiyor. böylece hiçbir activex veya tarayıcı eklentisi gerekmiyor. mantık süper..
Benim gözüme çarpanlar şunlar;
dikkat edilmesi gereken birkaç nokta var
ilki güvenlik, mantas'ın dediği gibi kesinlikle güvenli değil. yani bir banka hesabına erişecekseniz skyfire sunucusu sizden önce banka hesabınızı görüyor. gördüğü şeyi size yansıtıyor. siz de bilgilerinizi skyfire sunucusuna gönderiyorsunuz, o sizin yerinize erişmek istediğiniz yere gönderiyor.
ikincisi bol bol metin olan sayfaları geziniyorsanız, metin alanlar mobil tarayıcıya görüntü olarak dönüyor, dolayısıyla aslında birkaç bytetan oluşan bilgiyi görebilmek için onlarca katı veri transferi yapabiliyor. dolayısıyla gprs ile kesinlikle kullanılmamalı
üçüncüsü görüntü transferi altyapısıyla çalıştığı ve telefon belleğini kullanmadığı için sayfada aşağı yukarı scroll, zoom in zoom out yaparken bile veri transferi yapıyor.
Sonuç olarak tavsiyem, wifi ile video stream leri izlemek dışında hiçbir iş için kullanmayın.
Video olayında zannediyorum yegane çözüm. Ancak bilmek gereken, pc de bir vidyoyu izleyecekseniz, tarayıcı vidyoyu bir kereye mahsus olarak yükler tekrar izleyecekseniz başa sarıp izlersiniz bunu yaparken herhangi bir transfer yapılmaz. Skyfire da dikkat ederseniz youtube da aynı vidyoyu birkaç kere izlediğinizde her nekadar ekranda tekrar birşey yüklemiyormuş gibi görseniz de yeniden tekrar izliyormuş gibi transfer yapılıyor ki wifi modeminizin ışıkları da şıkır şıkır yanıp sönerek bu durumu tastikler. Kotalılar az biraz dikkat etmeli
Saygılar
Ender Karadağ