Skyfıre ülke hatası yenıden gelıyor

Sponsorlu Bağlantılar

3aku1

Üye
    Konu Sahibi
Skyfıre ülke hatası yenıden gelıyor
Arkadaşlar bildiğiniz gibi skyfire ın son sürümü ülkemizde desteklenmiyor. Ancak bazı arkadaşlarımız ona çare bulmuşlardı ve hala kullanabiliyorduk. Bugün skyfire ile internete girerken skyfire giriş sayfasında bi yazı çıktı. Fazla ingilizcem yok ama anladığım kadarıyla 1 temmuzdan sonra yine kullanamayacağız galiba. Neyse ben yazıyı buraya aynen kopyalıyorum ingilizcesi iyi olan arkadaşlar daha iyi bi açıklama yaparsa sevinirim.. Çıkan yazı şu:

"Dear Skyfire User,

As of july 1st, 2010, skyfire will no longer be providing service in your country for the windows mobile and symbian browser. In order to offer the best possible service level for our officially supported customers and countries, Skyfire is consolidating the countries in which operates. We apologize for this inconvenience and hope you have enjoyed the Skyfire mobile browser to date. Skyfire will work on your phone until july 1 st 2010, at which time, the service will be de-activeted any your browser will no longer function. You can direct inquiries about this to [email protected].

Thank you,
Skyfire Engineering Team"

Not: Bu yazı artık her girişte çıkıyo.

haltie

haltie

Üye
Sevgili Skyfire Kullanıcısı,

2010 1 Temmuz itibariyle, skyfire artık ülkenizde Windows Mobile ve Symbian tarayıcı için hizmet vereceğiz. Amacıyla, Skyfire hangi faaliyet ülkeler birleştirme bizim resmen desteklenen müşteri ve ülke için mümkün olan en iyi hizmet düzeyi sunmaktadır. Bu rahatsızlık için özür dileriz ve tarih Skyfire mobil tarayıcı keyif aldık umuyoruz. Skyfire telefonunuzda Temmuz kadar olan zamanda, hizmet de-artık işlevini hiçbir tarayıcınızın activeted olacak 1. 2010, çalışacak. Bu hakkında sorular yönlendirebilirsiniz

google çeviri: benim çıkardığım bilgilendirme gibi bir şey

Revengeful

Emekli Yönetici
1temmuzda geri açılıcak herhalde

3aku1

Üye
    Konu Sahibi
Şu anda kullanabiliyorum arkadaşlar. O yazıdan anlayabildiğim tek cümle 1 temmuza kadar kullanabilirsiniz diyor. Ingilizcesi iyi olan bi arkadaş bizi daha iyi aydınlatırsa seviniriz..

Revengeful

Emekli Yönetici
ha evet 1 temmuzdan sonra kapanıyo

3aku1

Üye
    Konu Sahibi
Prefs değişikliği ile sorunu çözmüştüm ama şimdi 1 temmuzdan sonra yine kapanacağı uyarısı veriyo. Bundan sonra kullanamayacak miyiz acaba.. Umarım arkadaşlar yeni çözüm bulurlar..

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
bunu da çözeriz eLbet ..

eerdogan85

eerdogan85

Üye
youtube da yasaklandı ne oldu yine yolumuzu bulduk :ehe

haltie

haltie

Üye
skyfire olmazsa başkası olur zaten

ozy-otto

Üye
Evet arakadaslar artik skyfire dan giremiyoruz benim tek zaman gecirme kaynagimdi askerim de e65 kullaniyorum video izleyebilecegim baska bir tarayici yada cozum linklermisiniz

basaran1301

Üye
Arkadaşlar bu sorunu acilen çözmem lazım biri çözerse çok sevineceğim, BOLT diye bir browser kullanıyorumdum o da çalışmıyor artık :(

3aku1

Üye
    Konu Sahibi
Ve söylediğim oldu arkadaşlar skyfire tekrar hata vermeye başladı.. Bugünden itibaren kullanamaz oldum.. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı.. Acil yardım lütfen....!

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Malesef aynı hatayı bende alıyorum.

ekonometrici

Üye
Skyfire bitti arkadaşlar. artık google video'ya talim edicez.

POLAT8124

POLAT8124

Üye
yurt disindakiler baglaniyor ise bizde kullanamazmiyiz yurt disindan kullanan bir arkadasin skyfire dosyasinin icindeki bilgileri aynen kullansak olmazmiki acaba bana olur gibi geldi ama

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
1 Temmuz geçti fakat hata aynen devam ediyor :hmmm

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Eminmisin Eneş çalışıyor şu an :hmmm

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Evet, o yazı çıkıyor :hmmm