Skyfıre ülke hatası yenıden gelıyor

Sponsorlu Bağlantılar

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Tamam abi indiriyorum şimdi sağol :)

--------------- Ekleme ---------------

Sorry. We regret thatas of july 1 2010 skyfire does not provide service in your country.er ( 4.3.2.1_3001)
Böyle bir pencere cıktı simdi de :s

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Programı komple sil ama uygulama yöneticisinden sil sonra teli kapat aç tekrar kur bu dosyayı zipten çıkar at değiştirilsinmi derse evet de sonra bikaç kez hata verdikçe aç kapat ben böyle yaptım çalışıyo şu an

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bir de skyfire tek dosya sadece yükleme dosyası var :s bu verdiğin dosyayı onun yanına mi atıyorum :s

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Yok yahu:ehe Skyfire diye klasör oluşur telefon hafızasında onun içine at zipten çıkarıp öyle atıcan tabiki x-plore ile bak görürsün yani c/data/skyfire

3aku1

Üye
    Konu Sahibi
Şunu atsan c/skyfire dosyasın içine sonra aç kapat programı

kardeş bi de şu kullandığın skyfire sürümünü buraya ekleyebilir misin.. Ben senin söylediğini denedim olmuyor..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Teşekkür ederim abi demeyeceğim müsait olunca :D

umurcanvrl

umurcanvrl

Üye
Aynı sorun bendede var anlamıyorum opera mobil ve pc browserlarda bir numaryken neden video oynatan bir tarayıcı yapmıyor herşeyimde opera kullanıom pc de telde skyfire artık öldüğüne göre artık adamla o kadar profesyonel (opera) sky fire video oynatmayı becerebiliyorken neden opera video oynatan bir webbrowser yapmıo mobile .. ing olan bi arkadaşla koknuşup operanın sitesine yazı yazcam bu konuda ya :S

K_R_M

K_R_M

Üye
Aynı sorun bendede var anlamıyorum opera mobil ve pc browserlarda bir numaryken neden video oynatan bir tarayıcı yapmıyor herşeyimde opera kullanıom pc de telde skyfire artık öldüğüne göre artık adamla o kadar profesyonel (opera) sky fire video oynatmayı becerebiliyorken neden opera video oynatan bir webbrowser yapmıo mobile .. ing olan bi arkadaşla koknuşup operanın sitesine yazı yazcam bu konuda ya :S

dediklerine aynen katılıyorum cok haklısın.

cuneytt1

cuneytt1

Üye
skyfire vefat etti:d::ağlarım:

pinarcix

Üye
ben de aynı hatayı veriyor...Şimdi gerçekten Skyfire'yı kaybettik mi :'(

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Millet hep burda yahu benim anlamadığım bizde nasıl çalışıyor:hmmm tele format attım sildim kurdum defalarca yine çalışıyor:ehe

wassat

Üye
mehmet prefs dosyai upload eder misin?

gokmen123

Üye
senin pref ile oldu tesekkürler

--------------- Ekleme ---------------

aaaaaaaa şimdi anladım wifi üzerinden olmuyor fakat normal internetten oluyor of :(

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Evet ben turkcel internetle bağlanıyorum

emrah-35

emrah-35

Üye
teşekkürler mehmet kardeş,verdiğin dosya bende işe yaradı.

3aku1

Üye
    Konu Sahibi
Biz de niye çalışmıyor peki bu yaa..

Üst Alt