Mehmet
Emekli Yönetici
http://www.maxicep.com/s60-3rd-web-...fire-surumleri-ve-prefs-dosyalari-367854.html
Bide şu konuya bakın arkadaşlar
Bide şu konuya bakın arkadaşlar
tamam dene bakalım bizde nasıl çalışıyor pekidenicem tamam calisirsa senin elini operim calismassada kal saglicakla.ama calismiyacagina eminim
kimseyi kandırıpta elimize bişeymi geçeçek uğraşırken uğraşırken bulursun bişeyler belki sende kal sağlıcaklahala adam kandırma diyosunuz yahu orda açıklamayı iyi oku turkcel internetle bağlanıyorum wifi ile çalışmayabilır diye yazdım arkadaşımAdam kandırmanın alemi yok. türkiye'ye verdiği hizmetbir yana symbian'dan eliniçeken skyfire evimdeki kablosuz internetten sizin verdiğiniz pref dosyasını yüklememerağmen bağlanmıyor. vodafone,trcell gibi hatların verdiği internet paketleri ayrı server kullanıyor olabilir. çalışma imkanı var. ama ttnetin verdiği internetten kesinlikle bağlanmıyor.
aynen bendeBende sorunsuz turkcell internet bağlantısı ile bağlanıyorum.

al işte buyur budamı yalanLütfen terbiyesizce ithamLarda buLunmayaLım yaLan konuşmak vs.gibi ..!
Wi-fi üzerinden sorunsuzca giriyorum

Turkcel internet ile çalışıyor wlan ile malesef çalışmıyorArkadaslar sizi tel ler ile bizim kiler farklımı anlamıyorum hepsi aynı n95 veya n73 bu skyfire nin türkiye ye gıcıklığı var heralde tam bi sorunu cozduk sımdı de bu cıktı basımıza