Skyfıre ülke hatası yenıden gelıyor

Sponsorlu Bağlantılar

COBRAMAX

COBRAMAX

Üye
ya ufak atin civcivler yesin skyfire turkiyeye hizmet vermiyor artik siz nasil calistirdiniz kandirmayin milleti. Yok ac kapat acilacakmis.guliyim bari.ben denemem bile tenezzul etmem

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
İsteyen dener isteyen denemez ekran görüntüsünden belli değilmi sen denemiyorsan orda emek var saygı duy biraz:sinir

COBRAMAX

COBRAMAX

Üye
denicem tamam calisirsa senin elini operim calismassada kal saglicakla.ama calismiyacagina eminim

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
denicem tamam calisirsa senin elini operim calismassada kal saglicakla.ama calismiyacagina eminim
tamam dene bakalım bizde nasıl çalışıyor peki:hmmm kimseyi kandırıpta elimize bişeymi geçeçek uğraşırken uğraşırken bulursun bişeyler belki sende kal sağlıcakla;)

elusive

elusive

Üye
Adam kandırmanın alemi yok. türkiye'ye verdiği hizmetbir yana symbian'dan eliniçeken skyfire evimdeki kablosuz internetten sizin verdiğiniz pref dosyasını yüklememerağmen bağlanmıyor. vodafone,trcell gibi hatların verdiği internet paketleri ayrı server kullanıyor olabilir. çalışma imkanı var. ama ttnetin verdiği internetten kesinlikle bağlanmıyor.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Adam kandırmanın alemi yok. türkiye'ye verdiği hizmetbir yana symbian'dan eliniçeken skyfire evimdeki kablosuz internetten sizin verdiğiniz pref dosyasını yüklememerağmen bağlanmıyor. vodafone,trcell gibi hatların verdiği internet paketleri ayrı server kullanıyor olabilir. çalışma imkanı var. ama ttnetin verdiği internetten kesinlikle bağlanmıyor.
hala adam kandırma diyosunuz yahu orda açıklamayı iyi oku turkcel internetle bağlanıyorum wifi ile çalışmayabilır diye yazdım arkadaşım;)

COBRAMAX

COBRAMAX

Üye
hic bir ise yaramadi butun yollari denedim olmuyor kardes
olmuyor arkadas olmuyor

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Sen wlan lamı bağlanıyosun:hmmm

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Bende sorunsuz turkcell internet bağlantısı ile bağlanıyorum.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Lütfen terbiyesizce ithamLarda buLunmayaLım yaLan konuşmak vs.gibi ..!

Wi-fi üzerinden sorunsuzca giriyorum

yelkenci1905

Üye
yalan tabi beyler ! wifi üzerinden bağlanamazsınız. sadece operatörlerinizin sağladığı internetden bağlanabilirsiniz ! daha önceden de türkiyeye sunucu vermiyordu skyfire ilk zamanlarda kişinin usa operatörlerinin telefon numarasını isteyip şifreyi msj atıyordu ücretsiz! maksat sadece yurt dışında çalışmaması.. neden böyle bir işlem yapıyorlar bilmiyorum sanırım dış ülkelere vergi ödememek için olabilir. konu başında youtube ye itafda bulunan arkadaş ! youtube ülkeme vergi ödemeyip çalışacaksa Yasaklansın tabi. dünyada 8 ülkeye vergi ödeyerek çalışan youtube dünyanın 1 numaralı video sosyal paylaşım siteside olsa benim ülkeme katkısı yoksa çalışmasın. skyfire devletin yasağı ile bir ilgisi yok

varyou

varyou

Üye
Arkadaslar sizi tel ler ile bizim kiler farklımı anlamıyorum hepsi aynı n95 veya n73 bu skyfire nin türkiye ye gıcıklığı var heralde tam bi sorunu cozduk sımdı de bu cıktı basımıza

faruktml

faruktml

Üye
Kardeş Nokia X6 da denedim oldu.

emeğine sağlık teşekkürler.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Arkadaslar sizi tel ler ile bizim kiler farklımı anlamıyorum hepsi aynı n95 veya n73 bu skyfire nin türkiye ye gıcıklığı var heralde tam bi sorunu cozduk sımdı de bu cıktı basımıza
Turkcel internet ile çalışıyor wlan ile malesef çalışmıyor

crayztazzy

Üye
arkadaşlar agustos oldu hala bi çözüm yok mu? bu sorun bizim yetkili kurumlarla mı ilgili ? bir yerlere başvursak olmaz mı ?

wolkan123456789

Üye
şu sorunu çozen bi Allah'ın kulu yoqmu :( pLs HeLp!...

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
Sevgili Skyfire Kullanıcı,

2010 1 Temmuz itibariyle, skyfire artık ülkenizde Windows Mobile ve Symbian tarayıcı için hizmet vereceğiz. Amacıyla, Skyfire hangi faaliyet ülkeler birleştirme bizim resmen desteklenen müşteri ve ülke için mümkün olan en iyi hizmet düzeyi sunmaktadır. Bu rahatsızlık için özür dileriz ve tarih Skyfire mobil tarayıcı keyif aldık umuyoruz. Skyfire telefonunuzda Temmuz kadar olan zamanda, hizmet de-artık işlevini hiçbir tarayıcınızın activeted olacak 1. 2010, çalışacak. Bu [email protected] hakkında sorular yönlendirebilirsiniz.

Teşekkürler
Skyfire Mühendisliği Ekibi "

Üst Alt