v3!N
Üye
arkadasım kurdum try agaın dıyor dıyor en sonunda kapanıyor bidaha acıyorum yıne try agaın yapıyorum yapıyorum yine olmuyor ?
tel hackli değil v52 5800 kullanyorum logo pekte önemli değil ama url girmede bende problem oluyor klavye açılmıyor bunu sitelerde gezerken de yapıyor
--------------- Ekleme ---------------
şimdi de skyfire connot connect hatası veriyor try again diyorum fakat düzelmiyor
ben bazen 5-6 kez try again diyorum anca baglaniyor
Peki hocam bu uygulama wireless üzerinden mi çalışıyor yoksa vodafone mu iki türlü denedim bir türlü açamadım, sürekli hata veriyor skyfire connot felan hep onu ypıyorum 5-6 kez snra 0.0 bilmem neli hata veriyor uygulama kapanıyor
istenen uygulama işlemine izin verilmedi diyor ve kapanıyor! 5800 da denendi olumsuz..
Bunu kurdum te_ekkürler cal1s1yor yanl1z bunda büyütme yi bulamad1m acaba bi yolu varm1d1r
olumsuzda ben nasıl bağlanıyorum arkadaşlar dediklerimi yapın siz resimlerdede hangi tarih ve saatte bağlandığım belli maxicep'e bir kaç tane daha resim ekleyeyim isterseniz ben bağlanıyorum sizde yoksun kalmayın istedim biraz sabır etmek gerek o verdiği hata anlık
tamam biraz inat ediyor ama sonuçta iş görüyor resimleri inceleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?