necrokub1
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaş bu sorunu aşabildinmi?ben n78 kullanıcısıyım ve aynen senin yaşadığın sorunla karşı karşıyayım.umarım aşmışsındır vede banada yardımcı olursun.Teşekkürleruygulama için tşkler fakat bi sorun war telefonum nokia e65 uygulamaya wirelesstan bağlanıyorum fakat e-mail ve - girdikten sonra authendicating diye bi yazı çıkıyor daha sonrasında bağlantı hatası veriyor telefonunuzun ayarlarını kontrol edin falan diyor fakat diğer tarayıcılarla girdiğimde çatır çatır açıyor siteleri bu uygulamada sorun yaşıyorum neden olabilir acaba açıklayabilirsen sevinirim.
Sınırlı bağlantı derken kotayı kastediyorsan sınırlı değil.ama yinede herdenediğimde aynı uyarılar geliyor.teşekkürlerSınırlı bağlantı varsa skyfire kullanamassınız. Örnek olarak ben üniversitenin kampüsündeki wifi ile skyfire kullanamıyorum.
aynı sorunu bende yaşıyorum yardım edin ltfnSkyfire:register diye yazılan linki tıkladığımızda açılan sayfada sürekli aşağıdaki yazı çıkıyor.Sizdede aynı şey oluyormu arkadaşlar?
Fatal error: Uncaught exception 'Zend_View_Exception' with message 'script 'error/error404.phtml' not found in path (/var/www/html/skyfire.com/application/public/views/scripts/:./views/scripts/)' in /var/www/html/skyfire.com/library/Zend/View/Abstract.php:875 Stack trace: #0 /var/www/html/skyfire.com/library/Zend/View/Abstract.php(783): Zend_View_Abstract->_script('error/error404....') #1 /var/www/html/skyfire.com/library/Zend/Controller/Action/Helper/ViewRenderer.php(921): Zend_View_Abstract->render('error/error404....') #2 /var/www/html/skyfire.com/library/Zend/Controller/Action/Helper/ViewRenderer.php(942): Zend_Controller_Action_Helper_ViewRenderer->renderScript('error/error404....', ****) #3 /var/www/html/skyfire.com/library/Zend/Controller/Action/Helper/ViewRenderer.php(981): Zend_Controller_Action_Helper_ViewRenderer->render() #4 /var/www/html/skyfire.com/library/Zend/Controller/Action/HelperBroker.php(171): Zend_Controller_Action_Helper_ViewRenderer->postDispatch() #5 /var/www/html/skyfire.com/library/Zend/Control in /var/www/html/skyfire.com/library/Zend/View/Abstract.php on line 875
Bu durumda ne yapacağız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?