Skyfire bağlantı sorunu: Skyfire cannot connect to server at th 4.3.2.1_3001 sorununa kesin çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

henes_42

henes_42

Üye
5800 da çalıştı arkadaşlar. ilk başta söylenenleri aynen uyguladım ve dns falan girmeden çalıştı, wifi üzerinden bağlandım ve sesde geldi. kurulumu hafıza kartına değil, telefona yaptım, sonra açmaya çalıştım hatayı aldım. hatayı aldıktan sonra prefs dosyasını telefon hafızasında söylenen yere kopyaladım,zaten var dedi, üzerine yaz değiştirilsin dedim ve çalıştı, test ettim, meşhur davosu izledim. teşekkürler

emreyusuf01

Üye
bende data yok 5800

anelka-39

Üye
bendede hard formattan sonra 4.3.2.1_3001 bilmem ne hatasıı verdi uzun ugraşlardan sonra çözdüm alıntı değildi alıntı yapacak arkadaşlar emege saygılı olsun yeter
yapmanız gereken çokbasit
prefs dosyasını indir telefonun hafızasında hafıza kartına degil telefon hafızasındaki data klasörü içindeki skyfire dosyasının içine kopyala degiştirilsinmi diye soracak evet de bukadar artık sky fire çalışır
dedigim dosyayı bulamayanlar skyfire telden kaldırsın yine kursun birkere baglanmaya çalışın hata verecektir versin c: data : skyfire dosyası gelmiş olur dedigim işlemleri yapın çalışır bende çalıştı 5800 xm de denendi diger tellerdede çalışacaktır büyük ihtimalle saygılar.

birde 5800 dışında diger telefonlarda deneyen arkadaşlar nasıl yaptıklarını anlatırlarsa diger arkadaşlara daha fazla yardımcı olurlar
ekleme: son dönemde farklı bir hata vermeye başladı: bu işlemleri yapın hata vermeye deveam ederse veya hata vermez ve yine baglanmazsa dns ayarlarını degiştirin kullandıgınız baglantının dns ayarını:
8.8.8.8
8.8.4.4
yapın 5800 da denendi çalışıyor
error finding authentication service 10.102.120.141-3006 hatası alanlar
dns degiştirsin
208.167.222.222
208.167.220.220

tesekurler arkadasım ben bu ilemı bı turlu yapamadım skyfıreyı usbe kaplosuyla atarken dırek hafıza kartına atıp tlf kurarken tlf hafızasına kuruyoruz 2. si bu prefs dosyasınıda skyfıre dosyasının icine atmama ragmen degıstırılsınmı yasısı cıkmıyo icin bıde nokıa suıt programı pc bulunması gereklımı yardımcı olursan sevınırım

emreyusuf01

Üye
Merhabalar Benim telefonu yeni aldım Enson 5800
Ama Tel hafızası (c) De Data Diye klasor bulunmuyor yardım edermisiniz
Sizden Tek istedigim bana sertifikalanmış biz skyfire

anelka-39

Üye
5800 da çalıştı arkadaşlar. ilk başta söylenenleri aynen uyguladım ve dns falan girmeden çalıştı, wifi üzerinden bağlandım ve sesde geldi. kurulumu hafıza kartına değil, telefona yaptım, sonra açmaya çalıştım hatayı aldım. hatayı aldıktan sonra prefs dosyasını telefon hafızasında söylenen yere kopyaladım,zaten var dedi, üzerine yaz değiştirilsin dedim ve çalıştı, test ettim, meşhur davosu izledim. teşekkürler
yardım edecek kımse yokmu

karababa12

karababa12

Üye
    Konu Sahibi
tesekurler arkadasım ben bu ilemı bı turlu yapamadım skyfıreyı usbe kaplosuyla atarken dırek hafıza kartına atıp tlf kurarken tlf hafızasına kuruyoruz 2. si bu prefs dosyasınıda skyfıre dosyasının icine atmama ragmen degıstırılsınmı yasısı cıkmıyo icin bıde nokıa suıt programı pc bulunması gereklımı yardımcı olursan sevınırım

nokia süit programı illa bulunması gerekmez,teli usb kablosuyla baglayarakta gerekli aktarımları yapabilirsin tabiki sadece hafıza kartına
eger telin hafızasınada yani (c) ye bilgisayardan ulaşmak istiyorsan ozaman nokia süit lazım

ikincisi skyfire kurduktan sonra verilen işlemleri yapmadan baglanmayı denemediysen c:data:skyfire: prefs dosyası oluşmaz dogal olarakta degiştirilsinmi diye sormaz. saygılar.

--------------- Ekleme ---------------

Merhabalar Benim telefonu yeni aldım Enson 5800
Ama Tel hafızası (c) De Data Diye klasor bulunmuyor yardım edermisiniz
Sizden Tek istedigim bana sertifikalanmış biz skyfire

birincisi skyfire programı ücretsiz oldugu için (tabi halen ücretsizmi bilmiyorum enson betadaydı) sertifikalandırma diye bir işleme gerek yok.
ve c: data klasörü yoksa bırak olmasın sanırım ver. 50 de yok olmasada olur c: dizinine yani ana dizine yani direk c: nin içinde skyfire klasörü olmalı yoksa birkere skyfire ile bağlanmayı dene kasör kendiliginden oluşur oluşmazsa sen oluştur ve verdigim prefs dosyasını içine at daha nasıl anlatayım bilmiyorum?

lütfen konuyu ve yorum sayfalarını okuduktan sonra yardım isteyin aksi taktirde cevap vermeyecegim.

faruktml

faruktml

Üye
Teşekkürler.. Nokia X6-00 da denedim oldu gayet memnunum.

mardok

mardok

Üye
sağol kardeş

anelka-39

Üye
nokia süit programı illa bulunması gerekmez,teli usb kablosuyla baglayarakta gerekli aktarımları yapabilirsin tabiki sadece hafıza kartına
eger telin hafızasınada yani (c) ye bilgisayardan ulaşmak istiyorsan ozaman nokia süit lazım

ikincisi skyfire kurduktan sonra verilen işlemleri yapmadan baglanmayı denemediysen c:data:skyfire: prefs dosyası oluşmaz dogal olarakta degiştirilsinmi diye sormaz. saygılar.

birincisi skyfire programı ücretsiz oldugu için (tabi halen ücretsizmi bilmiyorum enson betadaydı) sertifikalandırma diye bir işleme gerek yok.
ve c: data klasörü yoksa bırak olmasın sanırım ver. 50 de yok olmasada olur c: dizinine yani ana dizine yani direk c: nin içinde skyfire klasörü olmalı yoksa birkere skyfire ile bağlanmayı dene kasör kendiliginden oluşur oluşmazsa sen oluştur ve verdigim prefs dosyasını içine at daha nasıl anlatayım bilmiyorum?

lütfen konuyu ve yorum sayfalarını okuduktan sonra yardım isteyin aksi taktirde cevap vermeyecegim.
teswekurler arkadasım :bye2:

mahir212

Üye
abıcım elıne koluna sağlık denedim biraz uraştım fakat oldu çok yaşa saol :D yaşasın maxicep :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
birşey değil..

layda

Üye
O kadar uğraştım E63de söylenenler ßir işe yaramadı ,tüm yöntemleri denedim ama skyfire aynı hatayı veriyor ve şu zamana kadar 14 tane falan skyfire yükledim ama hepsinde aynı şey oldu ,pesss ettim. . .

zafco

Üye
c: data klasörüne blutut yardımıyla ulaştım.Ulaşamayanlara bir yardımı olabilir.Ayrıca çözüm için çok çok teşekkürler ellerine sağlık

sert_seri

Üye
eline sağlık tşkler...

Indiana Jones

Üye
vallahi süpersin yaw.Allah razı olsun

bukasell

Üye
bazinga!..teşekkürler:oke:

efee_-_123

Üye
e65 de hepsini yapdım 4.3.2.1_3001 bu htayı verince dns değişiyorum olmuyor dedğin kopyalamayı yapıyorum yine olmuyor valla bi anlayamadım nsl yapck ki...

zaferturan53

Üye
sana helal olsun adamum n79 okey.............

Üst Alt