Skyfire bağlantı sorunu: Skyfire cannot connect to server at th 4.3.2.1_3001 sorununa kesin çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

esattekin

Üye
selamun aleykum arkadaslar naptiysam olmadi n95 var bende skyfire surekli hata veriyo biri ALLAH rizasi icin yardim etsin esattekin66@hot.

gzmmt

Üye
paylaşim için cok tsk
ellerıne saglık önemli bi paylaşim

prefabriq

Üye
hayrını görün

s.a dostum dediğin gibi yaptım ama yine hata veriyor ( the network connection APN used does not provide internet connectivity as needed by skyfire) yazıyor vodafone internet üzerinden baglanıyorum bunla alakalı olabilir mi? Ne yapmam gerek yardımcı olabilir misin teşekkürler..

byMaMe

byMaMe

Üye
vay abi sen sağol teşekkürler abi emeğine sağlık sayende oldu açıldı

OğuzcanAbi

Üye
teşekkürler

mrzoglu

Üye
ya ben yenileyemiyorum şimdi skyfireye girdiktn snra telefn hafızasnda dosyası oluşuyo oraya hangi prefi atacam bn nette bulamadm ltfn yardm abiler

--------------- Ekleme ---------------

ya nasıl yenilicez skyfire dosyasnda pref var ama yenisini nerdn bulup atcaz şmdidn tsk..

karababa12

karababa12

Üye
    Konu Sahibi
s.a dostum dediğin gibi yaptım ama yine hata veriyor ( the network connection APN used does not provide internet connectivity as needed by skyfire) yazıyor vodafone internet üzerinden baglanıyorum bunla alakalı olabilir mi? Ne yapmam gerek yardımcı olabilir misin teşekkürler..

aynene apn servis saglayıcıyla ilgili ayarlarda bu uyarıyı verir ayarları yeniden yaptır

ya ben yenileyemiyorum şimdi skyfireye girdiktn snra telefn hafızasnda dosyası oluşuyo oraya hangi prefi atacam bn nette bulamadm ltfn yardm abiler

ya nasıl yenilicez skyfire dosyasnda pref var ama yenisini nerdn bulup atcaz şmdidn tsk..

konunun ilk sayfasında indirme linki verilmişya brader ordan indir dosyayı

UHDE

UHDE

Üye
yapamıyorummmmmmmmmm :(

konunun ilk sayfasında indirme linki verilmişya brader ordan indir dosyayı

/urfalı
deniyeceğim ama ne yaparsam yapayım olmuyor,yinede teşekkür ederim :(

asker321

Üye
allah razı olsun dostum ne zamandır bunu arıyordum

kasparow_329

Üye
aga çok sağol uzun süredir bunu arıyodum dns ayarlarını değiştirince çalıştı :oke:

burak0796

burak0796

Üye
teşekkürler

abaroov

abaroov

Üye
teşekkürler karababa. emeğine sağlık.

karababa12

karababa12

Üye
    Konu Sahibi
hayrını görün

goku123

Üye
benn kopyalayamadım telefon hafızasına bi yardım edermisiniz,anlatır mısınız ,şimdiden sağolun :=)

tamam hallettım :)

OğuzcanAbi

Üye
saolasın

yilmaz1676

Üye
arkadaş harbi süpersinnnn eline saglık

ozelayyildiz

Üye
Allah razı olsun dıyorum kardes

IHeroStyLeI

Üye
Bağlanmıyor benimki..Connecting diyip duruyo.Prefs Dosyasınıda tel hafızasına kopyaladım. gene olmuyo.

usyetik

Üye
fazlasıyla cömezim de bu prefs dosyasını nerden buluyoruz?

apoloji05

Üye
arakdaşlar data connection deyip duruyor telefon hafızasına nasıl kopyalıycam yardımcı olurmusunuz acil bekliyorum çok sağolun:hmmm

Üst Alt