Skyfire bağlantı sorunu: Skyfire cannot connect to server at th 4.3.2.1_3001 sorununa kesin çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

dcevdet

Üye
Telefonum 5230. Skyfire s60-5th.sis yüklü telefonda prefs dosyasının diğeriyle değiştirdim.
Ama yine eskisi gibi "acquring data connecting" ekrena geliyor hep sanki bişi yüklüyormuş gibi .
Ama bişi değişmiyor.Benim sorunu nasıl çözebiliriz?

diplimit

Üye
skyfire çalışmaya başladı bu eklentiyle ancak ses yok. İlk defa kullanıyorum çok hantal geldi sizde de mi öyle yoksa benim teldemi problem var acaba?
Bendeki model Nokia E63 arkadaşlar

senol1880

Üye
ben samsung gt b7300 kullanıyorum prefs dosyası var içinde açılmıyo cannot connect to server at th 4.3.2.1_3001 hatsı devamlı yardımcı olurmusunuz

semihvarol

Üye
teşekkürler. çalıştı ama web siteleri biraz bozuk gibi mi görünüyor. yani yazılar falan biraz kötü gibi.
hiç yoktan iyidir. teşekkürler.

cuneytt1

cuneytt1

Üye
sağol valla ne diyeceğimi bilemiyorum.emeğine helal olsun kardeş.....:d::bye2::heyo::heyo::heyo:

falcon417

Üye
kardeş süpersin allah aklına zeval vermesin

zxc-ersel

Üye
telefon hafızasında data yok

volkan erdogdu

Üye
Hocam ellerine sağlık;
Fakat bu dosyayı bulamıyorum teli pc ye bağlıyorum data dosyasının içinde farklı dosyalar var bu meret yok yaw...
N97 mini ile 5800 neredeyse aynı sen bulmuşsun ben bulamadım...

karababa12

karababa12

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ellerine sağlık;
Fakat bu dosyayı bulamıyorum teli pc ye bağlıyorum data dosyasının içinde farklı dosyalar var bu meret yok yaw...
N97 mini ile 5800 neredeyse aynı sen bulmuşsun ben bulamadım...

dosyayyı kendin oluştur prefs dosyasını içine at

karahaci

Üye
tlf nin dns si nerden değiyor onu bulamadım da
saolun

fb_5800

Üye
network unavailanle die başlayan bi hata veriyor ok veya change connection iki tane seçenek çıkıyor sonra programdan çıkıyor:vur

moruk71

Üye
karababa12 kardeşim sana 1000 tane teşekkür gönderiyorum sağolasın emeğine ellerine sağlık........
Bu arada telefonum N79

kolpaspor

Üye
yav süpersin aga yaa kaç gündür araştırıyorum bir sürü abuk subuk şey yazmışlar..hiçbiri olmadı.ama bu sefer çalıştı..büyüksün valla...

karababa12

karababa12

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim güle güle kullan

volkan erdogdu

Üye
karababa12 kardeşim selamlar ;
benim N97 mini telefonum var yaw Allah rızası için banada bir yardım et şu telefona nasıl kuruluyor sıkılmazsan baştan sona ayrıntıları ile ve programları ile birlikte bir anlat be birader.
Valla sıyırmak üzereyim. Minnettar kalırım emin ol...

hasancan_07

Üye
arkadasım çok saol ama ben 5800 da dns değiştiremedim....

SANSLI38

Üye
kardeş emegine saglık sayende telefonumda wifi üzerinden tv video ne varsa izler oldum telefonu dahada cok sevmeye basladım..

cbekcibasi

Üye
ben wifi den bağlanıorum :D ses güzel

Üst Alt