arkadaşlar indirdiğiniz tex dosyasını c.data.skyfire içine atın.soruya üzerine yaz diyin.skyfireyi çalıştırın.hata verecek.sonra c.data.skyfireye gidin.oradaki prefs dosyasını silin ve prefs.tex dosyasınada yeni isim ver deyip .tex uzantısını silin.kolay gele.
Arkadaşla biri yardımcı olsun ya bende hafıza kartında data diye bir klasör var içindede skyfri yok. Telefonun hafızasındada data diye bi klasör yok. Sadece skayfri diye bi dosya var içindede prefs diye bi dosya var ondan başka bişe yok dedinizi yapıyorum bi nanee olmuyor ya çıldırcamm. Bu kadar millett yapmışş i telefonu fırlatıp atıcam şimdi yaa
Önce direk bağlanmayı denedim birkaç defa bağlanamadı sonra bağlanmaya çalışırken menüden settings, change connection diyip kullandığım bağlantıyı tekrar buldum, hemen bağlandı.
Arkadaşla biri yardımcı olsun ya bende hafıza kartında data diye bir klasör var içindede skyfri yok. Telefonun hafızasındada data diye bi klasör yok. Sadece skayfri diye bi dosya var içindede prefs diye bi dosya var ondan başka bişe yok dedinizi yapıyorum bi nanee olmuyor ya çıldırcamm. Bu kadar millett yapmışş i telefonu fırlatıp atıcam şimdi yaa
slmlar,
e71de video izleyebilmek için skyfire yükledim ama kurmaya çalışırken bizim ülkemizden kullanılamadığı uyarısını veriyor. Yapabileceğim birşey var mı acaba? Opera diye bir programı kurdum, o da video izlemeye gelince flash player yükle dedi, yani onu da kullanamadım. Bi yardım lütfen.