skyfire android te nasıl çalışıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismailozcn

ismailozcn

Üye
    Konu Sahibi
skyfire android te nasıl çalışıyor
skyfire türkiyede yasaklan madımı bayramda arkadaşta galaxy ace vardı ve skyfire gördüm ve çalışıyordu bu nasıl oluyor android te çalışırken symbian da neden çalışmıyor

h.ozdemir09

Üye
bende 603 var ve gayet güzel çalılıyor. Fotoğrafları haftada bir internete yolluyor yani çeker çekmez internete yollamıyor. Yinede ben kendim yüklemek istiyorum bir hafta bekleyemem diyorsan skyfiles diye bir uygulama var o da çalışıyor denedim. Bende şuan hem orjinal olanı hemde skyfiles var

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
türkiyede kapanmadı symbianda çalışmıyor sadece

xqz5

Üye
özdemir arkadaş nasıl çalıştırıyorsun bize de link atar mısın

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
burdada karışmiş ortalık

SheFy

SheFy

Üye
bende 603 var ve gayet güzel çalılıyor. Fotoğrafları haftada bir internete yolluyor yani çeker çekmez internete yollamıyor. Yinede ben kendim yüklemek istiyorum bir hafta bekleyemem diyorsan skyfiles diye bir uygulama var o da çalışıyor denedim. Bende şuan hem orjinal olanı hemde skyfiles var

skyfire demis yani flash player destekli tarayici :D skyfiles degil

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~, noss_bar ve ismailozcn

mah23442344

Üye
bende çalışıyordu görüntülü arama yoktu ama sesli arama vardı. Sİzde nasıl çalışmıyor yüklenirken falan mı hata veriyor acaba ?

SheFy

SheFy

Üye
skyfire vardi symbiana kapandi. bolt browser vardi iflas etmis kapattilar. ne sanssiz adamlariz biz ya :(

yakup_281

yakup_281

Üye
herkes ayrı bi telden çalıyor :D ben hiç sevmedim onu ya ama sizler için bir nimetmiş :P

great14

great14

Üye
Maalesef symbian için şuan ne skyfire var ne de bolt var

s10olsun

s10olsun

Üye
allah belanızı vermeye la ortalık karşmş skyfire skyfiles skype :))))

erollcelik

erollcelik

Üye
skyfire symbian için çıksa yok satar.

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Birisi skyfire demiş.Cevap olarak Skyfiles verilmiş.Sonra birisi skyfire adıyla skype sormuş.Ben bunları yazdım ama ben bir yanlışlık yapmamışımdır inşallah :)

catdog136

catdog136

Üye
sky la başlayan tüm uygulamaları saydık sanırım :ehe

asrabi

asrabi

Üye
skyfire.m.en.softonic.com/symbian

cyber

cyber

Üye
dur bende skydrive deyim :D

• Beğen
Tepkiler: s10olsun
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt