Skyfire 1.5 Türkçe son versiyon üstelik artık türkçe..!! GÜNCELLENDİ..!!!!

hangi telefonlarda çalıştığını bi söylesen kardeş

fex

Üye
sertıfıka hatası verıyo lutfen yardım...

bunun 6630 icn olani warmi yada wideo izleneblen flash destekli bi program.​

badboyl

Üye
e72de calıstıramadm yardm eder mısnz:S

kmealll

Üye
işallah e63 için uygundur :

--------------- Ekleme ---------------

olmadı uygulama sağlayıcısıyla görüşün diyor

yukluyorum fakat bu uyarıyı verıyor program.skyfire ülkenizde şu anda hizmet sağlayamamaktadır.tesekkurler

Evet kardeş ya bende de aynısı şu an ülkenizde hizmet sağlayamamaktadır yazıyor.ve exit diyor.Anlayan varsa bi yardımcı olsa çok mutlu olacağız ya şimdiden çok teşekkürler.

bende de aynı hatayı veriyor. önceden bir başka telefonumda çok rahat kullanıyordum,şimdi yok abi,olmuyor

bende de aynı hatayı veriyor. önceden bir başka telefonumda çok rahat kullanıyordum,şimdi yok abi,olmuyor

Bende de aynı sorun oldu yaa..Ne guzel ingilizce olanı kullanıodum..bunu yukledim ulkenizde hizmet wermemektedir uyarısı werdi..Snra tekrar eski skyfire i yukledm yine aynı hatayı werdi..Kimse yuklemesn bu konudaki programı..zten programın içine etmşler reklam koyarak

güzel paylaşım teşekkürler.

tmrsen

Üye
sertifika hatası diyo arkadaşlar yeniyim daha ne yapmam gerekiyo acaba. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürker şimdiden

sagul da kardeş bu programı yükleyemedim.sertikifa istiyor birtürlü yükleyemedim.yardımcı olursanız memmun olurum.

--------------- Ekleme ---------------

kardeş güzel paylaşımda eline sağlık yanlız ben programı birtürlü yüleyemdim. telefonum n79 bir yardımcı olursanız memmun olurum.