sizin tercihiniz lumia 920 mi 820 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
bencede gri güzel

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
NUD

NUD

Üye
Bildiğim kadarı ile en önemli farklardan birisi ekran

otostopçu

otostopçu

Üye
lumia 820 ise mavi alcan

920 ise sarı yada beyaz :ehe

yasirtaha

yasirtaha

Üye
beyaz eyidir

korsan638

korsan638

Üye
Ben gecenlerde 250 € ya lumia 800 aldim... Yani nokia'nin ilk WP Lu cihazini ve simdilik com memnunum.. Digerlerinde gozum yok zaten o dediginiz cihazlar cok kaba.. Cebe sigmaz... Tek sorun marketteki uygulama yetersizligi... bide wp 7.8 guncellemesi gelirse harika olur ve sanirim uygulama sayisida gun gectikce artar diye dusunuyorum :D

DaNq3rB0y2

Üye
maksimum 1500 olursa 920 alcm olmazsa 820

kelooo

Üye
bende 920 alacağım ama 700 u servise verdim değişim yapalım dediler eğer değişirlerse bir süre daha kullanırım hem de 920 nin fiyatı biraz daha düşmüş olur inşallah.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bende 920 alacağım ama 700 u servise verdim değişim yapalım dediler eğer değişirlerse bir süre daha kullanırım hem de 920 nin fiyatı biraz daha düşmüş olur inşallah.

degişimde ustunu tamamlayarak lumia920 isteyebilirsin.

sasasahamza

Üye
sizce telefonlar donarmı 920 mesela :hmmm:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yok arkadaslar donma ve reset diye bisey henuz yasamadim. Yalniz bir yerde wp7.5 7.10.8773 surumunde tarayici telefonu kilitlemis diye okumustum

yasirtaha

yasirtaha

Üye
ben donma olacağını sanmam çünki sistemi zorlayacak widget falan yok o yüzden

- - - Eklendi - - -

ben donma olacağını sanmam çünki sistemi zorlayacak widget falan yok o yüzden

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Donma olmaz da, yanma olabilir.
Lumia 920, fiyakasıyla ortalığı yakar :kıskıs:

sasasahamza

Üye
Yok arkadaslar donma ve reset diye bisey henuz yasamadim. Yalniz bir yerde wp7.5 7.10.8773 surumunde tarayici telefonu kilitlemis diye okumustum

Bi gerçek var. Her telefonun orjinal tarayıcısı çok yavaş ve donma olur. Opera en iyisi. Söyleyin şimdiden wp8 için yapsınlar :eller: şuan varmı bilmem. Yanlız flash nasıldır mesela s2 darkorbit gibi internet üzerinden onlixe oyunları açıyor 920 açarmı?

remzi33

remzi33

Üye
    Konu Sahibi
9202de flash desteği yok diye biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt