sizin tercihiniz lumia 920 mi 820 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
remzi33

remzi33

Üye
    Konu Sahibi
sizin tercihiniz lumia 920 mi 820 mi ?
arkadaşlar bildiğiniz gibi iki model arasında donanımsal uçurumlar var. artırılabilir hafıza, batarya değiştirilebilirliği vb. siz hangi modeli tercin ederdiniz ? ikisi arasında kararsızım. yardımcı olabilir misiniz acaba ?

pirenuri

pirenuri

Üye
820 de artirilabilir hafiza yok diye biliyorum 920 de zaten yok

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
820 de artirilabilir hafiza yok diye biliyorum 920 de zaten yok

Lumia 820'de artırılabilir hafıza var. :nono:
Ama genel özellikler itibariyle tabiki Lumia 920 daha üstün.
Ancak tercih konusu biraz da bütçeyle alakalı...

remzi33

remzi33

Üye
    Konu Sahibi
820'de artırılabilir hafıza mevcut. 32 gb'a kadar ama. 920 ise zaten 32 gb hafızaya sahip

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Tasarim konusunda karar senin zevk meselesi. Ama aradaki en onemli fark bence kamera ve ekran boyutlari. Hatta tek fark kamera. Cikarilabilir batarya olsa bile cebinde ikinci bir batarya tasiyacagini zannetmiyorum. Arttirilabilir hafiza guzel bir olay ama ben o konuya hafiza yeterliligi acisindan bakmiyorum. Sonucta lumia920 32gb gayet yeterli. Alacagin bir sd kart en azindan 16gb class10 olmali ki onunda fiyati malum. Aradaki fiyata gore karar vermek en mantiklisi bence. Sd kart destegi benim icin baska bir onem tasiyor. O konu da baya uzun ve karisik:D

remzi33

remzi33

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar peki 20 sadece kablosuz mu şarj oluyo? yani kablo takarak şarj edilemiyor mu? eğer öylyse telfnu şarj ederken kullanmak mümkün olmayack

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
ya arkadaşlar peki 20 sadece kablosuz mu şarj oluyo? yani kablo takarak şarj edilemiyor mu? eğer öylyse telfnu şarj ederken kullanmak mümkün olmayack

Kablolu-kablosuz her türlü şarj oluyor, sıkıntı yok :pro:

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
Lumia 820 tsarım olarak yine 800 benzeri olsaydı, bir nevi 920 nin küçüğü edasıyla daha çok satabilirdi.. Ya da en azından 822 benzeri bir tasarımı olsaydı..
Ben şahsen şu anki tasarımını pek bğenmedim. Fiyatının ise 1400 civarı olacağı söyleniyor, eğer öyle olursa satışları pek parlak olmaz kanaatimce..

920 hem tasarımı hem özellikleri ile çok farklı bir yerde.. Rakiplerine göre de çıkış fiyatı gayet iyi.. Zaman geçtikçe ve ekstra kampanyalarla daha da uygun alınabilir seviyelere inecektir..

yasirtaha

yasirtaha

Üye
arkadaşım şarj aletini görmedinmi kutudan çıkan bende 820 düşünüyorum ama keşke imkanım olsada 920 alsam çünki 820 de gorilla cam korumada yoktur diğerbi farkda 920 lcd hd + ekran var ama 820de amoled ekran var hd4 değil tercih senin imkanın varsa 920 derim sana

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
arkadaşım şarj aletini görmedinmi kutudan çıkan bende 820 düşünüyorum ama keşke imkanım olsada 920 alsam çünki 820 de gorilla cam korumada yoktur diğerbi farkda 920 lcd hd + ekran var ama 820de amoled ekran var hd4 değil tercih senin imkanın varsa 920 derim sana

820 de gorilla glass var abi.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
yok diye geçiyor
ama

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
820 nin biraz daha küçüğü görünümlü 920... Yani 920 benim için büyük...:) okul yüzünden boyut sıkıntı oluşturuyor :( okul olmasa 920 :)

yasirtaha

yasirtaha

Üye
ceptownda ve kıyaslada özelliklere bakıyorum ikisindede 920 de belirtmişler 820de bahsedilmemiş

- - - Eklendi - - -

820 nin biraz daha küçüğü görünümlü 920... Yani 920 benim için büyük...:) okul yüzünden boyut sıkıntı oluşturuyor :( okul olmasa 920 :)
bende pek kaba olsun istemiyorum bide bütce meselesi ben 1100 1200 tl arasında olursa 820 alıcam yoksabaşka planlarım var şimdilik bekliyorum

acuxx

acuxx

Üye
2 side değil. 4 çekirdekli lumia alıcam yazın

acuxx

acuxx

Üye
ben o kadar bekleyemem c6 mı sattım o yüzden

Nokia shoptaki elemana 820 ve 920 fiyatlarını sorduğumda 1200 le 1700 arası dedi. 920 1700 olduğuna göre 820 1200 dür herhalde :oke:

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye

Turkcell cihazı Nokia Shop'lar ile aynı fiyata satarsa ve bayagidir Turkcell'iyseniz, 100 tl indirim alma şansı var..

yasirtaha

yasirtaha

Üye

Senin dert etmene gerek yok lumia900 garanti ne de olsa:kop2:
ben çoktan almıştım ali kemal sen satmadın yoksa bu kadar beklemezdim bayramdan iki gün önce banka 500 tl kredi verdi sanki kalbimin sesini duydular 900 tl hazır şimdiden 400 tl yede telefonu verdim:ehe

- - - Eklendi - - -

Nokia shoptaki elemana 820 ve 920 fiyatlarını sorduğumda 1200 le 1700 arası dedi. 920 1700 olduğuna göre 820 1200 dür herhalde :oke:
inşallah 1100 tl civarı gelirse tadından yenmez valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt