vaterfa Üye YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: 1400 MAH MI ??[emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33] Genişletmek için tıkla ... neden bu kadar sasirdin ya [emoji1]
YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: 1400 MAH MI ??[emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33] Genişletmek için tıkla ... neden bu kadar sasirdin ya [emoji1]
vaterfa Üye liqiudsmooth var bu romda normalde 2.5 saat falan alirdim 3 saat cok zordu ama, cm11 in nova versiyosunda aliyordum bende dun bu sureyi gorunce sasirdim
liqiudsmooth var bu romda normalde 2.5 saat falan alirdim 3 saat cok zordu ama, cm11 in nova versiyosunda aliyordum bende dun bu sureyi gorunce sasirdim
YaşlıTaşCocuk54 Üye vaterfa' Alıntı: neden bu kadar sasirdin ya [emoji1] Genişletmek için tıkla ... Benimki 2500 tabletinkide 4000
vaterfa' Alıntı: neden bu kadar sasirdin ya [emoji1] Genişletmek için tıkla ... Benimki 2500 tabletinkide 4000
wwwhmz Üye @@DiAbLo@@' Alıntı: İyiymiş kardeşim parlaklık minimum mu? Genişletmek için tıkla ... Değil, 25% civarı
@@DiAbLo@@' Alıntı: İyiymiş kardeşim parlaklık minimum mu? Genişletmek için tıkla ... Değil, 25% civarı
vaterfa Üye nabalim orjinal bataryasi bu eski telefonun 1350ydi bide batarya artik olu gibiydi 1 saat ekran alirsam ona sukrediyordum
nabalim orjinal bataryasi bu eski telefonun 1350ydi bide batarya artik olu gibiydi 1 saat ekran alirsam ona sukrediyordum
lazye Üye wwwhmz' Alıntı: Değil, 25% civarı Genişletmek için tıkla ... Efsane benm en dusukte o kadar aliyorum o kadar derken 7 saat 40 dakika
wwwhmz' Alıntı: Değil, 25% civarı Genişletmek için tıkla ... Efsane benm en dusukte o kadar aliyorum o kadar derken 7 saat 40 dakika
@@DiAbLo@@ Üye Konu Sahibi En yükseklerde kaç saat ekran süresi alıyorsunuz acaba? Benim 4 saati geçmedi bir türlü
_JacKoLovsKi_ Üye Anil-D' Alıntı: sarj 1 iyi geceler fu ll elden dusmedi mobil veriyle Genişletmek için tıkla ... Note 3 mü telefon
Anil-D' Alıntı: sarj 1 iyi geceler fu ll elden dusmedi mobil veriyle Genişletmek için tıkla ... Note 3 mü telefon
_JacKoLovsKi_ Üye Anil-D' Alıntı: S4i9500 5saat 24 dk 6 saniye gitti Genişletmek için tıkla ... Benimde telefon ayni en fazla 2 buçuk 3 saat ekran süresi aliyorum
Anil-D' Alıntı: S4i9500 5saat 24 dk 6 saniye gitti Genişletmek için tıkla ... Benimde telefon ayni en fazla 2 buçuk 3 saat ekran süresi aliyorum
lazye Üye _JacKoLovsKi_' Alıntı: Benimde telefon ayni en fazla 2 buçuk 3 saat ekran süresi aliyorum Genişletmek için tıkla ... Batarya öüş olabilir en az 4.30 saat almalisinz bence yogun kullanimda bile olsa ?
_JacKoLovsKi_' Alıntı: Benimde telefon ayni en fazla 2 buçuk 3 saat ekran süresi aliyorum Genişletmek için tıkla ... Batarya öüş olabilir en az 4.30 saat almalisinz bence yogun kullanimda bile olsa ?
_JacKoLovsKi_ Üye lazye' Alıntı: Batarya öüş olabilir en az 4.30 saat almalisinz bence yogun kullanimda bile olsa ? Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum servise yollamak da istemiyorum çünkü en az 1 hafta gelmez servisten diyorlar napmam gerek ?
lazye' Alıntı: Batarya öüş olabilir en az 4.30 saat almalisinz bence yogun kullanimda bile olsa ? Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum servise yollamak da istemiyorum çünkü en az 1 hafta gelmez servisten diyorlar napmam gerek ?
lazye Üye _JacKoLovsKi_' Alıntı: Bilmiyorum servise yollamak da istemiyorum çünkü en az 1 hafta gelmez servisten diyorlar napmam gerek ? Genişletmek için tıkla ... Orjinal batarya alin ne kadar bilmiyorumda 50 lira falan galiba olmasi lazim
_JacKoLovsKi_' Alıntı: Bilmiyorum servise yollamak da istemiyorum çünkü en az 1 hafta gelmez servisten diyorlar napmam gerek ? Genişletmek için tıkla ... Orjinal batarya alin ne kadar bilmiyorumda 50 lira falan galiba olmasi lazim
Anil-D Üye _JacKoLovsKi_' Alıntı: Bilmiyorum servise yollamak da istemiyorum çünkü en az 1 hafta gelmez servisten diyorlar napmam gerek ? Genişletmek için tıkla ... Batarya değişimi iste yarım saatte hallediyolar
_JacKoLovsKi_' Alıntı: Bilmiyorum servise yollamak da istemiyorum çünkü en az 1 hafta gelmez servisten diyorlar napmam gerek ? Genişletmek için tıkla ... Batarya değişimi iste yarım saatte hallediyolar