Sizi En çok Korkutan Sertkorku Filmi Hangisiydi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
Sizi En çok Korkutan Sertkorku Filmi Hangisiydi?
benim tırstığım filmler 13.cuma,Hellraiser,yamyamlı filmler,zombi filmleri,Poltergeist,hallowen,The Texas Chain Saw Massacre,evil dead benim izlediklerimin 100-de 1i bunlar sert(kült) fimlerdir her insan kaldıramaz ben bile zor izliyordum valla

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
5 tane filmi izledim korku falan yok

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
hangileri yazsaydın ya??????????

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
13. cuma,zombi 4tane,evil,Poltergeist
evimde 64 tane korku filmi vardı çöpe attım
dabbe mi ne vardı yok kardeş korku falan
poltergeist fena değildi listedekilerden

VoLo

VoLo

Üye
valla sert mi diil mi bilmem ama testere(saw) 1 ve 2 korku(gerilim desek daha ii olur) filmi olarak süperdi.ayrıca en çok korktuğum film dabbe oldu.çok ilginçtir ki o filmi sinemada izleyen herkes bile bile korktu bence.evde oturup izlerseniz pek korkunç gelmeyebilir ama bence bir türk filmi olarak süper bi filmdi(oyunculuklar dışında) ve ben iddaa ediyorum ki o filmde adam gibi bikaç oyuncu oynasaydı büyük yankı uyandıracak bir filmdi.

iceboy

iceboy

Üye
En begendigim filmler listesi:

Texas Chain Saw Massacre - Liste basi bu film, 1973'lerde gercek gecen bir olayi canlandiriyor . Cilt hastaligi geciren bir adama yeni yuzler bulmak amaciyla, kasabaya gelen insanlari ele geciren bir grup akrabanin vahsetini anlatan bir film.

The Hills Have Eyes - Texas CSM ve Down of the dead karisimi bir film. Izlemeye deger.

Hostel - Asla unutmayacaginizi soyledikleri ve hicde oyla olmayan, fakat ilginc bir film. Insanlari para karsiligi zengin kisilere arzuladiklari sekilde oldurmeleri icin satan bir ceteyi anlatiyor.

Ghost Ship - Konusu ve icerigi surukleyici gerilim dolu bir film. Kayip bir gemiyi bulan ve arastirma icin gemiye giden bir grubun hayaletler tarafindan oldurulmesini ele alan bir film. Guzel.

Cabin Fever - Insani icten yiyen bir virus tarafindan olen bir grup insani anlatan bir film. Korku oldugu soylenemez ama izlemeye deger.

Saw 1 ve 2 - Bir eve hapsedilen birkac insani anlatiyor. Kurtulmak icin bilmeceleri cozmek zorundalar, aksi takdirde olum onlar icin hicde uzak degil!

Final Destination 1, 2 ve 3 - Olumun herkes icin bir plani vardir. Olumden bir kere kurtulsanizda o sizin pesinizi birakmaz ve hic ummadiginiz anda sizi bulabilir. Nerde ve nasil bulacagina gelince, buna olum karar verir. 1 ve 2 tamamiyle kusursuzde. Fakat 3uncu film aceleye getirilmis olacakki beklenen ilgiyi goremedi!

Aslinda daha var birkac tane. Fakat bunlar akildan silinemeyecek olanlar sanirim, tipki Elm Sokagi Kabusu gibi....

Caine

Caine

Üye
hallowen eğer bir korku filmi sayılıyorsa, demekki şimdiye kadar hayatımda hiç korkmamışımdır. o film komedi yaw
şeytan serisi baya güzeldi

darkred

darkred

Üye
kemik koleksiyoncusu nda çok gerilmiştim korku filmlerinden korkmam ama gerilirim

slayer

Üye
<div class='quotetop'>(iceboy &#064; Mar 28 2006, 01&#58;45 AM) [post=305734]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
En begendigim filmler listesi:

Texas Chain Saw Massacre - izlemeye çal&#305;&#351;aca&#287;&#305;m.. Anlad&#305;&#305;m kadar&#305;yla "house of wax" filmleriyle benzer konular...

Hostel - güzeldi...

Ghost Ship - bu film korku filmimiydi_?? Ama filmin bas&#305;ndaki kesilme sahnei güzeldi...

Saw 1 ve 2 - 3 geliyor... Kaç&#305;r&#305;lmayacak bir seri...
[/b][/quote]

Elm soka&#287;&#305; kabusu... Eskiden çok korkard&#305;m bundan... &#350;imdi komedi filmi gibi...
chucky: Bu bebi&#351;tende korkmusumdur çocuklu&#287;umda..

Ringu seriside kült filmdir... Ve ringu serisi en iyisidir korku filmlerinin....
Hiç bir zaman öyle zombili filmlerden korkmam&#305;&#351;&#305;md&#305;r.. Zaten hayvan yava&#351;, Kolay kolay tehlike olmazlar.. Ama nedense hep bir eve girme iste&#287;i duyar bizim salak kahramanlar...

kotuolmaksucmu

Üye
they <---------------------- acayip korktum tırstım wallla

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
The Hills Have Eyes I
The Hills Have Eyes II

BU KADAR TIRSTIĞIM BAŞKA FİLM YOK!!...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...