Sizde de oluyor mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
noluya la burda sorun göz le ilgili

ecel54

Üye
parlak cisimlere bak olur. Mesela telefonunla gözünü flaşli çek ve gör ne oluyor

Konu Sahibi

Bende sürekli oluyor

o dediğin astral seyahayin tam çıkış sırasında oluyordu ve daha bir çok geometrik şekil bu arada çıkabildinmi oğuz abi

Bana da çok oluyor hatta yere düşer gibi olduğunda gözümü kırptığımda zıplıyor birden o grafikler

Tepkiler: pelın_
arkadaşlar o dönen şeyler tansiyonla alakalıymış

brqsalvo

Üye
Ben de dikkatli bakmak zorunda kalınca her şeyi ikili görüyorum yani bi tane içiboş bi tane normal .O yüzden tek gözle bakmak zorunda kalıyom bazen gözüm kayıyo

pelın_

sanırım hepimiz kafayı yedik.)

Gözlerimizin önünden birşey akması, kirpiklerimizde olan göz yaşından kaynaklanıyor.. Birdaha olunca kirpiklerinizi silmeyi deneyin bakalım ne olacak

Böyle gözünüzün önüne ters soru işareti gibi şekiller geliyor mu ?

Ters soru isareti ne abim ya karakter sorunu olmasin sadece fazla isiga baktigimda bazen parlak parlak seyler goruyorum hepsi bu

(Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.)

Gözlerimizin önünden birşey akması, kirpiklerimizde olan göz yaşından kaynaklanıyor.. Birdaha olunca kirpiklerinizi silmeyi deneyin bakalım ne olacak
Suyun altında gözümü açınca daha fazla olduğunu bilirim.Bir arada denizde gözlüksüz çok dalış yaptığım oldu.Denizin dibini görmek değil de nesneye sabitlenmek için
O arada da gözümün ters açısından şefaf birşey kayardı.Kirpik kaçsa suyun altında tekrardan olmaz heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...