ya peki de bide ben soyle bi oz. Istıom mynetten faceden filan oyun oynamak
bencede HTC ARKADA Microsoft varpolluxea♪;4217706' Alıntı:hiç biri.htc al dostum snra taslara vurma kafanı
ama eğer istiyorsan lumia 800 derim özellikleri gerçekten çok güzel bide htc 3d evo mu ne var oda müthiş ama sakın s2 alma çünkü samsung un herşeyi kalitesiz ve pahalı örn. s2 ile c7 nin dayanıklılığını karşılaştır verdiğin parayı karşılaştır. Bide hızını felan karşılaştırdıktan sonra işlemciye bağlı olarak hızını orantıla. Sonuç şu olacaktır ki s2 ye okadar para verene kadar c7 de dahil tüm telefonlar s2 ye oranla daha karlı. bende 1 tane var Beton gibi valla![]()
: cekic,sopa,balyoz artik ne bulursan yerine kullanirsin
valla ben c7 den face oyunlarını oynadım buraya gelipte kimse android propagandası yapması isterseniz resmini de atarım sizeama eğer istiyorsan lumia 800 derim özellikleri gerçekten çok güzel bide htc 3d evo mu ne var oda müthiş ama sakın s2 alma çünkü samsung un herşeyi kalitesiz ve pahalı örn. s2 ile c7 nin dayanıklılığını karşılaştır verdiğin parayı karşılaştır. Bide hızını felan karşılaştırdıktan sonra işlemciye bağlı olarak hızını orantıla. Sonuç şu olacaktır ki s2 ye okadar para verene kadar c7 de dahil tüm telefonlar s2 ye oranla daha karlı.
Hatta bildiğiniz üzere samsungu yücelten telefonlardan olan s1 e güncelleme bile getirmediler halbuki işlemci ram touchwiz yeterli![]()