Telefon Tavsiyesi sizce?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
whymee

whymee

Üye
    Konu Sahibi
sizce?
max. 1500 para verebilirim hangisi iyi bilmiyorum baktıklarım sunlar sizde onerebilirsiniz {N9-LUMİA 800-C7}

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Galaxy S2 veya N9 yada Lumia 800

catdog136

catdog136

Üye
Lumia800 ;)

sonerrap

sonerrap

Üye
N9 tabiki

polluxea♪

polluxea♪

Üye
hiç biri.htc al dostum snra taslara vurma kafanı

• Beğen
Tepkiler: WebStyle ve salihk
whymee

whymee

Üye
    Konu Sahibi
ya peki de bide ben soyle bi oz. Istıom mynetten faceden filan oyun oynamak

PriZm

PriZm

Üye
N9,Lumia 800,Galaxy S2,HTC Evo 3D

----------Eklendi @ 19:11:44 ---------- Yazıldı @ 19:11:26 ----------

ya peki de bide ben soyle bi oz. Istıom mynetten faceden filan oyun oynamak

O zaman android bakmalısın.

salihk

salihk

Emekli Yönetici
polluxea♪;4217706' Alıntı:
hiç biri.htc al dostum snra taslara vurma kafanı
bencede HTC ARKADA Microsoft var

HTC Firmasının İlk'leri

İlk renkli avuç içi boyutlu PC (1999)
İlk Microsoft PocketPC (2000)
İlk Microsoft kablosuz PocketPC (2002)
İlk Microsoft yüklü Smartphone (2002)
İlk Microsoft Smart Music Phone (2004)
İlk Microsoft 3G Phone (2005)
İlk Microsoft Windows Mobile 5.0 Platform Phone (2005)
İlk Microsoft Windows Mobile platformunda tri-band UMTS 3G cihazı (2006)
İlk Microsoft Windows 5.0 Smartphone (2006)
Parmak ucuyla gezintiyi sağlayan ilk sezgisel dokunmatik ekran (Haziran 2007)

mehsell

mehsell

Üye
3310 :d

SuaT6027

SuaT6027

Üye
htc sens veya galaxy s2 dostum.. ıkısıde harıka telefonlar..

iihhssaann11

iihhssaann11

Üye
lumianın önü açık ben olsam lumia alırım.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
yenı bır ısletım sıstemı ve nokıa... bence denenmesı suan ıcın buyuk hata olur.. once bıraz yaygınlassın kullanıcısı cogalsın uygulamalarına bır bakalım.. eger kendısınden konsturuyorsa o zaman nokıa ve lumıa derım.. yoksa bu n8 e bıle gelen uygulamalardan sonra, n8 ın bu teknık ozellıklerıne verılen gorsellıkten sonra... nokıa demekten vazgectım tamamen.. 1000 tl ver telefon al sonra aaa su yokmu bbbb bu yok mu dıye sıkıl dur.. bır guncellemeyı bıle cıkaramadılar oyuncak ettıler yaa..

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Htc evo 3d kesinlikle tavsiye ederim

aleranol

aleranol

Üye
valla ben c7 den face oyunlarını oynadım buraya gelipte kimse android propagandası yapması isterseniz resmini de atarım size :angry: ama eğer istiyorsan lumia 800 derim özellikleri gerçekten çok güzel bide htc 3d evo mu ne var oda müthiş ama sakın s2 alma çünkü samsung un herşeyi kalitesiz ve pahalı örn. s2 ile c7 nin dayanıklılığını karşılaştır verdiğin parayı karşılaştır. Bide hızını felan karşılaştırdıktan sonra işlemciye bağlı olarak hızını orantıla. Sonuç şu olacaktır ki s2 ye okadar para verene kadar c7 de dahil tüm telefonlar s2 ye oranla daha karlı.

Hatta bildiğiniz üzere samsungu yücelten telefonlardan olan s1 e güncelleme bile getirmediler halbuki işlemci ram touchwiz yeterli :kotu:

MertcaN9

MertcaN9

Üye
durduğun hata tabi ki de N9 :yuru:islik

sonerrap

sonerrap

Üye
valla ben c7 den face oyunlarını oynadım buraya gelipte kimse android propagandası yapması isterseniz resmini de atarım size :angry: ama eğer istiyorsan lumia 800 derim özellikleri gerçekten çok güzel bide htc 3d evo mu ne var oda müthiş ama sakın s2 alma çünkü samsung un herşeyi kalitesiz ve pahalı örn. s2 ile c7 nin dayanıklılığını karşılaştır verdiğin parayı karşılaştır. Bide hızını felan karşılaştırdıktan sonra işlemciye bağlı olarak hızını orantıla. Sonuç şu olacaktır ki s2 ye okadar para verene kadar c7 de dahil tüm telefonlar s2 ye oranla daha karlı.
Hatta bildiğiniz üzere samsungu yücelten telefonlardan olan s1 e güncelleme bile getirmediler halbuki işlemci ram touchwiz yeterli :kotu:

nasıl oynadığını sölede bende oynıyım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt