Sizce Yeni Kullandığım Ekran Kartı Oyun İçin İyimi?

Sponsorlu Bağlantılar

sezgince

sezgince

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Yeni Kullandığım Ekran Kartı Oyun İçin İyimi?
Merhaba, arkadaşlar dün ekran kartı aldım kuzenimle gittim 150tl + 200tl fiyat civarı birşey düşünüyordum kuzenim oyun için alıcaksan o kadar para vermene gerek yok daha uygun birşey al dedi bende aşağıdaki olan özelliklere sahip olan ekran kartı aldım sizce oyun konusunda olmak üzere donma veya herhangi sorun olurmu kullanan yada bilen kişi varsa lütfen yardımcı olsun iyimi kötümü yaptım bilemiyorum kafama takıldı :(

PowerColor.
CPU: Radeon HDD5570
Bellek Boyutu - Tipi: 1GB DDR3
Çekirdek Saat Hızı: 650MHz
Bellek Saat Hızı: 800MHz x 2
Bellek Arayüzü: 128bit
DirectX Desteği: 11
Arayüz: PCIE 2.1
Harici Bağlantılar: DL-DVI/HDMI/VGA

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
lafa bak oyun oynayacaksan pahalı kart almana gerek yok.. :kop2:
o zaman pahalı kartlarla millet uzaya çıkıyor töbe yaa...

arkadaşım bilemeyız iyimi ettin kötümü..
sistemin tamamına bakmak lazım ama
iyi bir kart aldırmamış sana öyle diyeyim... imkanın varsa götür iade et.

veya sistemini yaz daha uygun iyi bişey önerelim. bu kartı götür onu al gel :oke:

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye

veya sistemini yaz daha uygun iyi bişey önerelim. bu kartı götür onu al gel :oke:

kesinlikle katılıyorum sen o arkadaşına mümkünse bişey sorma :D artık 1 gb ekran kartımı kaldı almışken sağlamından alacan ki babalar qibi kullanasın :10numara:

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Buraya gözat

MaxipmaN

Üye
o ekran kartıyla git cs 1.6 oyna :ehe

sezgince

sezgince

Üye
    Konu Sahibi

Daha önce kullandığım 256mb ekran kartım vardı onu kullanıyordum oyun sırasında ekran kartım yandı siyah görüntü geldi sonrası extradan kasanın içinde 64mb ekran kartı vardı onunla idare ediyordum ama en sonunda aldım ama bu ekran kartını electro word mağzasından aldım geri iade etme şansım yok sanırım sistemim eski ama ram 960 şuan kullandığım ekran kartıyla gta san anders oynayabiliyorum..

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
kart o kadarda kötü değil. ezmiyoruz tabiii :D
crysis 3 bile oynatıyor o ekran kartı :oke:

ekran kartı tek alınmaz sisteme uygun dengeli birşey alınması daha iyidir.
biz sistemini sormuştuk ama cevaplamadın hala

sezgince

sezgince

Üye
    Konu Sahibi
Tamam arkadaşlar sorum çözüldü. Tüm oyunları kabul ediyormuş kezban'ın verdiği siteden baktım tüm oyunları kabul ediyor ve artık içim rahat :D

Ayrıca ben ilk kez bilgisayarda değişiklik yaptım bu yüzden en azından bir fikir almak istedim kuzenim bu işleri anlar ama o kadarı da pc uzmanı değil kasanın içindeki gram ağırlığını bilsin internet atış sitelerin de araştırma yaptım yorumlarda çok tavsiye edenlerde bile var hatta call of duty gibi benzer çok oyunlarıda kabul etti genellikle ati gibi önerilen markalar olunca aklıma takılan bu oldu. Oyun konusunda acaba sorun veya açarmı gibi şüphem olmuştu. Bazı oyunlarda hata oluyor bunuda araştırdım driver'den kaynaklanıyormuş güncellemek gerek sonuç yeni paketten çıktı :D neyse hepinize tşk.

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
güle güle kullan o zaman kardşim :ok2:

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar abartmayın. Call of Duty Modern Warfare 3'ü ortadan biraz daha yüksek ayarda, Black Ops 2'yi de orta ayarda oynatır ama yinede işlemci falanda önemli.

Üst Alt