Sizce Yakışıklımıyım Kızla Buluşacam Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrother

ibrother

Üye
Konuyu baştan okudumda hep para ve konuşma denmiş hayır bence.. Önemli Olan Ne yakışıklılık,Ne para,Ne de konuşmadır..
Önemli Olan Duygulardır..Hem düşünsenize herşeyiniz var paranız ,yakışıklısınız,konuşmanız süper ama duygularınız olmassa diğerleri boş .. Herşey Kalptedir Bende.. Sakin Ol Sonra duygularını dile getir inşAllah Olur..

%2 lik kısımda ki özellikleri saydin. %98 ne yazik ki çook farklı. iyimserlik çözüm değil. :(:(

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ

FatoŞ

FatoŞ

Üye
İyimserlik çözüm olmayabilir de ama bunun böyle olması lazım.. Güzellik,paranın birinci sırada olmaması lazım..
Birincilik Daima Yüreğinindir..

ibrother

ibrother

Üye
İyimserlik çözüm olmayabilir de ama bunun böyle olması lazım.. Güzellik,paranın birinci sırada olmaması lazım..
Birincilik Daima Yüreğinindir..

insanlar değişti, ben iyi olarak kaybedenleri çok gördüm.şimdiki insanlar maddeci. zati böyleleri ilk kazanır sonra kaybeder. benim başıma çok geldi. onların dilinden konuşmak lazım.

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
FatoŞ

FatoŞ

Üye
insanlar değişti, ben iyi olarak kaybedenleri çok gördüm.şimdiki insanlar maddeci. zati böyleleri ilk kazanır sonra kaybeder. benim başıma çok geldi. onların dilinden konuşmak lazım.

ne demiş mevlana kötülük yapanların ardından iyi konuşsun ki sizde o duruma gelmeyin..bende biliyorum insanların değiştiğini...hatta ilişkilerin çıkarlara dayalı olduğunu ama bunları da unutmamak gerek..Benimde başıma çok geldi ama allah onlardan razı olsun...Onlar rabbime havale.. :)

ibrother

ibrother

Üye
ne demiş mevlana kötülük yapanların ardından iyi konuşsun ki sizde o duruma gelmeyin..bende biliyorum insanların değiştiğini...hatta ilişkilerin çıkarlara dayalı olduğunu ama bunları da unutmamak gerek..Benimde başıma çok geldi ama allah onlardan razı olsun...Onlar rabbime havale.. :)

insanlar hata yapa yapa öğrenir

zalim24

zalim24

Üye
kızın gözlerine bakmayı unutma. gülüşüne iltifat et. içinden geldiği gibi davran. bu yeter :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Boşver kız işlerini. Önüne bak ;) Onlar sana ancak engel olurlar hayatını duraklatırlar sen yaşamına bak :cool

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Kankanla takiliyomus gibi rahat ol. Tip 10 numara merak etme delikanli :D

Astrosman

Astrosman

Üye
O değildi bizim geçen senedeki hasana benziyon.....

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
resmi varsa atarmısın bi bakalım astrostman :d:

nub

nub

Üye
Kızın yanında dolaşırken cep telefonunla uğraşma , yani yürürken falan.

Bende Ahmet ŞAFAK konserine gitmiştim,polatlıdaki :D

ibrother

ibrother

Üye
rahatlık sizce çekiciliği arttırıyor mu yani heyecanlı olmak çekiciliği azaltıyor mu?

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
Kızın yanında dolaşırken cep telefonunla uğraşma , yani yürürken falan.

Bende Ahmet ŞAFAK konserine gitmiştim,polatlıdaki :D
gardaşıma bak nerdeydin sen ya bi tanıt hele bakalım

.Murat.

.Murat.

Üye
kendin ol kardeşim hiç öyle kılıktan kılığa girme kız beğenir yada beğenmez sen özünü koru yeter

ibrother

ibrother

Üye
BEN NASILIM KIZ KABUL EDER MI? :)

----------Eklendi @ 10:26:30 ---------- Yazıldı @ 10:17:37 ----------

buda kardeşim:)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:korktum:

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
nub

nub

Üye
ocaktan gttik,pardesülüydüm ben.Önlerdeydik.Yaş 17.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt