Sizce Yakışıklımıyım Kızla Buluşacam Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
Vay emrullah valla yakışıklısın... Yanlız o kravatı azcık indir yaw boğulacaksın...:aha: birde foto nerde cektirdin.? :ehe

----------Eklendi @ 09:11:02 ---------- Yazıldı @ 09:10:32 ----------

Vay emrullah valla yakışıklısın... Yanlız o kravatı azcık indir yaw boğulacaksın...:aha: birde foto nerde cektirdin.? :ehe birde saç tipi benim şuan kullandığım birebir aynı

sağol kardeşim :D bu foto gecen hafta polatlıda ahmet safak konserinde cekildi :d:

diger arkadaslarada tesekkurler

ins olur bu is pot kirmam insallah

Kǔr Şâd

Üye
Bak güzel kardeşim, benden sana bir arkadaş önerisi.

Kafayı kazıt, yani sıfıra değil ama 3 numara falan. Böylelik ile saç problemin olmaz. Hem inan bu seni daha çekici gösterir.
Bayanın yanına giderken içine askılı atlet giy, üstüne beyaz gömlek. Varsa güzel bir çeket giy. Düzgün bir kemer al, kot olmayan gömleğin beyazlığını taşıyabilecek tonda siyah olan bir pantalon bul. Gömleği içeri sok, ceketi git. Biliyorsan tutmayı bir tane tespih al. O kız seni beğezse benden sabun yapsınlar.

Böyle giyinirsen tabii ki kızın yanına gittiğinde her b*ka gülme :D Ağırlığını koy. Kızlar bunu daha çok sever.

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
kürşad kardeş ya kot giysek olmazmı ceket lacivert ya oda var :) tespih gerek yok tutmayı biliyorumda gerek görmüyorum :d:

AHMED...

AHMED...

Üye
saçları düzelt biraz bakımsız duruyor geri kalan iyi :D

Astrosman

Astrosman

Üye
Kızla bulacam diyorsun kardeşim... Bi ben kaldım yaw sevgilisiz somuru:

barisclermont

barisclermont

Üye
heyecanlanma. Oldugun gibi davran. Onun da senin gibi hissettigini unutma. Ayni tedirginlikler onda da olacaktir. Acaba beni begendi mi, kiligim nasil , saçimi sevdi mi.... falan filan. Sakin ol karizmayi çizdirme. çok da kasilama. Korkma kizlar adam yemez. Sadece çeneleriyle komaya sokarlar. Hadi hayirlisi.

Astrosman

Astrosman

Üye
heyecanlanma. Oldugun gibi davran. Onun da senin gibi hissettigini unutma. Ayni tedirginlikler onda da olacaktir. Acaba beni begendi mi, kiligim nasil , saçimi sevdi mi.... falan filan. Sakin ol karizmayi çizdirme. çok da kasilama. Korkma kizlar adam yemez. Sadece çeneleriyle komaya sokarlar. Hadi hayirlisi.

çeneleri ile komaya sokar... :d:

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
doğal ol heycan yapma kızın ilgi alanlarını öğren ona göre konular aç. hesabı doğal olarak sen ödiceksin kız ısrar felan etse de ödettirme. kızla daha önce bi arkadaşlığınız varsa lunaparka gidebilirsiniz kızlar çok hoşlanır. lunaparkta da kıza pamuk şekerle ayıcık al :ehe bu arada yaş kaç ?

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş biz genciz yaş 16 olcak :d: ama ben ciddi düşünüyorum ve gerçekten seviyorum bu ilk buluşma olacak ve hemen teklif etmesemmi veya biraz buluşalım ondan sonramı teklif etsem

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
hemen teklif etme
agir ol ama odun gibide durma.sempatik ol : ) bol sans

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kameran çok kötüymüş ...
Yakışıklılığın konusun da yorum yapamayız bu şekilde ...:)

Mücahit G

Mücahit G

Üye

Benim tip nasıl =D

KayraBey

KayraBey

Üye
Kafana göre takıl.Kendin ol.

Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
önelikle sakin olmaya çalış :)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Yakışlı yakışıksız Allah vergisi bu fazla kafaya takmamak lazım.

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
FatoŞ

FatoŞ

Üye
Konuyu baştan okudumda hep para ve konuşma denmiş hayır bence.. Önemli Olan Ne yakışıklılık,Ne para,Ne de konuşmadır..
Önemli Olan Duygulardır..Hem düşünsenize herşeyiniz var paranız ,yakışıklısınız,konuşmanız süper ama duygularınız olmassa diğerleri boş .. Herşey Kalptedir Bende.. Sakin Ol Sonra duygularını dile getir inşAllah Olur..

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Konuyu baştan okudumda hep para ve konuşma denmiş hayır bence.. Önemli Olan Ne yakışıklılık,Ne para,Ne de konuşmadır..
Önemli Olan Duygulardır..Hem düşünsenize herşeyiniz var paranız ,yakışıklısınız,konuşmanız süper ama duygularınız olmassa diğerleri boş .. Herşey Kalptedir Bende.. Sakin Ol Sonra duygularını dile getir inşAllah Olur..

İnsanın kalbindeki güzelilık yüzünede yansır

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt