aleranol
Üye
-
Konu Sahibi
-
Wp iOs kadar olmasada Android kadar uygulama barındırır ama oyun olarak değil tabi daha çok günlük ihtiyaçlara uygun programlar yapar sanıyorum
emin ol daha güzel oyunlar da çıkacaktır.
Yetersiz kalmaz ama benim düşüncem oyuna çok yüklenmez önemli sevilen veri seri halinde çıkan oyunlarla yitinir gibime geliyor Wp
bence hem oyun olarak hem uygulama olarak çok fazla çıkacak. Hem pc oyunları hem de uygulamaları çıkabilir bu yüzden oyunları hem çok sevilen hem de sayısı az olmayan çok oyunlar olacak gibime geliyor benim. Yani symbiandaki gibi en sevilen 3 5 oyun çıkmayacak.
hmm haklısın windowsun şu avantajı var zaten kişisel bilgisayarlardaki windowslar her oyunu destekliyor onlar sadece kodlarını değiştirip telefona göre ayar çekip her oyunu cebe taşıyabilir bu şekilde olabilir
hmm haklısın windowsun şu avantajı var zaten kişisel bilgisayarlardaki windowslar her oyunu destekliyor onlar sadece kodlarını değiştirip telefona göre ayar çekip her oyunu cebe taşıyabilir bu şekilde olabilir
oyunlari yapan microsoft degilki. Oyle telefona ayar cekmek kolay degil hayal gucunuz cok genis
oyunlari yapan microsoft degilki. Oyle telefona ayar cekmek kolay degil hayal gucunuz cok genis
windows daki uygulamaların telefonda nasıl çalışacağını merak ediyorum doğrusu.
Tamamen aynısı olmayabilir tabi.Mesela IOS'a çıkan bir oyunun Symbian'a portlandığındaki hali gibi olabilir -gerçi artık oda yapılmıyor- Ama sonuç olarak W8 uygulamalarını ve oyunlarını Wp8'de göreceğiz ki bu durum marketinin diğer marketlerin ulaşamayacağı bir konuma gelmesini sağlar.
dostum biz hep aynı şeyleri söylüyoruz portlancak falan diye de atari gibi gelmesin oyunlarumarım diğerlerine göre daha hızlı bir yükselişe geçer. Önümüzdeki yıla alacağım zaten bu yıl traxxas e-revo brushless alacağım kışın bi fiyatlar düşsede : inşallah önümüzdeki yıla iyice sağlam bir os olacak wp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?