SonyXperia
Üye
-
Konu Sahibi
-
Eksiklerimiz belli başlı ve gerekli şeyler. Microsoft ve Nokia bunlara kayıtsız kalamaz bu durum da 8.1 le birlikte %90 düzeyinde eksiklikler giderilir diye ümit ediyorum.
Bu yorumlar için biraz erken değil mi? Durun bakalım 8.1 gelsin bakalım. Bize neler getirecek görelim. Ayrıca bahsettiğiniz olay sadece bizim ülkemizde geçerli. Lumia satış rakamları oldukça tatmin edici diye biliyorum! Dünya genelinde beklediği ilgiyi gördü. Ben telefonun ekiskleri giderilecek diye umuyorum. İşte ozaman lumia'yı tanımayanlar çok şey kaçıracaklar. ..
erken mi e artık yuh yani
bak ne güzel açıklamış sınız tanımayanlar ...... peki bu tanımayanları tanıtmak için önce kendi sistemini microsoftla birlikte tam kıvamına getirene kadar insanları android sistemini kullanıp daha sonra işte ben burdayım deseydi iyi olmaz mıydı.
android ilk çıktığında böyle eksikleri varmıydı
Android öyle mi yaptı?
android ilk çıktığında böyle eksikleri varmıydı
maşallah iyi atmışsınız yine ilk çıkan nexus bile jellybean kullanıyo. Android hakkında bilginiz yoksa yorumda yapmayın. android şişmez firmaların özel romları rami şişirir. şuan için androidin orjinal hali 1gb ramli cihazlarda rootlu işlemler yapılmadan 500 mb boşta ram bırakır. O kadar rahat bi sistem ki wp ilk elime aldığımda recent ekranını açtım bakıyom bakıyom yok uygulama kapanmıyo bildirim merkezi yok kapkara bi sistem arayüzü rezil 3 tane uygulama yükle aşağı doğru çek çek uygulamayı bulamıyosun.arkadaşlar bazen fazla afaki konuşuyorsunuz. Hiç bir sistem kullanıcı deneyimleri ve feedbackleri olmadan gelişemez. Bu yüzden sistemin eksikleri tamamlansın da öyle çıkart demek haksızlık olur. Android ile karşılaştırmalara da katılmıyorum. Zira android 1.6&2.2&2.3.6 hepsini kullandım. Android 4.0.4'te bile henjz doğru dürüst çalışan bir sistem değildi. 4.1.2 ile biraz bişeye benzedi fakat hala daha ram yönetimi ve stabilizasyonu 4.3.x sürümüyle duzelicek diye bekleyen büyük bir kitle var. Bu arada bu kadar piyasaya hakim bir sistemin büyük çoğunluğunu da hala daha 2.3.X sürümü kullanıcıları oluşturuyor. Güncelleme desteği konusunda Microsoft ve Nokia'ya suç atanların da bunu açıklayacağını düşünüyorum. Android al,özgür bir sistem istediğini yaparsın konusunda ise ben tıkanıyorum. Stabil değil,ram şişiyor diyene;>"root yap,rom at,swap yap" denmesine takılıyorum. Ben mi telefona hizmet edicem telefon mu bana hizmet edecek. Parayı verenin ben olduğuma göre hizmeti alacak olan da ben olmalıyım. Telefonu düzenli işleyen bir hale getirmek için zamanımı ona ayırmamalıyım ki bu işlemleri yapmayı öğrenmek için bir zaman harcayacak yapmak için de belli bir riski almak zorunda kalacağım. Kısacası ios,symbian,android ve wp hepsini kullandım. Naçizane iyi de anlarım kendi çapımda sistemlerden. İlk olarak ios son olarak da wp'deki kullanım rahatlığını hiç bir sistemde yaşamadım. Eksikleri var mı? Tabi ki var. Hem de hiç bir kullanıcının farkına bile varamayacagı eksikleri ilk ben dile getirdim. Ama yine de bu rahatlıktan vazgeçmeye niyetim yok.
maşallah iyi atmışsınız yine ilk çıkan nexus bile jellybean kullanıyo. Android hakkında bilginiz yoksa yorumda yapmayın. android şişmez firmaların özel romları rami şişirir. şuan için androidin orjinal hali 1gb ramli cihazlarda rootlu işlemler yapılmadan 500 mb boşta ram bırakır. O kadar rahat bi sistem ki wp ilk elime aldığımda recent ekranını açtım bakıyom bakıyom yok uygulama kapanmıyo bildirim merkezi yok kapkara bi sistem arayüzü rezil 3 tane uygulama yükle aşağı doğru çek çek uygulamayı bulamıyosun.
nokia size para mı veriyo acaba kendisini yerle bir eden markaları ve sistemleri kötülemeniz için. androidde 1 gb dan 200 mb ram kalıyo filan diyenlerede bi görsel kendi cihazımdan çekilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?