Sizce uygun mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cr4n1um

cr4n1um

Üye
    Konu Sahibi
Sizce uygun mu ?
Arkadaşlar HTC HD2 almak istiyorum forumlarda biraz araştırma yaptım alet hakkında ve hayran kaldım IPhone'dan daha üstün olduğunu düşünyorum hatta :) Sizce bu aleti Turkcell'den kampanyalı olarak mı almalıyım ? Yoksa internet üzerinden daha ucuza satış yapan siteleri mi tercih etmeliyim ? Ve bu siteler garanti konusunda ne kadar güvenilirler ?
Turkcell kampayaları

Görüşlerinizi bekliyorum.

kol@j

kol@j

Üye
yanılmıyorsam onun biri 558 tl peşin fiyatı...
60 tl x 18 nay taksit faturaya işliyor... 720 tl ye geliyor...
alacaksan peşin al, faturaya işlettirme... yoksa hattını iptal ettirirsen veya geçiş yaptırırsan borcunu kapatmak zorunda kalırsın...
burada gsm operatörü bu tür şeylerle kendine bağlıyor....

piyasadaki emsal ürünlerle de mukayese et...
kendine en uygununu al...

cr4n1um

cr4n1um

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim cevabınız için. Şu an onu peşin olarak alamıyorum o kadar param yok :) taksitle alındığı zamanda ortalama 1700 tl civarına kadar artıyor vadeden dolayı fiyat. Kampayadan dolayı cazip gelmişti bana ama biraz daha beklemek lazım galiba fiyatın düşmesi için.

kol@j

kol@j

Üye
işini görecekse imkan ölçüsünde al...
bak işini görecekse...
benim dediğim gibi
18ay 40 tl taksit olacaksa yapabilirsin... yani 720 tl ye gelir

ama o zaman tarifene dikkat et....
tarifenin bedeli de ayrıca işler...

cr4n1um

cr4n1um

Üye
    Konu Sahibi
Ben HD2'yi almayı düşünyorum piyasa fiyatı şu an 1583tl (ortalama 10-12 taksıtle) 110tl'lik 18 aylık kampanya fiyatı 1980tl'ye geliyor acaba bu tarife arada fiyat farkını doldurabilecek bir tarife mi ? Asıl soru bu kardeş..

kol@j

kol@j

Üye
uzak dur bu kampanya dan... benim katıldığım kampanya da fiyat 558 tl'ydi, makinayı dükkana bıraktım... yerine mini book almıştım... avantajlı oldu bana yani... bu kampanya seni pişman eder ilerde hiç alma bence...

cr4n1um

cr4n1um

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah kardeşim çok yardımcı oldun bana çok teşekkür ederim. Vazgeçtim turkcell'den kampanyalı almaktan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt