Tavsiye Sizce telefonumu değiştirmeli miyim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Telefon Değiştirmeli miyim ?

• Kullanılan toplam oy
    8
-No.1-

-No.1-

Üye
    Konu Sahibi
Sizce telefonumu değiştirmeli miyim ?
Merhaba arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim ama son zamanlarda bu konu çok kafamı karıştırıyor size de sormak istedim

Şu anda moto g kullanıyorum orta seviye bir cihaz 1 sene kullandım depolama alanı yetmiyor artık resim,müzik falan silmeye başladım ve kamerası gerçekten berbat ve ben fotoğraf çekmeyi çok severim onun dışında arayüz konusu da kötü kendi arayüzü saf android arayüzü çok sıkıcı bin bir çeşit launcher denedim yine sıkıcı bir arayüz var yani cihazdan pek memnun değilim

şimdi asıl konuya gelelim elimde 1500 tl kadar para var çok şükür istediğim telefonları alabiliyorum ancak nasıl desem hiç bir telefonu tam beğenemedim mağazalara gidip incelesem de hani alırken bir heyecan heves olur ya o yok işte bunu düşünürsek alacağım telefondan yine kısa sürede sıkılacağım ancak bu fiyata beni 2 yıl idare edecek kamera,donanım vb açısından iyi olan cihazlar da var ama bekleme imkanım da var yani durmadan yeni telefonlar çıkıyor bir de yakında ek vergi falan gelecekmiş o yüzden alacaksam bu 1-2 ay içinde almam gerekiyor sanırım normalde bekleyip g4, i 5s falan alacaktım ama vergileri düşünürsek beklediğim telefonlar indirime girse bile vergi ile eski fiyatına geri dönecektir bir de ben daha uzun süre kullanma taraftarıyım android den biraz soğudum bu yüzden ios biraz daha iyi gibi ama iphone da pahalı

Belki sizce çok saçma gelebilir ama cidden çok kafa karıştırıcı bir durum bir de öğrenci adamım o para sonra bana lazım olabilir

Sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim umarım yardımcı olursunuz

iyi forumlar

byAndroid

byAndroid

Üye
Meizu Mx4 pro, Galaxy S5 (biraz daha bakıyım o fiyata kamerası iyi olan), Xperia Z2, Z3 compact, Desire Eye öneririm birde

• Beğen
Tepkiler: Bülent872 ve -No.1-
0MG90

0MG90

Üye
Biraz daha bekleme bence alacaksan al, yakında ek vergi geliyor daha da pahalı olacak her şey
Z2-Z3, G3 (alabilirsen G4), Desire EYE ve E8 öneririm

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sen o moto g ile baya bir sıkıntı çekmişsin,al bir lumia keyfine bak:)

• Beğen
Tepkiler: -No.1-
rodinatr

rodinatr

Üye
Bence hiç bir telefon parasını haketmiyor. Hepsi çok çok pahalı ama seni yarı yolda bırakmayacak olan kamerası yeterli 2gb ram 16 rom sd kart desteği saf android 5.1 gayet akıcı 2 yıl güncelleme desteği işe GM Android One 4G ( 650 ₺ ) şiddetle öneriyorum.

• Beğen
man20

man20

Üye
o paraya alınabilecek en iyi telefon xperia z2'dir. vatancomputer 1550 tl'ye satıyor şuan bence kaçırma.

• Beğen

Emre

Üye
meizu mx5 bekle

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Orta segmenti iyi bilirim. Tam bir kalp krizidir. Z3 al kafan rahat olsun.

• Beğen
-No.1-

-No.1-

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplarınız için çok teşekkürler :) bu ayın sonuna kadar alacağım alırsam sony garantili z2 alacağım yani 1500-1600 tl vermem gerekiyor sizce zenfone 2 nasıldır xperia z2 ile karşılaştırınca tek olumlu yanı 5 mp ön kamera ve +1 gb ram sanırım ama ram arka plandaki uygulamalar için gerekiyor heralde yani pek gerek yok gibi

Bülent872

Bülent872

Üye
Cevaplarınız için çok teşekkürler :) bu ayın sonuna kadar alacağım alırsam sony garantili z2 alacağım yani 1500-1600 tl vermem gerekiyor sizce zenfone 2 nasıldır xperia z2 ile karşılaştırınca tek olumlu yanı 5 mp ön kamera ve +1 gb ram sanırım ama ram arka plandaki uygulamalar için gerekiyor heralde yani pek gerek yok gibi
Mp ye bakma Sony Z2 ön kamerası gayet iyi kardeşim.

• Beğen
byAndroid

byAndroid

Üye
Sony garantili z2 mi varmış?
1500e Z3 mü varmış!!
Zenfone 2 alma bence

• Beğen
Death Punch

Death Punch

Üye
Stoklar tükenmiş zenfone 2 nin zaten

• Beğen
-No.1-

-No.1-

Üye
    Konu Sahibi
Stoklar tükenmiş zenfone 2 nin zaten

Sanırım o asus e shop da oldu çünkü gold,vatan,hepsiburada vb. tüm mağazalarda satılıyor
Sony garantili z2 mi varmış?
1500e Z3 mü varmış!!
Zenfone 2 alma bence

Şimdi garanti konusu yüzünden fiyatlar değişiyor hocam o fiyata indirim falan olursa paralel ithalatlı bir z3 bulunur ama garanti konusunda sıkıntı çıkabilir şimdi yanlış söylemişim k.bakma sony garantisi derken resmi distribütör garanti firması yani sony nin görevlendirdiği firmalar bu firmalar biraz daha iyi oluyor paralel ithalat z2 1300-1400 civarındayken distribütör garantili olanı 1500-1600 civarında bence almışken az paraya kıyıp daha iyi garantili olanı almak gerek

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
byAndroid

byAndroid

Üye
Sanırım o asus e shop da oldu çünkü gold,vatan,hepsiburada vb. tüm mağazalarda satılıyor

Şimdi garanti konusu yüzünden fiyatlar değişiyor hocam o fiyata indirim falan olursa paralel ithalatlı bir z3 bulunur ama garanti konusunda sıkıntı çıkabilir şimdi yanlış söylemişim k.bakma sony garantisi derken resmi distribütör garanti firması yani sony nin görevlendirdiği firmalar bu firmalar biraz daha iyi oluyor paralel ithalat z2 1300-1400 civarındayken distribütör garantili olanı 1500-1600 civarında bence almışken az paraya kıyıp daha iyi garantili olanı almak gerek
Sony alacaksan telefonun her köşesini, kenarlarını falan kontrol et. Kasa açıklığı çıkabilir dikkat et ona.
Yaz aylarında da ısınacak tedbirini al derim

• Beğen
-No.1-

-No.1-

Üye
    Konu Sahibi
Sony alacaksan telefonun her köşesini, kenarlarını falan kontrol et. Kasa açıklığı çıkabilir dikkat et ona.
Yaz aylarında da ısınacak tedbirini al derim
O yüzden sony mağazasından alırım aldıktan sonra kasa açıklığı ölü pixel testi falan hepsini yaptıracağım sorun çıkarsa orada değişim yaparlar

man20

man20

Üye
O yüzden sony mağazasından alırım aldıktan sonra kasa açıklığı ölü pixel testi falan hepsini yaptıracağım sorun çıkarsa orada değişim yaparlar
bitek sony mağazasında değil diğer yerlerden aldığında da direk orda aç adamın yanında ve kontrol et eğer öyle bi sorun varsa direk söyle adama. hiç uğraştırmadan direk değiştiriyorlar. Gerçi ben o kadar kontrol ettiğime rağmen bişi görememiştim sanki gözüm kör olmuş gibiydi çok sonradan farketmiştim :) ama servise (kvk) verdim ve direk yapıp gönderdiler.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve -No.1-

Üst Alt