MasteLaa
Üye
valla koca popoma ragmen arka cebimde kirilmadan dayaniyo yeterli
Yok abimfazlasina gerek varmi
bizim fehmi (SilentOne) 3. kattan düşürmüş c6-01 i sorun yokGorilla glass ' ı çizdiysem dayanıksızEn dayanıklı telefon s2 ve iphone 4 çıktı kullandıklarım arasıdan ( Şimdi iphone 4 ne alaka sallama filan demeyin , mermere 2-3 defa düşürdüm sadece metal kısmın üstündeki beyaz kısımda göçük oldu hafiften )
bizim fehmi (SilentOne) 3. kattan düşürmüş c6-01 i sorun yok
adam açtım aradım nokia yetkili servisine teşekkür ettim diyor
Düşme açısına bağlıMisal Eğer basınç fazla gelecek şekilde 50 cm'den atsan bile kırılır
N9 da çok sağlam yahu taş gibi elime bir aldımc6-01 sağlam elime almıştım bir kere
N9 da çok sağlam yahu taş gibi elime bir aldım
Bir de polikarbon
Yekpare kasa sağlam olma mı
Bir de polikarbon
Evet kılıf kullanmaya gerek yok
At yere gitsin
Evet kılıf kullanmaya gerek yok
Evet siyahının arkası deri gibi duruyor ama beyazınınki pürüzsüz ve plastik duruyor
ama beyazının arkası farklı diğer renklerdenkaygan bir yapıya sahip yanlış görmediysem S2'nin beyazı da öyle siyahı farklı beyazı farklı
Evet siyahının arkası deri gibi duruyor ama beyazınınki pürüzsüz ve plastik duruyor
Haklısın kardeşim elin de telefon ısındığından dolayı terliyor zaten
Ve o pürüzsüz yüzey elin terlediğinde fazlasıyla kaygan oluyor
Haklısın kardeşim elin de telefon ısındığından dolayı terliyor zaten
şimdi millet içeri dalarama doğrusu bu ios hoşuma gitmiyor android daha hoşuma gidiyor bu benim görüşüm belki oraya 4s i koymamalıydım o konuda haklısın ama android telefonlar bence iyiden kötüye o şekilde sıralanır neden one x 1.sırada derseniz hem beats audio su var hemde tegra gpu su var s3 ünde kendine has yazılımsal bazı özellikleri var s2 ise o fiyata alınabilecek en iyi android telefon 4s te çok iyi zaten android diye birşey olmasaydı 4s ten başka bir telefon almazdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?