Sizce Symbian Belle Android ve iOs'la yarışabilir mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Symbian Belle Android ve iOs'la yarışabilir mi ?

• Evet, yarışıp başarılı olur.

Kullanılan: 25 39.7%
  • Yarışamasa da, Nokia'nın piyasadan silinmesini engeller.

Kullanılan: 23 36.5%
  • Hayır, Nokia'nın sert düşüşü devam eder.

Kullanılan: 15 23.8%

• Kullanılan toplam oy
    63
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61semih

61semih

Üye
yorum yapan arkadaşların bır ortak yonu var 20 yaş ve altında olan arkadaşlar cok sert ve bayaa koyu taraftar
kendı dusunceme gelınce yenı cıkacak olan cıhazları nokıa nın guzele benzıyor ama fıyatları gormeden bırsey soylemek yanlıs olur,ozellıkler kısıden kısıye degısecegı ıcın benım tercıhım yıne olmaz web performasnsı iyi olmayacagı aşıkar,eskısıne nazaran degıl tabıkı dığer ısletım sıstemlerıne oranla

Consul9

Consul9

Üye
Bilmenin yaşının olmadıgını zannediyordum :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
yorum yapan arkadaşların bır ortak yonu var 20 yaş ve altında olan arkadaşlar cok sert ve bayaa koyu taraftarkendı dusunceme gelınce yenı cıkacak olan cıhazları nokıa nın guzele benzıyor ama fıyatları gormeden bırsey soylemek yanlıs olur,ozellıkler kısıden kısıye degısecegı ıcın benım tercıhım yıne olmaz web performasnsı iyi olmayacagı aşıkar,eskısıne nazaran degıl tabıkı dığer ısletım sıstemlerıne oranla
ben koyu bi taraftar değilim biliyorsun. Ama nokia alanların çoğu nokia'dan vazgeçmez. O yüzden satmaya devam eder. :)

61semih

61semih

Üye
Bilmenin yaşının olmadıgını zannediyordum :)
yası var demedım sadece kendımce bır tespitte bulundum
kı o yas aralıgında ergenlıgın vermıs oldugu herseyı en ıyı ben bılırım vardır,bu gayet dogal tabıkı dedıklerım kotulemek ıcın felan degıl hepımız gecıyoruz o yaş aralıgından
bırde bu tur bır baslık acılınca ''sımdı gelır fandroidler'' gibisinden yazılar ı her baslıkta gorur oldum o yuzden forumdan sogudum eskısı kadar takılmıyorum forumda cunku forumda İNSANlarla muhatap oluyorsun ıster ıstemez bulamayıncada başka forumlara kayıyor ınsan

----------Eklendi @ 00:37:20 ---------- Yazıldı @ 00:36:25 ----------

bu arada yasımı merak eden olursa 88lıyım :)

----------Eklendi @ 00:37:48 ---------- Yazıldı @ 00:37:20 ----------

ben koyu bi taraftar değilim biliyorsun. Ama nokia alanların çoğu nokia'dan vazgeçmez. O yüzden satmaya devam eder. :)
hacı sana laf yok :)

• Beğen
Tepkiler: Elektr0 ve Amaru Shady

coacoa

Üye
yorum yapan arkadaşların bır ortak yonu var 20 yaş ve altında olan arkadaşlar cok sert ve bayaa koyu taraftar
kendı dusunceme gelınce yenı cıkacak olan cıhazları nokıa nın guzele benzıyor ama fıyatları gormeden bırsey soylemek yanlıs olur,ozellıkler kısıden kısıye degısecegı ıcın benım tercıhım yıne olmaz web performasnsı iyi olmayacagı aşıkar,eskısıne nazaran degıl tabıkı dığer ısletım sıstemlerıne oranla
şimdi orda haklısın forumda gerçekcilik yok
-herkesin kendi kullandığı telefonu kral ilan etmesi
-neyin kötü olduğunu bildiği halde laf ağızdan çıktı geri dönüş yok demeleri
-ya herşeyi geçtim symbian dedikleri işletim sistemini andorid sisteminden daha iyi olduğunu iddia edenler var ötesi varmı arkadaş..
bunun gibi 20 tane madde sayarız zaten nokia markasının en cok hangi ülkede satışlarının olduğunu biraz araştırın ozaman neyin ne olduğunu anlarsınız daha doğrusu en cok telefondan anlamayan insanların bizim ülkede olduğunu görürsünüz

örnek sallıyorum
512 mb ram vs 256 mb ram
800mhz vs 680 mhz
3.8 vs 3.2 ekran
246 ppl vs 229 ppl
adobe flash vs flash lite
14.4 mbps vs 10.2 mbps
android vs symbian

kalkıp bu özelliklere baktıktan sonra sağdaki telefonun bu özellikleri iyi değil ama kamerası ondan daha iyi forever sağdaki yazan adamların olduğu foruma girip ne yapıcaksın göz göre göre bize elmayı armut diye satmaya calısanların olduğu..

pRime.

pRime.

Üye
"akıl yaşta değil, baştadır." burda yazılanları okuduktan sonra bu atasözünü kullanacak daha uygun bir yer olamaz.

Ocean258

Ocean258

Üye
performans olarak kendı capında bırseyler yapabılır bence.. ama Satıs olarak asla yarışamaz İOs ve Androidle bence

mstf_l

mstf_l

Üye
bence eger su android teki rf nova asphalt gibi oyunlar ve bunlar gibi ilgi ceken programlar 701 700 600 gibi guclu islemcili bir telefon icin oyunda kesinti olmadan cıkarsa android le kesinlikle yarışır cunku belle li telefonların kamera ve sarj gibi ozellikleri acıkca ortada zaten ki bu telefonların ucuz bir fiyattan satisa cikarilacagi soyleniyor ki bu ozelliklerin oldugu bir telefon kesinlikle tercih edilir
Ve de piyasada hala nokia yi gozu kapali guvenenler oldugunu dusunursek

sonuc olarak bence hersey oyun yapımcılarınin ve symbian a verilecek uygulama desteginin elinde sahsi dusuncem de bu testegin verilecegi yonunde

• Beğen
Tepkiler: Del Rey
phasan

phasan

Üye
nokıa yükselir bence

y n s c n

y n s c n

Üye
İce cream'le yarıştırmak gerek :pro:

Del Rey

Del Rey

Üye
bence eger su android teki rf nova asphalt gibi oyunlar ve bunlar gibi ilgi ceken programlar 701 700 600 gibi guclu islemcili bir telefon icin oyunda kesinti olmadan cıkarsa android le kesinlikle yarışır cunku belle li telefonların kamera ve sarj gibi ozellikleri acıkca ortada zaten ki bu telefonların ucuz bir fiyattan satisa cikarilacagi soyleniyor ki bu ozelliklerin oldugu bir telefon kesinlikle tercih edilir
Ve de piyasada hala nokia yi gozu kapali guvenenler oldugunu dusunursek

sonuc olarak bence hersey oyun yapımcılarınin ve symbian a verilecek uygulama desteginin elinde sahsi dusuncem de bu testegin verilecegi yonunde

0 katılıyorum. 512 MB telefonlu Androidler bile 1 GB oyunları çalıştırıyorsa; 2 GB'lık kaynak gerektiren oyunları açabilir belki Belle'li 701 vs. (Tabi çıkarsa)

saruman_me

saruman_me

Üye
havada karada yarışır ve bi çok iddalı cihazı dahi geçer sistem ve performans olarak..

EFG_07

EFG_07

Üye
ios ile yarışması zor ancak android ile yarışacağına eminim çünkü ios çok farklı ve bana göre tüm işletim sistemlerinden çok daha iyi ve gelişmiş ancak nokia nın çıkartacağı yeni serilerde symbian belle işletim sistemi , güçlü donanım ve tahminlere göre ucuz fiyatla çıkaracağını düşünürsek ve nokia dan vazgeçmeyen kullanıcılarıda hesaba kattığımızda nokia nın en azından piyasadan düşmeyeceğini kabul edebiliriz ancak şunu söylemek gerekirki nokia bu tür gelişimlerde diğer markalara oranla çok ağır ilerlediği kesin

Elektr0

Elektr0

Üye
Symbian-belle telefonları hakkında fazla bilğim yok ama benim için telefonda kamera önemli oldugu için ve Nokıa nın son çıkardıgı telefonlarda ( N8 N9 ( N9 symbian degil biliyorum :D ) ve Carl zeis kullanan telleri hariç ) kamera harbi den dümdüz 5-8 mpixel oldugu için nokıa'yı sevmim ...haaa Tutar derki ben artık milleti kandırmaktan vazgeçtim eskiden kullandıgım teknolojiyi ( Carl Zeis ) tekrardan ürettiğim yeni tellere koyacam. buyursun gelsin neden olmasın bende zamanında nokıa kullandım oda Nokıa 5110 Favori ! :D
[h=3]:d::kop:[/h]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt