61semih
Üye
yorum yapan arkadaşların bır ortak yonu var 20 yaş ve altında olan arkadaşlar cok sert ve bayaa koyu taraftar
kendı dusunceme gelınce yenı cıkacak olan cıhazları nokıa nın guzele benzıyor ama fıyatları gormeden bırsey soylemek yanlıs olur,ozellıkler kısıden kısıye degısecegı ıcın benım tercıhım yıne olmaz web performasnsı iyi olmayacagı aşıkar,eskısıne nazaran degıl tabıkı dığer ısletım sıstemlerıne oranla
kendı dusunceme gelınce yenı cıkacak olan cıhazları nokıa nın guzele benzıyor ama fıyatları gormeden bırsey soylemek yanlıs olur,ozellıkler kısıden kısıye degısecegı ıcın benım tercıhım yıne olmaz web performasnsı iyi olmayacagı aşıkar,eskısıne nazaran degıl tabıkı dığer ısletım sıstemlerıne oranla

) ve Carl zeis kullanan telleri hariç ) kamera harbi den dümdüz 5-8 mpixel oldugu için nokıa'yı sevmim ...haaa Tutar derki ben artık milleti kandırmaktan vazgeçtim eskiden kullandıgım teknolojiyi ( Carl Zeis ) tekrardan ürettiğim yeni tellere koyacam. buyursun gelsin neden olmasın bende zamanında nokıa kullandım oda Nokıa 5110 Favori ! 
[/h]