Sizce Symbian Belle Android ve iOs'la yarışabilir mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

• Evet, yarışıp başarılı olur.

Kullanılan: 25 39.7%
  • Yarışamasa da, Nokia'nın piyasadan silinmesini engeller.

Kullanılan: 23 36.5%
  • Hayır, Nokia'nın sert düşüşü devam eder.

Kullanılan: 15 23.8%

• Kullanılan toplam oy
    63
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lenneth

Üye
    Konu Sahibi
Akıllı telefon pazarında sıkıntı içerisinde olan Nokia sizce Symbian Belle ile Android ve iOs'la yarışabilir mi ?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
belki yarışabilir.çünkü donanımı androide yakın ve ucuz cihazlar.

anılbaran

anılbaran

Üye
fandroidciler gelir yok kardeşim asla yarışamaz öyle şeymi olur derler :D ama bence yarışırlar gibi fiyat ucuz olursa tabi

__xXx__

__xXx__

Üye
millet birbirini yicek gene konu kapatılabilir eğer öyle olursa ama inşallah kapanmaz ve bence kapışır belle gerçekten herşeyi ile güzel görünüyo

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ne açıdan satıs mı performans mı.
Performans açısından android ile rahatlıkla yarısı ve donanımları da yüksek bu cihazların çogu konuda halt eder androidi.
Ama beyni yıkanan kullanıcılar artık symbian almaz.Haliyle satıs artar ama çok fark olmaz bence.

pRime.

pRime.

Üye
Rahatça... :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Performans olarak yarışabilir.
Satış olaraksa şu ankiyle fazla fark olmaz.

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
ios la yarışamaz ama androidi bilmem çünkü androidde bazı hatalar var.ios ise bence muazzam bir sistem

Lenneth

Üye
    Konu Sahibi
Bakalım ne olacak :)

nalcam22

nalcam22

Üye
symbian belle çıkana kadar.... Siz de ios ve androıdi hep böyle kalacak sanıyosunuz google androıdın üzerinde harıl harıl çalışıyo. Bence yarışamaz ama nokıanın düşüşünü yavaşlatır

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
bence gayet de yarışır.görsellik+kullanışlılık+performans=belle.olay işte budur.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
nokia taraftarları oldukça satış olarak yarışır. Performansı bilemem ama ev ekranı vs güzel gözüküyor. :)

Uruloki

Uruloki

Üye
aslında piyasaya baktığımızda yarışır sadece amerikada satış rakamları düşük olan bir işletim sistemi ki nokia avrupa-asya gibi kıtalarda oldukça popüler bir marka ve işin delileri olayın farkında ve hala symbian almaya devam ediyorlar ki wp7 li cihazları çıkınca nokia nın gidip onu da alacaklar yani symbian kullanıcılarının çoğu(Tr için konuşmuyorum sadece) nokia fanı yani belle tutar rahat götürür ki bundan sonra wp7-meltemi olucak nokianın gündeminde yani 2016dan sonra diyelim

anılbaran

anılbaran

Üye
bu konunu sonuda kavga ile bitmese bari :@

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bazı arkadasları anlamakta zorluk çekiyorum !
Symbian'ı düsük islemciden dolayı sevmediklerini söyleyenler 1Ghz islemcileri 512 mb ramleri güçlü grafik islemcileri görünce yine symbian'ı sevmediklerini söylüyorlar.
İsin kötü yanı N9'u da sevmiyolar onda symbian'da yok.
Bi karar verin sevmediginiz Nokia mı Symbian mı?
Soruya gelince anketin kazanan kısmı belle'in akıbeti olur diyorum.

Dj_CasH

Üye
Bence bu soruyu yanıtlamak için önce kullanın
Ayrıca etrafınızda kullanan arkadaşlarınız varsa bilinçli mi değil mi kontrol edin sonuçta kullanıcıya bağlı telefon işletmek ve kullanmak ben 2 aydır belle kullanıcısıyım evet Nokia bağımlısıyım önce 6630 kullanıyordum kaldı ki serinin en iyi telefonu buydu ben aldığımda. Samsung,Lg, Sony de işletim sistemi yoktu neredeyse yükleyemezdin dosya tema falan varsa yoksa müzik resim falan idare ederdi. İPhone hiç kullanmadım ama fiyat olarak bu vergiler gelmeden önce 4 ün son versiyonlu kısmı yeni çıkartıkları hoşuma gitmişti alacaktım ama vergiler vergiler işte.!
Neyse Samsung yazan arkadaşlar film işini napıyorlar eskisi gibi mi yoksa yeni telefonları düzelmiş mi? Bilgisayarda samsung evet ama telefonda biraz daha gelişsinler derim. Corby ve Wave kullanan biri olarak...
Umarım herkes bilinçli olarak kullandıkları cihazlardan sonra yada ne istediklerini belirledikten sonra telefon alır....

Lenneth

Üye
    Konu Sahibi
Symbian'ın Android'lede, iOs'lada yarışabilecek kalitede bir sistem olmadığını N8 telefonuma Belle denen güncellemeyi yükleyerek gördüm.

Symbian daha fazla rezil olmadan, eski kral günlerine gölge düşürmeden artık piyasadan çekilmesi gereken bir sistem. Yerini modern sistemlere bırakmalı artık :)

Del Rey

Del Rey

Üye
Symbian'ın Android'lede, iOs'lada yarışabilecek kalitede bir sistem olmadığını N8 telefonuma Belle denen güncellemeyi yükleyerek gördüm.

Symbian daha fazla rezil olmadan, eski kral günlerine gölge düşürmeden artık piyasadan çekilmesi gereken bir sistem. Yerini modern sistemlere bırakmalı artık :)

Ya bi sallamadan dur, Belle yüklediğim dediğin yarısı bug olan Belle CFW'si o kadar.

Consul9

Consul9

Üye
Samsungtan bende o kötü modelleri varken nefret ediyordum(oyun yuklenemeyen,menüleri aynı ve basit,Java berbat uygulamalar vs.)Ancak androide geçince adamlar uçtu resmen Şaaaak İosun yanına ...Bilmiyorum android ve iostan sonra symbian^3 dahil symbian menüleri basit geliyor ikonların yerini dahi degistiremiyorsun android de menüde ikonları dahi diğer menülere taşımak ya da herseyin ikonunu menüye ekleyebilmek bana çok garip gelmişti(ilk çağdan yakın çağa gecer gibi:))Sonra gecen symbian da bir oyuna baktım iOS ta veya androidde kisilerin grafik berbat dediği oyunun symbian versiyonunda süper oyun bomba vs.dediğini gördüm zamanında ben de bunu diyenler arasindaydim.Sonra iOS Fifa 12oyununu yapmış 1GB...Symbiandayken 62.5mb lik oyunda oha boyuta bak diyodum.Benzer sekilde android 300-400mblik uygulamalar yapıyor Nokia CEO sunun İPhone u övdüğünü belirten konuyu gördüm.Artık siz rakibi olması gerekirken karşıyı savunan bir firmanın bunlarla yarisabilecegini düşünmeyin bence..

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt