asıl senin yazmanda ki amaç nedir. Amacım senn ne yaptığını öğrenmek. Hava atıyomuş gibi bi lüxn var. Belle kurmuş pc açmasına gerek yokmuş pehh. Bndede anna var bnmde açmama gerek yok. Eee sen neden yazdın ??bunu yazmandaki amaç nedir ?
Ben neden yazdığımı özetleyeyim sana. Bu konuda belle den bahsedilmiş ve bende belleyi yükledim bir sıkıntı yok bir sorun yok sizde yükleyin anlamında o cümleleri kullandım. Sizin bir sene boşuna beklemenizi istemediğim için. Ama se ukalalık yapıp dalgaya almaya çalıştın. Saygılı olasıl senin yazmanda ki amaç nedir. Amacım senn ne yaptığını öğrenmek. Hava atıyomuş gibi bi lüxn var. Belle kurmuş pc açmasına gerek yokmuş pehh. Bndede anna var bnmde açmama gerek yok. Eee sen neden yazdın ??
Belle konusumu ? Hahaha başlığa bak ben zaten saygılıym dostum.. Her türlü polemiğe girerim. Gerekirse forumdan uzaklaştırılırm.Ben neden yazdığımı özetleyeyim sana. Bu konuda belle den bahsedilmiş ve bende belleyi yükledim bir sıkıntı yok bir sorun yok sizde yükleyin anlamında o cümleleri kullandım. Sizin bir sene boşuna beklemenizi istemediğim için. Ama se ukalalık yapıp dalgaya almaya çalıştın. Saygılı ol

Belle konusu demedim. Okuma yazman var ise tekrar oku. Bu konuda belle den bahsedilmiş dedim sayın arkadaşım. Artistliğin lüzmu yokBelle konusumu ? Hahaha başlığa bak ben zaten saygılıym dostum.. Her türlü polemiğe girerim. Gerekirse forumdan uzaklaştırılırm.![]()
ayrıca sen kimsinde sana artislik yapacam ? O başta dediğin ukala lafını yedirtirdim sanada neyse... 
Size Bir tarih vereyim ben Belle 15 aralık ile 15 ocak arası Türkiye'de![]()
tabiki de hayır sizce nokia 15 aralıkda çıkarırmı ? Hatta nokianın söylediği tarihten erken çıkardığı nerde görülmüşKesin Emin misin?
:sen kimsin kendini ne sanıyosun ? Terbiyeli davran liseli ergenBelle konusu değil. Konu çığrından çıktığı için Belle ile ilgili sorular sorulmuş. Ayrıca ne demek okuman yazman varmı ? Yoksa bu kadar lafı kime diyorum bakarkörmüsün ? Burda kes ve bitsin. Vaktimi sana harcadığıma yanıyorm.![]()
ayrıca sen kimsinde sana artislik yapacam ? O başta dediğin ukala lafını yedirtirdim sanada neyse...
![]()
tabiki de hayır sizce nokia 15 aralıkda çıkarırmı ? Hatta nokianın söylediği tarihten erken çıkardığı nerde görülmüş:

Senle uğraşmak istemiyorum. Asıl sen kimsin ? Kimin lisesi olduğu belli oluyor. Terbiyeli davranmassam ne olur ? Ne yaparsın ? banlanmaktan korkan ukala yorum yaz forumdan çık. Sen böylesin işte. Git babana şikayet et. Gelsin görüşelim icabında.sen kimsin kendini ne sanıyosun ? Terbiyeli davran liseli ergen
Belle normalde bu yılın sonunda güncellemeye açılacak... Nokia Anna güncelleştirmesinin dolayı Türkiye'deki kullanıcılarında çok tepki aldı... Bu sefer kendisini affettirecektir...
Bu tarihleri not alın 15 aralık - 15 ocak arası...
Ay olarak doğru ama gün olarak yanlış. 30 aralıkdan önce çıkarmaz...Belle normalde bu yılın sonunda güncellemeye açılacak... Nokia Anna güncelleştirmesinin dolayı Türkiye'deki kullanıcılarında çok tepki aldı... Bu sefer kendisini affettirecektir...Bu tarihleri not alın 15 aralık - 15 ocak arası...