Sizce Symbian^3'mü SymbianAnna mı ? Siz Hangisinde Mutluydunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fikret3968

fikret3968

Üye
Symbian^3 bence daha kullanışlı hemde daha pratikdi

spartuas

spartuas

Üye
bunu yazmandaki amaç nedir ?
asıl senin yazmanda ki amaç nedir. Amacım senn ne yaptığını öğrenmek. Hava atıyomuş gibi bi lüxn var. Belle kurmuş pc açmasına gerek yokmuş pehh. Bndede anna var bnmde açmama gerek yok. Eee sen neden yazdın ??

Emre-45

Emre-45

Üye
asıl senin yazmanda ki amaç nedir. Amacım senn ne yaptığını öğrenmek. Hava atıyomuş gibi bi lüxn var. Belle kurmuş pc açmasına gerek yokmuş pehh. Bndede anna var bnmde açmama gerek yok. Eee sen neden yazdın ??
Ben neden yazdığımı özetleyeyim sana. Bu konuda belle den bahsedilmiş ve bende belleyi yükledim bir sıkıntı yok bir sorun yok sizde yükleyin anlamında o cümleleri kullandım. Sizin bir sene boşuna beklemenizi istemediğim için. Ama se ukalalık yapıp dalgaya almaya çalıştın. Saygılı ol

spartuas

spartuas

Üye
Ben neden yazdığımı özetleyeyim sana. Bu konuda belle den bahsedilmiş ve bende belleyi yükledim bir sıkıntı yok bir sorun yok sizde yükleyin anlamında o cümleleri kullandım. Sizin bir sene boşuna beklemenizi istemediğim için. Ama se ukalalık yapıp dalgaya almaya çalıştın. Saygılı ol
Belle konusumu ? Hahaha başlığa bak ben zaten saygılıym dostum.. Her türlü polemiğe girerim. Gerekirse forumdan uzaklaştırılırm. :off:

Emre-45

Emre-45

Üye
Belle konusumu ? Hahaha başlığa bak ben zaten saygılıym dostum.. Her türlü polemiğe girerim. Gerekirse forumdan uzaklaştırılırm. :off:
Belle konusu demedim. Okuma yazman var ise tekrar oku. Bu konuda belle den bahsedilmiş dedim sayın arkadaşım. Artistliğin lüzmu yok

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Size Bir tarih vereyim ben Belle 15 aralık ile 15 ocak arası Türkiye'de :)

spartuas

spartuas

Üye
Belle konusu değil. Konu çığrından çıktığı için Belle ile ilgili sorular sorulmuş. Ayrıca ne demek okuman yazman varmı ? Yoksa bu kadar lafı kime diyorum bakarkörmüsün ? Burda kes ve bitsin. Vaktimi sana harcadığıma yanıyorm. :off: :off: ayrıca sen kimsinde sana artislik yapacam ? O başta dediğin ukala lafını yedirtirdim sanada neyse... :off:

Türe

Türe

Üye
ben bi videoda 2012 nin son çeyreği diye öğrendim . Röportaj yapılan kişi nokia türkiyede çalışan bi uzman

Türe

Türe

Üye
ben gayet memnunum annadan :oke: s^3 te bazı takılmalar yaşıyodum fakat annada yaşamıyorum "bana göre" hakkını veren bi güncelleme :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
belle kur daha iyi yha

Kingmortall

Kingmortall

Üye
anna daha asil telefon hızlandı :naughty:

SilentOne

SilentOne

Üye
annada hızlandı belle de bugatti gibi olucak telefon :D

Emre-45

Emre-45

Üye
Belle konusu değil. Konu çığrından çıktığı için Belle ile ilgili sorular sorulmuş. Ayrıca ne demek okuman yazman varmı ? Yoksa bu kadar lafı kime diyorum bakarkörmüsün ? Burda kes ve bitsin. Vaktimi sana harcadığıma yanıyorm. :off: :off: ayrıca sen kimsinde sana artislik yapacam ? O başta dediğin ukala lafını yedirtirdim sanada neyse... :off:
sen kimsin kendini ne sanıyosun ? Terbiyeli davran liseli ergen

• Beğen
Tepkiler: SilentOne
Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
tabiki de hayır sizce nokia 15 aralıkda çıkarırmı ? Hatta nokianın söylediği tarihten erken çıkardığı nerde görülmüş :ehe:

O zmn ben telefonumu gelecek seneye hazırlayayım :)

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Belle normalde bu yılın sonunda güncellemeye açılacak... Nokia Anna güncelleştirmesinin dolayı Türkiye'deki kullanıcılarında çok tepki aldı... Bu sefer kendisini affettirecektir...
Bu tarihleri not alın 15 aralık - 15 ocak arası...

spartuas

spartuas

Üye
sen kimsin kendini ne sanıyosun ? Terbiyeli davran liseli ergen
Senle uğraşmak istemiyorum. Asıl sen kimsin ? Kimin lisesi olduğu belli oluyor. Terbiyeli davranmassam ne olur ? Ne yaparsın ? banlanmaktan korkan ukala yorum yaz forumdan çık. Sen böylesin işte. Git babana şikayet et. Gelsin görüşelim icabında.

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
Belle normalde bu yılın sonunda güncellemeye açılacak... Nokia Anna güncelleştirmesinin dolayı Türkiye'deki kullanıcılarında çok tepki aldı... Bu sefer kendisini affettirecektir...
Bu tarihleri not alın 15 aralık - 15 ocak arası...

İnşallah .

spartuas

spartuas

Üye
Belle normalde bu yılın sonunda güncellemeye açılacak... Nokia Anna güncelleştirmesinin dolayı Türkiye'deki kullanıcılarında çok tepki aldı... Bu sefer kendisini affettirecektir...Bu tarihleri not alın 15 aralık - 15 ocak arası...
Ay olarak doğru ama gün olarak yanlış. 30 aralıkdan önce çıkarmaz... :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt