.::SİZCE::. Sizin Fikirleriniz :)) Hangi Programları Önerirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

u_m_u_t_12

u_m_u_t_12

Üye
cradle of filth black metalde bence efsanedir:)
sadece bi defa dinledim sonra bırakamadım:)10 numara grup kim ne derse desin!!:oke:

passiv€ aggressiv€

Üye
sana katılıyorum:oke:bu arada msn adresini verde uzun uzun konuşalım!!:)benimkisi [email protected] sen ekle sitersen:)

--------------- Ekleme ---------------

benim msn adresim [email protected] sede eklersin:)

u_m_u_t_12

u_m_u_t_12

Üye
benimkisi [email protected]:oke:

--------------- Ekleme ---------------

tmm ekledim!!!sonra grsrz :)

passiv€ aggressiv€

Üye
:oke:görüsürüz:)

u_m_u_t_12

u_m_u_t_12

Üye
daha önce maxicep'te verildi ama ben yine hatırlatim.

Sok Sok Sok..ücretsiz internet 1 aylık
--------------------------------------------------------------------------------
Slm.şimdi bedava internet için operatörünüzün turkcell olması lazım.turkcellden küçük
harflerle internet yazıp 5010a gönderiyoruz.1 dk sonra msj gelecek sizden şifre
isteyecek.şimdi burda önemli olan istedikleri - tutturmak.8haneli şifre istiyola
r normalde 9mb 9 kntr.ama siz bu - tutturusanız 2mb-100mb-150mb-1gblık internet
kazanacaksınız.neyse sizden şifre istiyo sizde durmadan internet boşluk şifre yazıp
(örnek:internet 12345678)gönderiyosunuz.taaki talebiniz alınmıştır die başlayan bi
msj alana kdr o msj geldiginde - tutturmuşsnuzdur.ve kaç mb geldigi msjda belirtiliyo.
unutmadan söliyim talebiniz alınmıştır die başlayan msjdan sonra bir msj daha gelecekki
o msjda internetin hattınıza yüklendigini ögreneceksiniz.- tutturduktan sonra hattınıza
geldigini söleyen msji almadan girmeyin kntr gider.bn 2kez yaptım 2sindede 150mb geldiinş
yaparsınız.

not:ALINTIDIR!!!

passiv€ aggressiv€

Üye
deniyorum umarım olur

u_m_u_t_12

u_m_u_t_12

Üye
olur:oke: olur:)

passiv€ aggressiv€

Üye
yok umut ya tutturamıyorum:(sen bana bi şifre gönder:) tamam mı?:oke:

Meatat

Üye
arkadaşım bi kere kesinlikle olmazsa olmaz X-PLORE her işim için kullanıyorum
ondan sonra avi formatında film dizi vs. video izlemek için SMART MOVİE yada DIVX PLAYER
internette gezinmek için kesinlikle favorim OPERA MİNİ
bunların yanında eğer ing-tür sözlük istiyosan kesinlikle SLOVED sözlük mutlaka tavsiye ederim muhteşem kelime haznesi var
işte benim kullandığım programlar bunlar 6630 kullanıyorum ama senin telefonun içide var bu programlardan tabii ki bence geriye bi problemin kalmaz bu programları kullandıktan sonra

passiv€ aggressiv€

Üye
Meatat fikrin için teşekkür ederim:oke:

cimican

Üye
sahte paraları tanıyan pro

passiv€ aggressiv€

Üye
shte para tanıtan pro mu:S valla ilk senden duydum ama olsaydı en cok hral esnafların işin yarardı:)

burhanbal

Üye
office progrmı şart

passiv€ aggressiv€

Üye
eeee başka kimsenin fikri yok mu?:)

passiv€ aggressiv€

Üye
Alıntı: u_m_u_t_12 göndermiş. >
bence ......program:Blooover2 özellik:Karşı telefonun içine girmek için destekleyen modelleide bilmiyorum :D :D :)

:box
???????????

'yasöz' ne demek istediğini anlamadım daha acık konussan daha iyi olur ama yinede saol:oke:

By_Casparov

By_Casparov

Üye
X-Plore,appman,mp3 kesme,ttpod bunlar en sık kullandıklarm :)

u_m_u_t_12

u_m_u_t_12

Üye
???????????

'yasöz' ne demek istediğini anlamadım daha acık konussan daha iyi olur ama yinede saol:oke:

$lipKnoT yasöz'de bana katılıyo tam ne demek istediğini bnde ilk başta anlamadım ama :D

lütfen daha açık yorumlar yazalım...:nono:

Üst Alt