yuh...!

. harbiden olyor... bunun mantığı nedir yararı zararı sınır varmıdır... ne bileyim beleş olunca insanın " neden " diye sorası geliyor
--------------- Ekleme ---------------
flash sms: gönderdiğiniz mesajların, karşı taraf açmadan açılmasını sağlar. uyarı mesajı gibi gider karşıdakinin s60 olması gerekmez
mobil arama: bilgisayardaki arama gibi. aranacak kelimeyi giriyorsunuz, program buluyor
fexplorer: telefonun içindeki dosyaları görüntüleyebilir yerlerini değiştirebilirsiniz.
smartsettings: bilgisayardaki gibi başlat menüsü ekleyebilir, tuş kilidinin tuşlarının yerini değiştirebilirsiniz. teli azcıkta olsa hiç kasmıyor
appman: hangi pro, telinizi ne kadar kasıyor görebilirsiniz. ona göre proyu silip silmemeye karar veriyorsunuz. ve sistemden kaldırılmış ama artıkları kalmış proları, dosyaları görüp kaldırabiliyorsunuz. bir nevi ccleaner....
opera mini: java ama çok hızlı ve çokçok ucuz internet tarayıcısı. aynı zamanda çok şık ve bilgisayardan internete giriyormuşsunuz gibi hissettiriyor
turbo msn: diğer msnlere göre biraz ilkel, ama en sorunsuzu.
screnncam: karşım tarafın kamerasını kendi telinde görüyorsun. karşı taraftada aynı pro yüklü olmalı birde birsüre sonra sıkılıyorsunuz uzun süre kullanmıyorsunuz.......
soundmonitör: ortamın desibelini ölçebiliyorsunuz ve "sese duyarlı" alarm kurabiliyorsunuz. casus programı
image spy: yine bir casus programı. programı çalıştırdığınızda sabit bir yerin resmini çekiyor ve telefon kımıldatıldığında kameranın gördüğü resim değişeceği için pro alarma geçiyor. "alarm theft" tarzı fakat daha gelişmişi...
keyman: arkaplanda 56k gibi düşük bir seviyede çalışıyor. bu pro ile iki tuşa basarak telin hafızasını compress (sıkıştırmak) edebilir, bluetooth u açıp kapayabilir, açık olan bütün programları görebilir ve sorun yaratan proları "ctrl alt delete" tarzı kapatabilirsiniz
my assistan: gelen yada giden aramalarda otomatik ses kaydı yanı sıra tuş kilidi ve zamanlı alarım kurma özelliklerine sahip. teli kasmaz
turn off: zaman ayarlı telefonu kapatmaya yarar.. çok aradım ama "turn on" ' u bulamadım
screen shot: sıradan ekran görüntüsü alma programı değil ! periyodik aralıklarla (1 saniyede 1 veya 5 saniyede bir) ekran görüntüsü almanızı sağlar...
instant me: kurulu programları telefondaki orjinal zilseslerini başka bir telefona bluetooth ile göndermeye yarar...
ringtone editör: pythone programı ile çalışır. hızlı bir biçimde mp3 leri kesmeye yarar... ben sürekli kullanıyorum
papyrus: çok seçenekli ajanda- hatırlatma programı... malum 6600 için adam akıllı ajanda yapılmamış o yüzden gerekli diye düşünüyorum..
remind me: samsunglarda olan bir özellik. çağrı yada mesaj geldiğinde siz telefona bakana kadar periyodik olarak bipleyrn pro... sesini isterseniz değiştirebilirsiniz....
camerafx: süper bir fotoğraf çekme programı... saçma sapan efektleri olmayan harbiden güzel program....
coreplayer: ile smart movie: ben ikisi arsında kaldım.. smart movie nin görüntü kalitesi iyi ve sesin senkronunu ayarlayabiliyorsun fakat ileri sarma fonksiyonu çok yavaş ve bir sonrakini açma tuşu yok. coreplayer herbir haltı çalabiliyor oynata biliyor çok hızlı ileri sarıyor, sonraki parçayı açma tuşu var ama galerideki resimlerin telefondan açılmasını engelliyor... ikiside avi- divx oynatıcı
bu programlar benim telefonumun olmazsa olmazlarıdır.formattan sonra hepsini tekrar yüklerim
programların hiçibiri telefonu kasmaz arkaplanda çalışan programların cok azı azcık rem den yer
telimde daha nice programlar var ama bunlar benim tavsiye ettiklerim
...............................

.......

.....

...............................
--------------- Ekleme ---------------
bu arada yazdığım proları hepsi 6600 uymludur.... ve maxicepte mevcuttur