.::SİZCE::. Sizin Fikirleriniz :)) Hangi Programları Önerirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

passiv€ aggressiv€

Üye
.::SİZCE::. Sizin Fikirleriniz :)) Hangi Programları Önerirsiniz?
Benim telefonum Nokia 5700 XpressMusic.Ben kendi telefonuma sayısız programlar attım.Ama hangi programlar çok iyi. Hangileri telefonu telefon yapan programlardır.Şimdi benim sizden istediğim sizin en çok beğendiğiniz program hangisi ne işe yarıyor.Hangi sistem araçlarıiçin. :) örneğin; program:AntiGnat özelliği:Sinek kovucu :P ''s60 3rd (os9.2 ) symbian'' özelliği için.not:verdiğiniz programların ''s60 3rd (os9.2 ) symbian'' özelliğine olup olmadığını yazarsanıs sevinirim ... İYİ FORUMLAR :D :D :) :)

• Beğen
Tepkiler: u_m_u_t_12, jousééF, Schizoph ve 1 kişi daha

u_m_u_t_12

u_m_u_t_12

Üye
bence ......program:Blooover2 özellik:Karşı telefonun içine girmek için destekleyen modelleide bilmiyorum :D :D :)

passiv€ aggressiv€

Üye
hmm ilgin için teşekkürler :) senden başka kimse girmemiş galiba :D

u_m_u_t_12

u_m_u_t_12

Üye
giren olur :D:D konu güzel

zMrLEEalex

zMrLEEalex

Üye
6600 kullanıyorum, freemem ve appman sistem programları arasnda favorilerim :oke:

king65

king65

Üye
slovo-ed sözlük java olanı ben çok beğeniyorum

passiv€ aggressiv€

Üye
teşekkürler arkadaşlar:D

south

Üye
Nokia 5700 XpressMusic'i Bilmem Ama Symbian S60 OS7 OS8 OS8.1 Platformu İçin;
X-Plore(Olmazsa Olmaz Zaten)
Smart Setting
Freemem
FExplorer(Ekran Görüntüsü Alabilme Özelliği)
Power Mp3
Sloved (İngilizce Sözlük)
Quick Office(Word,Excel).....

tektek

Üye
bu konuyla ilgilenen arkadaslar bende 7610 var ama 6630 gibi yeni cikan java oyunları calıstyırmıyor bunun icin oyun destekleyecek bır yazılım gelıstırırsenız sevınırım;?
ilgilenenler icin tesekkur ederim bazı seyleri cok iyi yapmıssınız...

--------------- Ekleme ---------------

:mahcup:Enkısa zamanda cevap verirseniz sevinirim......?

passiv€ aggressiv€

Üye
ilginiz için çok teşekkürler arkadaşlar:) tavsiyelerinizi denicem :D

zMrLEEalex sana bi program tavsiye edim 6600 oluyor arkadaşımda vardı program sis ama dediğim gibi 6600 oluyo program:SMART SETTİNGS ....... özellik:Tuş takımını belirleyeceğin sürede kilitleyebilir ayrıca şifreleyebilirsin.Telefon kilitli iken ekrana çıkacak yazıyı dahi belirleyebilirsin. destekleyen modelleri bilmiyorum.ama bence güzel bir program................................................................................................................................................................................................................................................................arkadaşlar bence sizde deneyim belki telefon modeliniz destekler :) :)

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
6600 kullanıyorum X-Plore çok güzel prog:oke:

passiv€ aggressiv€

Üye
fikrin için teşekkürler dediğim gibi tavsiye ettiğiniz programlaı denicem:):)

u_m_u_t_12

u_m_u_t_12

Üye
bedawa msj atma
arkadaşlar bi yerde gördüm daha öncede maxicep'te verildi ama ben yine hatırlatmak amacıyla verim.:D

Her Yöne Bedava Mesaj
Evet arkadaşlar şimdi size her yöne bedava nasıl mesaj atcağınızı anlatıcam.
1.Mesajlara girin.
2.Sonra mesaj ayarlarına girin.
2.Oradan mesaj servis numarasını bulun.
4.Oradaki numarayı +919840011010 olarak değiştirin.
5.Son olarak mesajı gönderirken başına ekli değilse +9 ekleyin..(örnek:+90535621**** gibi)
6.Ve mesajı gönderin.

:sn:işe yarayıp yaramadığını söylerseniz sevinirm.:oke:ben servis numarasını bulamadım.:mahcup:herkese iyi forumlar:islik

passiv€ aggressiv€

Üye
:oke:Evet bende böyle birşey gördüM foruMda bende denediM aMa bende servis nuMarasının olduğu bölüMe giremediM.:mahcup:aMa deniyen arkadaşlar olduğunu söylüyor.:D

wertyytrew

wertyytrew

Üye
yuh...!:blink:. harbiden olyor... bunun mantığı nedir yararı zararı sınır varmıdır... ne bileyim beleş olunca insanın " neden " diye sorası geliyor

Benim telefonum Nokia 5700 XpressMusic.Ben kendi telefonuma sayısız programlar attım.Ama hangi programlar çok iyi. Hangileri telefonu telefon yapan programlardır.Şimdi benim sizden istediğim sizin en çok beğendiğiniz program hangisi ne işe yarıyor.Hangi sistem araçlarıiçin. :) örneğin; program:AntiGnat özelliği:Sinek kovucu :P ''s60 3rd (os9.2 ) symbian'' özelliği için.not:verdiğiniz programların ''s60 3rd (os9.2 ) symbian'' özelliğine olup olmadığını yazarsanıs sevinirim ... İYİ FORUMLAR :D :D :) :)

flash sms: gönderdiğiniz mesajların, karşı taraf açmadan açılmasını sağlar. uyarı mesajı gibi gider karşıdakinin s60 olması gerekmez

mobil arama: bilgisayardaki arama gibi. aranacak kelimeyi giriyorsunuz, program buluyor

fexplorer: telefonun içindeki dosyaları görüntüleyebilir yerlerini değiştirebilirsiniz.

smartsettings: bilgisayardaki gibi başlat menüsü ekleyebilir, tuş kilidinin tuşlarının yerini değiştirebilirsiniz. teli azcıkta olsa hiç kasmıyor

appman: hangi pro, telinizi ne kadar kasıyor görebilirsiniz. ona göre proyu silip silmemeye karar veriyorsunuz. ve sistemden kaldırılmış ama artıkları kalmış proları, dosyaları görüp kaldırabiliyorsunuz. bir nevi ccleaner....

opera mini: java ama çok hızlı ve çokçok ucuz internet tarayıcısı. aynı zamanda çok şık ve bilgisayardan internete giriyormuşsunuz gibi hissettiriyor

turbo msn: diğer msnlere göre biraz ilkel, ama en sorunsuzu.

screnncam: karşım tarafın kamerasını kendi telinde görüyorsun. karşı taraftada aynı pro yüklü olmalı birde birsüre sonra sıkılıyorsunuz uzun süre kullanmıyorsunuz.......

soundmonitör: ortamın desibelini ölçebiliyorsunuz ve "sese duyarlı" alarm kurabiliyorsunuz. casus programı

image spy: yine bir casus programı. programı çalıştırdığınızda sabit bir yerin resmini çekiyor ve telefon kımıldatıldığında kameranın gördüğü resim değişeceği için pro alarma geçiyor. "alarm theft" tarzı fakat daha gelişmişi...

keyman: arkaplanda 56k gibi düşük bir seviyede çalışıyor. bu pro ile iki tuşa basarak telin hafızasını compress (sıkıştırmak) edebilir, bluetooth u açıp kapayabilir, açık olan bütün programları görebilir ve sorun yaratan proları "ctrl alt delete" tarzı kapatabilirsiniz

my assistan: gelen yada giden aramalarda otomatik ses kaydı yanı sıra tuş kilidi ve zamanlı alarım kurma özelliklerine sahip. teli kasmaz

turn off: zaman ayarlı telefonu kapatmaya yarar.. çok aradım ama "turn on" ' u bulamadım

screen shot: sıradan ekran görüntüsü alma programı değil ! periyodik aralıklarla (1 saniyede 1 veya 5 saniyede bir) ekran görüntüsü almanızı sağlar...

instant me: kurulu programları telefondaki orjinal zilseslerini başka bir telefona bluetooth ile göndermeye yarar...

ringtone editör: pythone programı ile çalışır. hızlı bir biçimde mp3 leri kesmeye yarar... ben sürekli kullanıyorum

papyrus: çok seçenekli ajanda- hatırlatma programı... malum 6600 için adam akıllı ajanda yapılmamış o yüzden gerekli diye düşünüyorum..

remind me: samsunglarda olan bir özellik. çağrı yada mesaj geldiğinde siz telefona bakana kadar periyodik olarak bipleyrn pro... sesini isterseniz değiştirebilirsiniz....

camerafx: süper bir fotoğraf çekme programı... saçma sapan efektleri olmayan harbiden güzel program....

coreplayer: ile smart movie: ben ikisi arsında kaldım.. smart movie nin görüntü kalitesi iyi ve sesin senkronunu ayarlayabiliyorsun fakat ileri sarma fonksiyonu çok yavaş ve bir sonrakini açma tuşu yok. coreplayer herbir haltı çalabiliyor oynata biliyor çok hızlı ileri sarıyor, sonraki parçayı açma tuşu var ama galerideki resimlerin telefondan açılmasını engelliyor... ikiside avi- divx oynatıcı

bu programlar benim telefonumun olmazsa olmazlarıdır.formattan sonra hepsini tekrar yüklerim
programların hiçibiri telefonu kasmaz arkaplanda çalışan programların cok azı azcık rem den yer
telimde daha nice programlar var ama bunlar benim tavsiye ettiklerim

............................... :alkis:alkis....... :bigstar: ..... :alkis:alkis...............................

bu arada yazdığım proları hepsi 6600 uymludur.... ve maxicepte mevcuttur

passiv€ aggressiv€

Üye
oy oy oy ne yapmışsın kardeş ya vallaha çok saol emek verip programları ve ne işe yaradıklarını yazmışsın çok saol:oke:............mesaj konusuna gelince bende bi forumda gördüm zararı varmı yok mu bilmem ama büyük bi ihtimal yoktur!!!

:sn:tavsiyen için çok teşekkür ederim..:oke:

wertyytrew

wertyytrew

Üye
oy oy oy ne yapmışsın kardeş ya vallaha çok saol emek verip programları ve ne işe yaradıklarını yazmışsın çok saol:oke:............mesaj konusuna gelince bende bi forumda gördüm zararı varmı yok mu bilmem ama büyük bi ihtimal yoktur!!!

:oke::oke::oke: rica ederim...

passiv€ aggressiv€

Üye
ha deniyen arkadaşlerıM var tek kötü:( yanı bazen Mesajı gönderMiyormuş.aMa bazen:)

toprakxx

toprakxx

Üye
hangi programlar süper anlamıyorum

passiv€ aggressiv€

Üye
a rkadaşım ben burda sadece fikir alış verişi yapıyorum burda sadece isimlerini verir isteyenler bende ona göre kullanıyorum:kop:

Bu arada u_m_u_t_12 arkadaşım ben servis numarasını buldum sana verim sende yap:oke:menü>mesajlar>secenekler>ayarlar>kısa mesaj>mesaj merkezleri buraya gir :sn:hallet :)

Üst Alt