mesut1979
Üye
Kardeşim c7de gırdıgım sitelerde video acamıyordum.
-Android ise nereye girersen gir her tarafta herşeyi aciyor Flash playeri var cunku.
C7de ise gps 10dkda bulurken
-Android ise acar acmaz buluyor
Symbian oyunları fifa 2012 asphalt bır bunları begendim gerisi boş. zaten netten indirsek ya sertifka cıkıyor yada başka birşey.
Android te öle bir sorun yok marketten takır takır indiriosun herşeyı. (cunkü arkasında google var dunya kadar zengın adamlar)
Symbianin arkasında windows var sana sorarım wındowsmu zengın googlemı?
yok onlar değil bilemedin!
Kisiden kisiye degisir o yuzden bunu sen bilemezsin cunku bunlar benim icin gecerli olan yanlari
hemen darılma kardeşim cevap virus olacaktı.
güzel kardeşim veya abim bir çok konuda bu arkadaşa insan gibi yaklaştık anlamadı tek derdi karalamak ortamı germek adama kanıt gösteriyorsun sallama diyor nokia.com uzantılı siteye uydurma diyor teknik bilgisi 0 sadece oyun oynamayı ve uygulama kurcalamayı biliyor şu forumdaki her mesajıma bak bide buna yazdıklarıma bak anlarsın.. Adam n8 mi 808 mi diye soruyor bu gidip sony diyor bir değil beş değil insan muamelesi görmek istiyorsa önce insan olsun
Maxicep te okuduğum makalede 1000000 android telefona virüs bulaşmıştı mağazadan uygulama çok olunca riskte fazla oluyor normaldir ama android zaten spyware bi sistem sürekli sizden veri toplayıp google a iletiyor google da ona göre size reklam sunuyor tıklamanız için
---------- Eklendi @ 00:46:14 ---------- Yazıldı @ 00:45:42 ----------
Ne diyim keşke telefonunu kullanmasını bilseymişsin dediklerinin symbian hakkında dediklerinin hiçbirinde doğruluk payı yok. Microsoft ile Google'ı bir mi tutuyorsun ? Microsoft hem yazılım hem de donanım firması. Biraz araştır piyasayı.Kardeşim c7de gırdıgım sitelerde video acamıyordum.
-Android ise nereye girersen gir her tarafta herşeyi aciyor Flash playeri var cunku.
C7de ise gps 10dkda bulurken
-Android ise acar acmaz buluyor
Symbian oyunları fifa 2012 asphalt bır bunları begendim gerisi boş. zaten netten indirsek ya sertifka cıkıyor yada başka birşey.
Android te öle bir sorun yok marketten takır takır indiriosun herşeyı. (cunkü arkasında google var dunya kadar zengın adamlar)
Symbianin arkasında windows var sana sorarım wındowsmu zengın googlemı?
Valla haklısın ne zamandır takipteyim hiçbirşey bilmiyor elbetteki Android çok iyi bir işletim sistemi takdir ediyorum ama Symbian'daki güçlü faktörleri bu kadar ezmeye çalışanı ilk defa görüyorum ya da ilk değil çok var böylelerigüzel kardeşim veya abim bir çok konuda bu arkadaşa insan gibi yaklaştık anlamadı tek derdi karalamak ortamı germek adama kanıt gösteriyorsun sallama diyor nokia.com uzantılı siteye uydurma diyor teknik bilgisi 0 sadece oyun oynamayı ve uygulama kurcalamayı biliyor şu forumdaki her mesajıma bak bide buna yazdıklarıma bak anlarsın.. Adam n8 mi 808 mi diye soruyor bu gidip sony diyor bir değil beş değil insan muamelesi görmek istiyorsa önce insan olsun
Doğruaynen öyle ben telefonuma hack bile yapmıyorum oyuncak değil ki bu canım sıkıldıkça ya okey atıyorum yada monopoly bana yetiyor çok vaktim olmuyor oyuna.. Android tek üstünlüğü uygulama google da bunu bildiğinden firmalara para verip oyunları markete ücretsiz sunuyor bi nevi göz boyuyor yani ve marketin denetimi çok zayıf uygulamalar direk konuyordu en son onay gerekmeden
Ve mumkunse fanlik yapmadan dogrulari yazalim . Camur atmak kimseye ne bisey kazandirir ne de kaybettirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?