Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizce Sevda Ne Renk? :)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoDeYs
Üye
Konu Sahibi
Sizce Sevda Ne Renk? :)
* siyah
* beyaz
* kırmızı
* mavi
* yeşil
* kül rengi
* sarı
* turuncu
* mor
* eflatun
* turkuaz
* pembe
* renksiz
* bilmiyorum
sevda ne renk..?
PhyscoDevil
Üye
bazen beyaz arada siyah beklenmedik bir anda kırmızı
CoDeYs
Üye
Konu Sahibi
anketi yaptim bana hep kirmiz oda nasil geliyorsa anlamadim da
Tuba.Erva
Üye
pembe
arslansem
Üye
S..tın mavisi
Sidretül Münteha
Üye
Sevda; Renk cümbüşür. Cümbüşün içinde her renk vardır. Acısıyla, tatlısıyla, huznuyle, mutluluguyla, duygusallagıyla, askıyla yeri ayrıdır sevdanın her rengi tadar Sevda...
Tuba.Erva
Üye
anket felsefık bır hal almıs
Sidretül Münteha
Üye
Napsaydık ?
Cezzbedici3
Üye
aşk şehvettir şehvetin rengi kırmızı
Sidretül Münteha
Üye
Ask nerden cıktı sevda dıcektın Sevdayı anlat.
endcagri
Üye
sevda ona tutulmadan rengi de kokusu da bilinemeyecek bi güzelliktir....
Silinen Üye 776553
Kapalı Hesap
Pembe
Cezzbedici3
Üye
Sevda, aşk ve sevgi sözcüklerinin ortak anlamını ifade eder.. Bir kişiye önce karşı cins olarak ilgi duyarsınız kalbiniz küt küt atar onu her düşündüğünüzde içinizde adrenalin rüzgarları eser yani ona aşık olmuşsunuzdur.. zaman geçer birbirinizi tanırsınız ilişkiniz ilerler ama aynı zamanda o ilk anki heyecanınızı da hiç kaybetmezsiniz fakat artık o kişiye karşı olan ilginiz artmış olup onu hem karşı cins olarak sever hemde mucizevi bir şekilde kendi canınızdandan bile fazla önemsersiniz. Saçının tek teline zarar gelmesine kıyamazsınız. Etrafınızdaki herkesten gözünüz gibi gibi sakınırsınız.. İşte bu ikili duygu seline sevda denir..
AŞKIN RENGİ KIRMIZIDIR SEVGİ İSE SAF BİR DUYGUDUR VE RENGİ BEYAZDIR BU İKİ MUCİZE BİRLEŞTİĞİ ANDA İSE ORTAYA ÇIKAN RENKPEMBEDİR....