pRime.
Üye
Aynı şeyleri yazıp durma başka bişey söyle de hakkı var diyelimben 3 aydır nokia bölümüne mesaj bile atmıyorum , ama senin gecmişte kalan bir kinin var sanırım nerede beni görsen saldırıya geciyorsun , ve yazdıgın çogu mesajda androidi karalamak adınadır , ben nokia nın bütün telefonlarına çöp demiyorum bu senin iftiran ama sen samsungun tlefonlarının hepsine çin malı diyorsun ,aayrıca çok gereksiz bir insansın neden mi android öneriyoruz diye hepimize fan diyorsun ve hakarettee bulunuyorsun önce akıllı ol herkesin zevkine saygı duy , sen nokia nın bozuk donan telefonlarını bile savunuyorsun üstelik burdaki birçok kişiye yalancı muamelisi yaparak ...
allah aşkına bir tane isim söylesene kimi çağırmışım dh den bana destek çıkın diye , benim destege filan da ihtiyacım kendinle beni karıştırma....
sen gördüğüm en iftiracı kişisin![]()
bu saçmalamalarının cevabını verdim yukarıda zaten.
konu yeterince kirlendi onun için yazmıycam burda senin gibi boş yorumcu bir fana.

sen şakamısın primatür yürü git çok sevdiğin nokia bölümüne ancak oradaki elemanları kandırırsın , millet anladı artık nokia nın ne oldugunu bunu bir tek sen göremediysen bu senin ne kadar fan oldugunu gösteriyo işte