SizCe Nokıa C3 mü YokSa SamsunG Chat 335 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokıa C3 mü Yoksa Samsung Chat 335 mi ?

• Nokıa C3

Kullanılan: 18 62.1%
  • Samsung Chat 335

Kullanılan: 11 37.9%

• Kullanılan toplam oy
    29
pRime.

pRime.

Üye
ben 3 aydır nokia bölümüne mesaj bile atmıyorum , ama senin gecmişte kalan bir kinin var sanırım nerede beni görsen saldırıya geciyorsun , ve yazdıgın çogu mesajda androidi karalamak adınadır , ben nokia nın bütün telefonlarına çöp demiyorum bu senin iftiran ama sen samsungun tlefonlarının hepsine çin malı diyorsun ,aayrıca çok gereksiz bir insansın neden mi android öneriyoruz diye hepimize fan diyorsun ve hakarettee bulunuyorsun önce akıllı ol herkesin zevkine saygı duy , sen nokia nın bozuk donan telefonlarını bile savunuyorsun üstelik burdaki birçok kişiye yalancı muamelisi yaparak ...
allah aşkına bir tane isim söylesene kimi çağırmışım dh den bana destek çıkın diye , benim destege filan da ihtiyacım kendinle beni karıştırma....
sen gördüğüm en iftiracı kişisin :oke:
Aynı şeyleri yazıp durma başka bişey söyle de hakkı var diyelim :oke: bu saçmalamalarının cevabını verdim yukarıda zaten. :oke: konu yeterince kirlendi onun için yazmıycam burda senin gibi boş yorumcu bir fana.

bberkan

bberkan

Üye
c3ün kamerası 2mp olmasına rağmen yinede 3.2 gibi

ne 3.2 gibimi hahaha güldürme VGA gibi nokianın 8megapixeli samsungun 5megapixeli samsungun teknolojisi çok ileri bir teknoloji.. Apple da buna benzer bir teknoloji kullnıyor aynı şekilde motorolada azda olsa kullnıyor

hoss

hoss

Üye

Aynı şeyleri yazıp durma başka bişey söyle de hakkı var diyelim :oke: bu saçmalamalarının cevabını verdim yukarıda zaten. :oke: konu yeterince kirlendi onun için yazmıycam burda senin gibi boş yorumcu bir fana.
bana boş diyen adama bakın hele sen ne dediğin bilmeyen iftira atan birisin ,sayende bütün konular böyle kirleniyo ..senin gibi kavgacı adamları adam etmek lazım:oke:

CasuS_87

CasuS_87

Üye
    Konu Sahibi
HakLısın Hoss ;) :oke:

nonamex

Üye
pRime koyu bir Nokia fanidir, Nokia disinda butun markalari kotulemekten baska bir sey yapmaz. Donan ve reset atan telefonlari neden bu kadar israrli bir sekilde savundugunu anlamis degilim.Ayrica Nokia'yi kotuleyen herkese direk fandroid der, neden millet o kadar kaliteli dedigi Nokia dururken Androidli telefonlara geciyor ve onlari savunuyor hic dusunmez.. Millet Nokia'nin yavas ve sorunlu telefonlarindan bikti artik.

• Beğen
Tepkiler: .:ÇAĞLAR:. ve CasuS_87
pRime.

pRime.

Üye
pRime koyu bir Nokia fanidir, Nokia disinda butun markalari kotulemekten baska bir sey yapmaz. Donan ve reset atan telefonlari neden bu kadar israrli bir sekilde savundugunu anlamis degilim.Ayrica Nokia'yi kotuleyen herkese direk fandroid der, neden millet o kadar kaliteli dedigi Nokia dururken Androidli telefonlara geciyor ve onlari savunuyor hic dusunmez.. Millet Nokia'nin yavas ve sorunlu telefonlarindan bikti artik.

Sen nesin? Paralı avukat mı? Dh'ye gidin siz en iyisi. Orda rahatça anti nokia'cılık oynarsınız.:oke:

nonamex

Üye
Yavas ve dandik telefonlari savunmak icin Nokia'dan para aldigini dusunuyorum. Donmayan reset atmayan telefonlar dururken bir insan niye donan reset atan telleri savunur anlayamiyorum.

----------Eklendi @ 18:46:52 ---------- Yazıldı @ 18:34:38 ----------

hoss yazmis telefonda donma sorunlari var diye gayet guzel, sen gitmis adama salliyor demissin konu sahibide arastirmis telefondan cok donma sikayeti geldigini gormus. Kimin "salladigi" ortaya cikmis sen hoss'tan ozur dilemek yerine hala yuzsuz yuzsuz yaziyorsun ondan sonra ustune birde biz fan, pervane vantilator oluyoruz oh ne guzel.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa Telefonların tipini şeklini şemalini güzel yapıyo ;) ama Yavaş ve sorunlu telefonlarda yapıyo, Tipi güzel olan her telefon Kaliteli olmuyo maalesef :)

pRime.

pRime.

Üye
Bana laf söylmeden önce kendinize bakacaksınız :oke: bana attığınız iftiraların hepsi sizde var çünkü. :oke:

CasuS_87

CasuS_87

Üye
    Konu Sahibi
Zaten bu c3'ün Donma olayını nokıa kabul etmiş, Donma olunca Nokıa Shop'larda Yeni yazılım atıp Düzeltiyorlarmış duyduğuma göre !

Yani artık lafı fazla uzatmaya gerek yok ;)

nonamex

Üye
Madem sana soylediklerinin aynisi bende var, kime arastirmadan konusarak sen salliyorsun yaa dedim de ondan sonra rezil oldum kaldim soyle bakayim ?

CasuS_87

CasuS_87

Üye
    Konu Sahibi
pRime. Senin kullandığın 3 tane nokıa telefon görünüyo "N85, E52, N8" Bu nokıa Telefonlarda şikayet eden az belkide hiç yoktur. Senin kullandığın bu 3 telefonda nokıa'nın En iyilerinden ;) Bu telefonlarda sorun yok die c3'te Felandamı sorun yok zannediyorsun :) Nokıa'nın Bir telefonu bir telefonunu tutmuyo Amacım seni ve Nokıa'yı KötüLemek Değil Ama GerçekLer bunLar .. :oke:

.:ÇAĞLAR:.

.:ÇAĞLAR:.

Üye
bu adam bu kadar kişinin yorumları altında eziliyor hala utanmadan nokia yı savunuyor :kop: sen şakamısın primatür yürü git çok sevdiğin nokia bölümüne ancak oradaki elemanları kandırırsın , millet anladı artık nokia nın ne oldugunu bunu bir tek sen göremediysen bu senin ne kadar fan oldugunu gösteriyo işte :oke:daha hala ne anlatmaya çalısıyorsun senn

'Patron

'Patron

Üye
evet dokunmatıkte nokia okadar iyi değil ama tuşlu telefonda hala kalitelidir.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
    Konu Sahibi
:) :)

CasuS_87

CasuS_87

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Pro'da Güzel telefonda güzel ;) ama biraz pahalı bana 300 TL'yi geçmeyecek telefon olacak ;)

Genede TeşekkürLer ..

furkan.yasemin

furkan.yasemin

Üye
e63 daha iyiyidi

samet krgz

Üye
kardesm tabikide c3 ben gittim saf gibi chat335 aldım annemede c3 aldık şimdi anneminkini kullanıorum,samsung chata tema yükleyemiosun oyun yok hani zar zor oyun yükledin 3d oyun deil 500mb geçmemesi lazım

sarimakas

Üye
Nokia C3 mü Samsung Chat 335 mi ? ayrıntılı cevabı burada

Üst Alt