SizCe Nokıa C3 mü YokSa SamsunG Chat 335 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokıa C3 mü Yoksa Samsung Chat 335 mi ?

• Nokıa C3

Kullanılan: 18 62.1%
  • Samsung Chat 335

Kullanılan: 11 37.9%

• Kullanılan toplam oy
    29
CasuS_87

CasuS_87

Üye
    Konu Sahibi
SizCe Nokıa C3 mü YokSa SamsunG Chat 335 mi ?
Arkadaşlar yeni telefon alıcam. Aslında n73 alıcaktım vazgeçtin :) Sizce Nokıa c3 mü alsam yoksa samsung chat 335 mi ? Hangisi özellik, ses kalitesi,kamerası yönünden daha iyi ?

Yada bunlara benzer bir telefon öneriniz varmı ?

Şimdiden Teşekkürler ;)

Ocean258

Ocean258

Üye
samsung chat..

hoss

hoss

Üye
samasung chat 335 al ,c3 te donma sorunları var

CasuS_87

CasuS_87

Üye
    Konu Sahibi
başka telefon öneriniz varmı ?

blade__7

blade__7

Üye
nokia c3 derim donmalar falan gnelde hafıza kartından falan kaynaklanıyor dandik bi hafıza kartıyla donuyor telefon biraz daha para koy Nokia E63 al derim yada biraz daha koy Nokia E5 al bnde nokia e5 var çok memnunum şahsen symbian olmasına ragmen :oke:

pRime.

pRime.

Üye
C3 her türlü dostum. :oke: donma falan yok sallıyor millet.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
c3.:oke: chat bana çin telefonları gibi geldi. Arkadaşım aldı, biraz kullandıktan sonra kardeşine verdi. Ben olsam ben de verirdim. Çakma BB olmuş gibi:ehe

CasuS_87

CasuS_87

Üye
    Konu Sahibi
Yani Herkez mi sallıyo ! Ne Kadar Forum sitesine girsem burasıda dahil herkes donmasından şikayetçi ! o yüzden kararımı verdim ;) Samsung Chat 335 alıcam olmazsa aynı fiyata klawyeli güzel bir telefon bulursam ondan alıcam ;)

• Beğen
Tepkiler: furkan.yasemin
futbol123

futbol123

Üye
bence nokia e63 almalısın 340tl falandı sanırım bütün özellikler var

hoss

hoss

Üye

Fandroidlik yapmıyoruzki fan olalım:oke: sen herşeyi biliyosun zaten.
burdaki telefon ların ikiside android degil ama senin mantıgın bunu anlamadıgı için konuyu saptırıyosun ve tartışma ortamı yaratıyorsun , merk etme biz yeri geldiğin her telefonu öneririz ama senin yüregin yetmez başka marka önermeye çünkü sen koyu bir nokia fanısın , bu forumda herkes senin ne oldugunu biliyo zaten , utanmadan hala insanlara nokianın bozuk telefonlarını önerip duruyorsun

pRime.

pRime.

Üye
burdaki telefon ların ikiside android degil ama senin mantıgın bunu anlamadıgı için konuyu saptırıyosun ve tartışma ortamı yaratıyorsun , merk etme biz yeri geldiğin her telefonu öneririz ama senin yüregin yetmez başka marka önermeye çünkü sen koyu bir nokia fanısın , bu forumda herkes senin ne oldugunu biliyo zaten , utanmadan hala insanlara nokianın bozuk telefonlarını önerip duruyorsun

Boş konuşma ya :kop: yine başladın boş yorumlarına. Nerde bozuk? Samsungun cin malı gibi dandik telefonlarına mı para verelim? Ben de her telefonu öneriyorum, mesajlarıma bak anlarsın, senin gibi kuru samsung fanlığı yapmıyorum.:oke: Önceki mesajlarını da biliyoruz senin. Sıkışınca dh'deki arkadaşlarını falan çağırmalar falan... Bana fan diyeceğine kendine bak sen önce. :oke:

hoss

hoss

Üye

Boş konuşma ya :kop: yine başladın boş yorumlarına. Nerde bozuk? Samsungun cin malı gibi dandik telefonlarına mı para verelim? Ben de her telefonu öneriyorum, mesajlarıma bak anlarsın, senin gibi kuru samsung fanlığı yapmıyorum.:oke: Önceki mesajlarını da biliyoruz senin. Sıkışınca dh'deki arkadaşlarını falan çağırmalar falan... Bana fan diyeceğine kendine bak sen önce. :oke:
ben mi yoksa sen mi boş konusuyorsun , telefondan bir çok kişi şikayetciyken sen kalkıp insanlara yalancı muammelisi yapıyorsun o halde boş konuşan ben degilim sensin , çin malı diye çamur attıgın samsung zirveye oynuyor ayrıca samsunga çin malı dandik telefon diyerek burda samsung kullanan bir çok kişiyede hakaret ediyorsun önce saygılı olmayı ögren...
benim kullandıgım telefon x10 eger samsung fanı olsaydım x10 almaz galaxy s alırdım ama senin gibiler için çamur atmak kolay oldugu için bol keseden sallamak kolay haklısınn....
farkındaysan eger ben artık symbian bölümüne sevmesemde yorum bile yazmıyorum ama sen android bölümünde cirit atıyorsun....
ayrıca dh den kimi çagırmısım söylermisin ?ha bire iftira atıp duruyorsun bu söyledıgınde külliyen yalan...
ben yeri geldiğinde n9 da öneriyorum ,n9 için yazdıgım yoruma bakarsın fan olmadıgımı...
ama senin gibi kavgacı formun huzurunu bozucu elemanlara laf anlatılmıyor işte

bberkan

bberkan

Üye
Nokiadan uzak dur NOKİAyı savunacak varsa hiç yorulmasın Sadece Ve sadece NOKİA cahilleri etkisi altına almıştır apple aynı şekilde ama nokia farklı adam hayatında 3310 kullnıo ondan sonra nokia sağlam kaliteli diyor tmmen saçmaık adam media markta gidiyor drk nokiaya hem pahalı satıyor hemde çok dandik teknoloji bakımından çok düşük bir sev,yede hiç bir marka SAMSUNG kadar ince ve bol özellikli ve donma ısınma sorunu olmayan bir tel yapamaz . HAYATIM BOYUNCA SAMSUNG ALDIM .Aldığım samsunglrın hiç biri bozulmadı.

Blackberyde iidir. Curve çıktı şimdi arkadaş aldı ama blackberry çok karışık bir telefon.Daha önce samung kullandıysan samsung çok daha kolay bir teldir asla donma yapmaz.

nokia yı savunan nokiayı bir zanneden cahildir nokiayı kötülemiyorum ama herkesi etkisi altına almış.

• Beğen
Tepkiler: nonamex ve hoss
pRime.

pRime.

Üye
ben mi yoksa sen mi boş konusuyorsun , telefondan bir çok kişi şikayetciyken sen kalkıp insanlara yalancı muammelisi yapıyorsun o halde boş konuşan ben degilim sensin , çin malı diye çamur attıgın samsung zirveye oynuyor ayrıca samsunga çin malı dandik telefon diyerek burda samsung kullanan bir çok kişiyede hakaret ediyorsun önce saygılı olmayı ögren...
benim kullandıgım telefon x10 eger samsung fanı olsaydım x10 almaz galaxy s alırdım ama senin gibiler için çamur atmak kolay oldugu için bol keseden sallamak kolay haklısınn....
farkındaysan eger ben artık symbian bölümüne sevmesemde yorum bile yazmıyorum ama sen android bölümünde cirit atıyorsun....
ayrıca dh den kimi çagırmısım söylermisin ?ha bire iftira atıp duruyorsun bu söyledıgınde külliyen yalan...
ben yeri geldiğinde n9 da öneriyorum ,n9 için yazdıgım yoruma bakarsın fan olmadıgımı...
ama senin gibi kavgacı formun huzurunu bozucu elemanlara laf anlatılmıyor işte

Android bölümünde bir tane mesajımı göster! Lütfen göster! Gösteremezsin çünkü orda bir tane bile mesajım yok! Büxük iftira atarak iftiracı sen oluyorsun bu sayede.:oke: Bırak bu ayakları artık sen asıl nokia'nın telefonlarına çöp diyerek nokia kullanan bir sürü kişiye hakararet ediyosun. Boş yorumcu anti nokia'cı seni, burda köşeye sıkışınca dh'deki arkadaşlarını buraya nasıl çağırdığını da biliyorum ben ;) iftiracı varsa o da sensin. :oke: Senin çamur atman kadar başkasının çamur attığını görmedim nokia'lara ben bu forumda. Git anti nokia grubuna orda et anti muhabbetini. Bazı şeyleri asla değiştiremezsin:
Bol keseden sallayan ben değil sensin!
Saygıyı öğrenmesi gereken sensin!
İftiracı olan da yine sensin!

----------Eklendi @ 09:40:26 ---------- Yazıldı @ 09:38:10 ----------

Bu arada az bak diyorum mesajlarıma diğer telefonları öneriyo muyum milletin telefonuna mı laf ediyorum yoksa bunu sen mi yapıyorsun anlaşılır.:oke:

CasuS_87

CasuS_87

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaşlar şimdi kimse kimseyi kandırmasın Nokıa'nın bazı telefonlarında sorun çıkıyo bazılarıda gayet iyi ;) MeseLa n70 var işletim sistemi yavaş ben kullandım n70 yavaş ama güzel bir telefondu herkes n70,n73 gibi telefonların yavaşlığından şikayetçi :) Ama bi samsung olsun yada sony ericsson ! Ne yavaşlık var nede Bir donma ! Ama Samsug'ta felanda sorun çıkabilir yani :) Nokıa Kaliteli ve hoş telefon yapayım derken bazı yerlerde yanlış yapıyo sorun burda yani ;) Sonuç olarak zevkler ve renler tartışılmaz fazla uzatmaya gerek yok ;)

Kimi Nokıa'yı sever Kimi Samsung'u Kimi Çin Malını :D

hoss

hoss

Üye

Android bölümünde bir tane mesajımı göster! Lütfen göster! Gösteremezsin çünkü orda bir tane bile mesajım yok! Büxük iftira atarak iftiracı sen oluyorsun bu sayede.:oke: Bırak bu ayakları artık sen asıl nokia'nın telefonlarına çöp diyerek nokia kullanan bir sürü kişiye hakararet ediyosun. Boş yorumcu anti nokia'cı seni, burda köşeye sıkışınca dh'deki arkadaşlarını buraya nasıl çağırdığını da biliyorum ben ;) iftiracı varsa o da sensin. :oke: Senin çamur atman kadar başkasının çamur attığını görmedim nokia'lara ben bu forumda. Git anti nokia grubuna orda et anti muhabbetini. Bazı şeyleri asla değiştiremezsin:
Bol keseden sallayan ben değil sensin!
Saygıyı öğrenmesi gereken sensin!
İftiracı olan da yine sensin!

----------Eklendi @ 09:40:26 ---------- Yazıldı @ 09:38:10 ----------

Bu arada az bak diyorum mesajlarıma diğer telefonları öneriyo muyum milletin telefonuna mı laf ediyorum yoksa bunu sen mi yapıyorsun anlaşılır.:oke:
ben 3 aydır nokia bölümüne mesaj bile atmıyorum , ama senin gecmişte kalan bir kinin var sanırım nerede beni görsen saldırıya geciyorsun , ve yazdıgın çogu mesajda androidi karalamak adınadır , ben nokia nın bütün telefonlarına çöp demiyorum bu senin iftiran ama sen samsungun tlefonlarının hepsine çin malı diyorsun ,aayrıca çok gereksiz bir insansın neden mi android öneriyoruz diye hepimize fan diyorsun ve hakarettee bulunuyorsun önce akıllı ol herkesin zevkine saygı duy , sen nokia nın bozuk donan telefonlarını bile savunuyorsun üstelik burdaki birçok kişiye yalancı muamelisi yaparak ...
allah aşkına bir tane isim söylesene kimi çağırmışım dh den bana destek çıkın diye , benim destege filan da ihtiyacım kendinle beni karıştırma....
sen gördüğüm en iftiracı kişisin :oke:

gitaristcocuk

gitaristcocuk

Üye
c3ün kamerası 2mp olmasına rağmen yinede 3.2 gibi

CasuS_87

CasuS_87

Üye
    Konu Sahibi
Kamerası iyi olabilir ama bide donma sorunu olmasa ondan alırdım :S

Üst Alt